Så här ändrar du en leveranss-tips i shipt-appen på en iphone eller ipad

Om du bara hade en skeppsorder som handlat från en shoppingplats men ange ett felaktigt tips, kommer den här artikeln att förklara hur du kan justera det här tipset.

Steg

1. Vänta på att din beställning ska levereras. Många shoppare tar ett foto och skickar det till dig, och andra kan skriva dig för att säga att det är där. Om du gav Shipt med ett fastnummer, kan du ringa från din shopper som säger att det är på din plats. När din beställning levereras får du en anmälningsavläsning "Hej (namn), tack för att vi gör din dag lite lättare! Nu är det en bra tid att betygsätta din shopper, (shoppernamn)!"
  • Inse att du bara har två timmar mellan tidpunkten för drop-off till den tid din shoppare skulle få ditt tips för att ändra ditt tips. Om du inte ändrar det, kommer shopparen att få shoppar-tipset som tillhandahålls när du ursprungligen skickats i din beställning.
  • Du kan trycka på meddelandet för att gå i rating. Men Shipt ber dig alltid att kontrollera ditt tips innan du börjar betyg - även om deras anmälan läser som om deras nästa steg är att betygsätta shopparen.
  • 2. Tryck på APPS-tipsslinjen - om du väljer att öppna din beställning och se fullständiga beställningsuppgifter. Det visar dig ditt nuvarande tips du ger shopparen. Det här ursprungliga spetsen var inställt när du först skapade beställningen.
  • 3. Dubbelkontroll att du ger rätt shopper spetsen. Din shoppers namn och profilbild finns på toppen av skärmen före "Lägg till ett tips för (namn)" märka.
  • 4. Känna igen att 100% av ditt tips kommer till din shopper. Shipt samlar inte några pengar från dessa tips. Det sägs under etiketten som "100% av tipsen går direkt till shoppare."
  • 5. Knacka på "Shopper Tips" linje. Detta borde vara direkt under linjen med de ofyllda grafiska stjärnorna.
  • 6. Tryck på det bättre valet för det bättre tipset. Shipt ger några ej dollar summa standard tips som mestadels används - inklusive $ 5, $ 10, eller $ 15. Men att knacka på "Övrig" lådan låter dig ställa in ett anpassningsbart spets av något annat än dessa belopp.
  • Om du inte vill tipsa din shopper efter allt, kan du trycka på "Ingen spets". Den här knappen ska endast användas om du väljer att ge din shoppare ett papperstips (som är i ett kuvert eller liknande) som du vet att de har tagit med dem.
  • Om du försöker hitta en kompromiss av hur mycket du ska ge din shopper, finns det en "Mottagande" Länk i övre högra hörnet. Din orders subtotallinjeinformation finns dock under "Ingen spets" knappen och strax ovanför "Levereras på (datum)" linje - långt över spara.
  • 7. Tryck på Spara-knappen längst ner på skärmen.
  • 8. Fortsätta betyg Shopparen, med hjälp av den information som lämnats (om du valde att trycka på anmälan).
  • Varningar

    Många shoppare kommer att böja sig bakåt för att se till att du får vad du behöver. Vissa kan till och med gå ut ur deras sätt att få sakerna någon annanstans. Men om du inte ger ett tips (antingen digitalt eller genom papperspengar) kommer de sannolikt inte att handla för dina beställningar i framtiden.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande