Så här skapar du en bit anteckningsbok eller grafpapper med en hp smart officejet-skrivare

Som den som är en student eller kontorsarbetare vet, är anteckningsbok och grafpapper ofta svårt att snabbt komma. Men om du är i en nypa och har en HP Smart OfficeJet-skrivare kan hjälpa dig. Anslut till Wi-Fi och följ nedan.

Steg

Metod 1 av 2:
Ställa in skrivaren
  1. Bild med titeln Skapa en bit anteckningsbok eller grafpapper med en HP Smart OfficeJet-skrivare Steg 1
1. Lägg i papper i skrivaren. Varje skrivare är annorlunda i hur mycket det tar så bra som det sätts in, så följ din exakta OfficeJet-skrivarens instruktioner. Oftast kommer dessa skrivare att acceptera mer än ett par pappersark i taget - speciellt i en OfficeJet (designad för Office eller Home Office Everyday Printing) -skrivare!
  • Bild med titeln Skapa en bit anteckningsbok eller grafpapper med en HP Smart OfficeJet-skrivare Steg 2
    2. Slå på och låt din skrivare anslutas till Wi-Fi-nätverket. Om det här är första gången med det, blir du uppmanad att ställa upp det via Wi-Fi om den är tillgänglig för din modell. Om det inte är första gången kan du behöva låta den ansluta utan att ställa in det först - bara genom att slå på skrivaren med strömbrytaren.
  • Bild med titeln Skapa en bit notebook eller grafpapper med en HP Smart OfficeJet-skrivare Steg 3
    3. Se till att det finns bläck i skrivaren. HP OfficeJets berättar ofta när det är ute - särskilt HP Smart One. Dessa papper behöver ofta blått bläck såväl som den maroonska-röda för sidrängen. Det kommer dock att ta svart om det känns att det är försiktigt nog att använda.
  • Bild med titeln Skapa en bit anteckningsbok eller grafpapper med en HP Smart OfficeJet-skrivare Steg 4
    4. Låt alla utskrifter för att den här skrivaren ska kunna slutföra. Dokumentkö till en lista som ska skrivas ut så snart skrivaren är påslagen och ansluten till nätverket, och du måste komma fram till din HP Smart OfficeJet-skrivare Dashboard utan möjlighet till en annan dokumentutskrift - för att fortsätta detta projekt.
  • Metod 2 av 2:
    Skapa papperet
    1. Bild med titeln Skapa en bit anteckningsbok eller grafpapper med en HP Smart OfficeJet-skrivare Steg 5
    1. Hitta "Appar" Inställning från din skrivare Lista över val. Oftast har HP satt "Appar" Inställning på toppsidan. Men äldre modeller kan hitta dessa några sidor nedan - och genom att knacka på vänster och högerpil för att gå vidare och tillbaka en sida kan du hitta det här alternativet.
    • HP Officejet (Smart Wi-Fi) skrivare som börjar 2013 kan hitta "Appar" Meny på framsidan när skrivaren är klar.
  • Bild med titeln Skapa en bit anteckningsbok eller grafpapper med en HP Smart OfficeJet-skrivare Steg 6
    2. Låt "Anslutning till hpeprintcenter.com" Dialog gå bort. Din skrivare kommer åt den här webbplatsen från WiFi-nätverket.
  • Bild med titeln Skapa en bit anteckningsbok eller grafpapper med en HP Smart OfficeJet-skrivare Steg 7
    3. Leta efter "Snabba former" Länk - och tryck på den. Om det inte är tillgängligt på toppsidan måste du antingen söka igenom de andra sidorna eller lägga tillbaka den till din HP OfficeJet-skrivarens hpeprintcenter-instrumentpanel i ditt konto.
  • Bild med titeln Skapa en bit anteckningsbok eller grafpapper med en HP Smart OfficeJet-skrivare Steg 8
    4. Gör ditt val. Båda anteckningsboken och grafpapper kommer inte att vara på framsidan, men på en alternativ sida. Tryck på vänster eller högerpil tills en av dem visas.
  • I de snabba formerna "app", Du hittar ytterligare val som "kalender", "checklista", "Faxöverdrag", "spel" och "notpapper" tillsammans med "anteckningsbok" och "Graf papper".
  • Bild med titeln Skapa en bit anteckningsbok eller grafpapper med en HP Smart OfficeJet-skrivare Steg 9
    5. Klargöra vilken typ av papper du vill ha. För grafpapper måste du välja den mindre åtskilda 1/8: e tum eller 5 mm. För anteckningsbokspapper har du det "barnregeln", "smal regel" (College Rule), och "bred regel" att välja ifrån.
  • Bild med titeln Skapa en bit anteckningsbok eller grafpapper med en HP Smart OfficeJet-skrivare Steg 10
    6. Välj antal sidor du behöver skriva ut med upp- och nedpilarna på skärmen. Det är ursprungligen inställt på 0, men du kan trycka på upp och nerpilarna på skärmen för att välja dina totala sidokvantiteter som behövs.
  • Om du inte tar någon åtgärd från den här skärmen, kommer din sida timeout och skrivaren återgår till din HPSMarts instrumentpanel på skrivarens skärm.
  • Bild med titeln Skapa en bit anteckningsbok eller grafpapper med en HP Smart OfficeJet-skrivare Steg 11
    7. Inse att det inte kommer att skriva ut baksidan om du inte gör duplexen utskrift själv.
  • Bild med titeln Skapa en bit av anteckningsbok eller grafpapper med en HP Smart OfficeJet-skrivare Steg 12
    8. Knacka på "Skriva ut" knapp på skärmen. Du hittar detta nära nedre höger (eller vänster, ibland) hörnet av skrivarens skärm.
  • Bild med titeln Skapa en bit anteckningsbok eller grafpapper med en HP Smart OfficeJet-skrivare Steg 13
    9. Vänta på att skrivaren köper utskriftsjobbet till din ePrintCenters kö. Du kan ofta lämnas i flera minuter medan det får utskriftsjobbet redo - speciellt om det är mindre vanligt tryckta papper som "barnregeln" eller "5mm" papper. Du kommer inte att få veta när det är klart - sitt utskriftsjobb händer bara.
  • Om det inte skrivs ut och det har varit mer än 30 minuter, försök igen och vänta lite längre. Om det fortfarande inte skrivs ut, kontrollera dina Wi-Fi och Internet Connection Routers / Modems, kontrollera sedan skrivaren för att se till att allt fungerar, och utrymmet i närheten av skrivaren är fri från andra saker som gör det omöjligt att skriva ut på grund av siktavstånd från Wi-Fi-rutan.
  • Bild med titeln Skapa en bit anteckningsbok eller grafpapper med en HP Smart OfficeJet-skrivare Steg 14
    10. Låt skrivaren skriva ut dokumentet till skrivaren - skriv sedan ut de andra kopiorna till sidan också.
  • Tips

    Tänk på att med varje bit av anteckningsbok eller grafpapper du skriver ut, kommer HP att skriva ut en liten HP-ikon i det nedre högra hörnet på den tryckta sidan.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande