Så här lägger du till ytterligare objekt till en målleverans via målappen på en iphone efter inköp

Om du någonsin har lagt en målordning för leverans med målappen på en iPhone, känner du att det är ett sådant problem med att lägga till fler objekt i ordern. Det är dock inte det. Denna artikel kommer att förklara denna process.

Steg

1. Se till att du inte är inom timmen före starten av ditt leveransfönster. Mål stoppar kunderna från att lägga till eller vidta åtgärder på någon del av deras order inom det här timmarsfönstret, och du vill se till att du inte är inom denna period. När du lägger beställningen, blir du ombedd att leverera leveransfönstret, och om du inte är säker på det här fönstret, när du börjar den här processen får du veta.
  • 2. Öppna målappen på din enhet. Målappen ser ut som den traditionella målet Bullseye och är mestadels vit med en röd, cirkulär bullseye form i mitten.
  • 3. Hitta din beställning. Tryck på din namnknapp i nedre högra hörnet och tryck sedan på inköp strax under det röda "bar" på toppen. Dina beställningar ska komma upp i "Uppkopplad" flik. Du kommer att vilja titta på "Planerad för (tid) - (till tid) (datum)" på beställningen. Den här tiden är leveransfönstret. Tryck på beställningen.
  • 4. Se till att "Schemalagt för" bar strax under orderens totala och kortdetaljer säger att det är för "Samma dag leverans". Detta är den enda indikationen vid den här tiden att det är en fraktleverans via målappen.
  • 5. Leta efter och tryck på "Lägg till i din beställning" knappen strax nedanför det här avsnittet i den grå sektionen "Mål" - "beställd" och tiden och datumet placerades precis ovanför den gröna / grå linjen som indikerar den del av processen som beställningen är i.
  • 6. Hitta objektet. Antingen bläddra upp och ner och vänster och höger på rullningsfönstret eller sökmål för leveransberättigade föremål från samma butik genom att trycka på "Sök Stödberättigade objekt", levererar objektet i den mest generiska eller verbbla beskrivningen som möjligt och knackar på sökordet som bäst representerar det du vill ha.

    Dricks: Som kund kanske du vill ge lite mer information om det kan finnas viss förvirring om två liknande produkter med olika storlekar, färger eller intensiteter. Annars kan du generera den för att inkludera varumärken och produkttyper.

  • 7. Knacka på "Lägg till" knapp. På huvudsidan av "Lägg till i din beställning" meny, du kan knacka på "Lägg till" knapp som ligger precis under produktnamnet och storleken. På en söksida kan du hitta det nedanför produktens betyg (till höger om produktens bild). Artikelns pris, namn och storlek kommer att ligga ovanför betyg och bör representera hyllpriset.
  • 8. Bläddra upp på listan för att visa andra jämförbara produkter som kan matcha eller komma nära din sökord, eller tryck på den röda pilen längst upp till vänster för att backa ut och gå tillbaka till din beställning.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande