Hur man lägger till miniatyrer till google chrome

När du öppnar en ny flik i Chrome presenteras du i allmänhet med den nya fliksidan, som är en tom sida med miniatyrbilder av dina favoritplatser. Miniatyrerna som visas på sidan kallas genvägar och du har kontroll över vad som visas här på skrivbordsversionen. När du klickar på en av dessa miniatyrer, tas du till webbplatsen. Till exempel kommer miniatyren av Facebook du Facebook.com. ThisWill visar hur du lägger till miniatyrer till din Google Chrome New Tab Page. Du kan dock inte ändra miniatyrerna som visas på Chrome från en mobiltelefon eller surfplatta, eftersom de styrs av en algoritm.

Steg

  1. Bild med titeln Lägg till miniatyrer till Google Chrome Steg 1
1. Öppna Chrome på din dator. Du brukar hitta den i Start-menyn (PC) eller Applikationsmappen (Mac). Chrome kommer antingen att öppna en specifik webbplats (vilket innebär att du måste öppna en ny flik), eller den öppnas på den nya fliksidan.
  • Se till att du använder den senaste versionen av Chrome. Klicka på menyn tre-dot, klicka på Hjälp och Om Google Chrome. En ny sida laddas om din version av Chrome-du kommer att uppmanas att uppdatera den om du behöver.
  • Om du inte ser den nya fliksidan måste du aktivera den. Typ Chrome: // flaggor I adressfältet i Chrome trycker du på ↵ Enter eller ⏎ Återgå och sök sedan Använd-Google-Local-NTP. Se till att lådan bredvid den står "Aktiverad" istället för "Inaktiverad" eller "Standard." Om du gör en förändring här, var noga med att starta om krom.
  • Det är inte möjligt att ändra miniatyrerna som visas på den nya fliksidan på en telefon eller surfplatta eftersom den bara visar dina nyligen besökta webbplatser. Du kan längta på en ikon för att dra upp en meny och Avlägsna det, men en annan miniatyrbild kommer att ta sin plats.
  • Bild med titeln Lägg till miniatyrer till Google Chrome Steg 2
    2. Öppna en ny flik (tillval). Om din hemsida är inställd på en viss webbplats istället för en ny sida fliken måste du öppna en ny flik för att hitta genvägarna. Klicka på + bredvid den aktuella öppna fliken för att skapa en ny.
  • 3. Ta bort miniatyrer eller genvägar. Du kan göra det genom att klicka på den tre-dot-menyn som visas när du svänger över en genväg, klicka sedan på Avlägsna. Du kan bara ha 10 miniatyrbilder åt gången, så du kan behöva radera några för att göra rum.
  • Bild med titeln Lägg till miniatyrer till Google Chrome Steg 3
    4. Klicka på + Lägg till genväg knapp. En dialogruta kommer att dyka upp för kortkommandon och adresslänken. Du kan ha upp till 10 miniatyrer eller genvägar här.
  • Bild med titeln Lägg till miniatyrer till Google Chrome Steg 4
    5. Ange webbplatsens adress. Du kan skriva eller klistra in den fullständiga adressen till den webbplats du vill visa på den nya fliksidan här.
  • Bild med titeln Lägg till miniatyrer till Google Chrome Steg 5
    6. Klick Gjort. Miniatyrbilden läggs till i din Google Chrome New Tab Page.
  • När du har lagt till eller ta bort en miniatyr eller genväg ser du en popup som låter dig antingen ångra din åtgärd eller återställa till standardinställningar.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande