Hur man justerar till ett nytt tangentbord

Efter att ha använt ett tangentbord på en lång tid kan det känna sig obekväma att använda en ny. Om du har spillt apelsinjuice på tangentbordet var det så gammalt det bara bröt ner, etc., Du skulle noga behöva köpa en ny, men det kanske inte är enkelt att köpa samma slag. Om du måste få en ny, och du vill lära dig hur du justerar till tangentbordet, läs vidare!

Steg

  1. Bild med titeln Justera till ett nytt datortangentbord Steg 1
1. Titta på ditt tangentbord. Jämför det med tangentbordet du nyligen använde. Har den andra har tagit upp bokstäver, och den här plattan? Vice versa? Det finns många sätt på vilka ditt nya tangentbord och din gamla är annorlunda, så du kanske vill spendera lite tid att jämföra dem. När du har insett skillnaderna kommer det att göra det mycket lättare att skriva när du använder den.
  • 2. Tänk på alla alternativ du kan välja mellan innan du köper. Det finns många butiker som kan visa dig alla nya typer av tangentbord. Här är några alternativ:
  • Bästa köpBild med titeln Justera till ett nytt datortangentbord Steg 2Bullet1
  • ÄppleBild med titeln Justera till ett nytt datortangentbord Steg 2Bullet2
  • DellBild med titeln Justera till ett nytt datortangentbord Steg 2Bullet3
  • VerizonBild med titeln Justera till ett nytt datortangentbord Steg 2Bullet4
  • Bild med titeln Justera till ett nytt datortangentbord Steg 3
    3. Tänk på det slag som introducerar dina intressen. Det finns typer som lyser i mörkret, har handuppvärmningssystem, etc. Tänk länge och hårt, eftersom det här steget är kritiskt. Lista saker du har haft problem med tidigare tangentbord. För lågt? För hög? Svårt att skriva? Lista dessa, och sök sedan efter det slag som passar dina behov.
  • Bild med titeln Justera till ett nytt datortangentbord Steg 4
    4. Öppna anteckningsblock. Eller ett annat online skrivande dokument, och bara typ. Du behöver inte skriva in några ord, för det här är bara något som hjälper dig att känna dig som tangentbordet fungerar. Tillbringa lite tid på tangentbordet medan du skriver, noterar hur dina händer känner när du skriver, du kanske vill göra ett brev i taget, för att se hur det ser ut under skrivet.
  • Bild med titeln Justera till ett nytt datortangentbord Steg 5
    5. Skriv egentliga ord. Öppna en bok eller lärobok du har, och skriv en sida eller två från boken tills du kan skriva utan att oroa dig där dina händer kommer att gå. Detta kommer bara att fungera om du följer steg 2, så om du hoppar över det andra steget, gå tillbaka och gör det.
  • Bild med titeln Justera till ett nytt datortangentbord Steg 6
    6. Titta på de yttre knapparna. Dessa knappar inkluderar Alt, Ctrl, Shift och Ange nycklar på tangentbordet. Tillbringa lite tid att vänja sig på dem efter att du är bekant med den faktiska bokstäverna. Det kan ta lite tid, men när du vet var bokstäverna, siffrorna och ytterknapparna är, har du helt behärskat tangentbordskunskaperna!
  • Bild med titeln Justera till ett nytt datortangentbord Steg 7
    7. Titta på höjden på ditt tangentbord. Vissa människor gillar att använda miniatyrflikar som är på baksidan av tangentbordet, medan vissa föredrar att inte lägga till extrahöjden. Se och se om det finns flikar på baksidan av tangentbordet (de brukar vända sig rätt över med ett enkelt drag) och se om du gillar att lägga till extrahöjden eller inte.
  • Bild med titeln Justera till ett nytt datortangentbord Steg 8
    8. Jag är en vän! Om du kan, jag är en av dina vänner (AIM, Yahoo, Gmail, AOL, etc...), och se om du kan slå din vän i "Skrivkonkurrens". Ställ ut en mening eller två och skriv sedan den! Om du kan slå din vän, har du då officiellt behärskat ditt tangentbord! Ge dig själv en klapp på baksidan, du har kommit långt!
  • Bild med titeln Justera till ett nytt datortangentbord Steg 9
    9. Tänk på alla dina alternativ innan du köper. Vill du ha ett tangentbord separat? Eller en inbyggd, som på en bärbar dator? Välj noggrant, för tills du "Spill apelsinjuice" På ditt tangentbord igen måste du hålla fast vid det!
  • Tips

    Saker du behöver

    • Ett tangentbord
    • Notebook / Word-dokument
    • En vän som hjälper (valfritt)
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande