Hur man undviker spel lag på ett lågt slutsystem

Thistaaches du hur man maximerar ett spels ramar per sekund (FPS) -sats medan du spelar på en svag eller föråldrad dator. Även om följande instruktioner kommer att minska mängden grafisk fördröjning som du stöter på, det är inte ett sätt att garantera felfri prestanda utan att faktiskt uppgradera ditt system.

Steg

Del 1 av 2:
Använda allmänna tricks
  1. Bild med titeln Undvik spel LAG på ett lågt slutsystem Steg 1
1. Starta om din dator. Det gamla "Slå av den och på igen" Trick är inte svaret på alla dina problem, men det kommer att återställa datorns RAM-cache, som - när det är fullt - kan orsaka prestationsfrågor. Dessutom startar datorn efter att den har varit på i flera dagar är både användbara för systemhastighet och bra för datorns övergripande hälsa.
  • Bild med titeln Undvik spellager på ett lågt slutsystem Steg 2
    2. Stäng bakgrundsprogram före spel. Att ha något som körs i bakgrunden kommer att förringa mängden RAM och bearbetningshastighet som din dator kan ägna sig åt ditt spel - det här är inte en stor affär om du helt enkelt har minesweeper eller tetris minimerade medan du spelar ett spel, men har Flera program som är öppna på en gång kommer säkert att påverka dina spel "ramfrekvenser - särskilt på ett lågt slutsystem.
  • Du kan stänga bakgrunds apps och processer på Fönster genom att trycka Ctrl+ ⇧ Skift+Esc, klicka på ett program i fönstret som dyker upp och sedan klicka på Slutuppgift.
  • Du kan stänga bakgrunds apps och bearbeta på en Mac genom att trycka på ⌘-kommandot+⌥ alternativ+Esc, klicka på ett program i fönstret som dyker upp och sedan klicka på Tvinga.
  • Bild med titeln Undvik spel LAG på ett lågt slutsystem Steg 3
    3. Avstå från att uppdatera datorns operativsystem. Om din dator är föråldrad till den punkten att den inte kan köra dina spel, uppdaterar du till den senaste versionen av MacOS eller Windows inte för att fixa spelets prestanda - i själva verket kan det orsaka fler problem sedan Din dators processor och RAM måste ägna mer kraft för att upprätthålla operativsystemet.
  • Bild med titeln Undvik spel LAG på ett lågt slutsystem Steg 4
    4. Uppdatera spelet i fråga. Om du bara upplever problem med ett specifikt spel - speciellt om det är ett nytt spel som bara släppt - se om det finns en rekommenderad patch eller uppdatering för spelet. Ibland kommer PC-spel att starta med låsta ramhastigheter eller andra buggar som hindrar spelet från att nå en acceptabel FPS-hastighet.
  • Räkna till datorns operativsystem, du bör alltid hålla dina spel uppdaterade, eftersom utvecklare ofta släpper ut periodiska prestandaförbättringar och tweaks.
  • Bild med titeln Undvik spellagret på ett lågt slutsystem Steg 5
    5. Lägg till extra slumpmässigt åtkomstminne (RAM) till din dator. Om din dator har plats för extra RAM-kort (eller kan ersätta dina nuvarande RAM-kort med bättre), överväga att ta din dator till en teknikavdelning för att få proffs lägg till det för dig. RAM är överlägset den enklaste (och billigaste) uppgraderingen du kan utföra, och att ha mer av det kommer att minska ett körspel på datorns totala minnesförbrukning.
  • Om datorns processor är allvarligt föråldrad, kommer du inte att bidra till att förhindra fördröjning, eftersom processorn är sannolikt problemet.
  • Innan du köper RAM, prata med en teknisk avdelningsanställd eller slå upp datorns make och modellnummer för att se vilka typer av RAM som stöder.
  • Del 2 av 2:
    Minska spelinställningarna
    1. Bild med titeln Undvik spellager på ett lågt slutsystem Steg 6
    1. Öppna ett spel som ligger. Ett sätt att förbättra ett spelets prestanda är att tona ner sina grafiska inställningar - medan det inte kommer att minska ditt spels visuella presentation, kommer det också att minska mängden information på skärmen, vilket möjliggör en snabbare FPS-hastighet.
    • Om spelet som du upplever problem är ett online-baserat spel måste du vara ansluten till Internet för att fortsätta.
  • Bild med titeln Undvik spellager på ett lågt slutsystem Steg 7
    2. Öppna spelets inställningar. Du kan vanligtvis få tillgång till spelinställningar från spelets startskärm, men du kanske först måste välja en profil.
  • Detta kan kallas alternativ, Spelalternativ, eller något liknande på vissa spel.
  • Bild med titeln Undvik spel LAG på ett lågt slutsystem Steg 8
    3. Välj Video. Detta område är där du kan styra spelets display. Genom att sänka vissa inställningar i Video Meny, du kommer kraftigt att öka ditt spelets prestanda.
  • Du kan också se en Grafik alternativ här. Om så är fallet kan några av de här inställningarna här vara i Grafik menyn istället för Video meny.
  • Bild med titeln Undvik spellagret på ett lågt slutsystem Steg 9
    4. Hitta och ändra "Kvalitet" alternativ om det är tillämpligt. Vissa spel har en övergripande kvalitetsinställning som kan sändas till "Låg"- Detta är överlägset det enklaste och snabbaste sättet att sänka ditt spels grafiska komplexitet och höja ditt spels bildfrekvens.
  • Vissa spel har inte det här alternativet. Om du inte hittar en "Kvalitet" objekt, oroa dig inte - fortsätt bara till nästa steg.
  • Bild med titeln Undvik spellagring på ett lågt slutsystem Steg 10
    5. Hitta och ändra "Texturer" alternativ. Du måste sänka ditt spels texturer "kvalitet till "Låg" om möjligt. Om du gör det kommer du att ta bort några av de fina detaljering i ditt spel, men din bildhastighet ökar som ett resultat.
  • Bild med titeln Undvik spel LAG på ett lågt slutsystem Steg 11
    6. Hitta och ändra "Skuggor" alternativ. Du bör helt och hållet stänga av skuggor om det här alternativet är tillgängligt. Naturligtvis kommer det att ta bort skuggorna från ditt spel, men den positiva effekten på din bildhastighet kommer att överträffa den negativa effekten på spelets utseende.
  • Bild med titeln Undvik spellagret på ett lågt slutsystem Steg 12
    7. Inaktivera "Anti-aliasing" alternativ. Anti-aliasing släpper kanterna av hårda linjer och skärande polygoner (E.g., trappor eller väggar). Speciellt i nyare spel, som inaktiverar det här alternativet kommer inte att göra en stor, märkbar skillnad i visuell presentation, men det kommer sannolikt att öka ditt spelets prestanda.
  • Bild med titeln Undvik spellagret på ett lågt slutsystem Steg 13
    8. Ändra andra "Video" (eller "Grafik") inställningar. Få spel har exakt samma inställningsmenyposter, men du bör leta efter några av följande saker:
  • Shaders - Dessa effekter skapar en mening av detaljer och dimensionalitet. Ange några shaders till "Låg" eller "Av".
  • Partiklar - Saker som rök, gnistor och eld. Dina partiklar ska ställas in på "Låg" eller "Av" för bästa resultat.
  • Dimma, Rita avstånd, Visa avstånd, Horisont, etc. - Varje inställning som gäller det maximala synliga avståndet i spelet. Att sänka den här inställningen kommer att öka prestanda på ett lågt slutsystem, även om det kan påverka spelet för spel som multiplayer första personskyttar där andra spelare kan se längre än du kan.
  • Vattenkvalitet - Avser vattenanimationer. Det här kan vara en inställning som du vill lämna ensam på vissa spel, men det är allmänt okej att gå ner till "Låg" För första personskyttar och RPG.
  • Belysningskvalitet - Denna inställning fungerar ofta i samband med "Skuggor" inställning, och kallas ibland "Dynamiskt ljus". Slår ner den "Låg" eller "Av" kommer att öka ditt spels fps.
  • Bild med titeln Undvik spellagring på ett lågt slutsystem Steg 14
    9. Klicka på ditt spel "Spara" knapp. Om du gör det kommer du att spara dina ändringar och tillämpa dem på ditt spel, men du kanske måste starta om spelet (eller din webbläsare om det är ett online-baserat spel) innan ändringarna äger rum. Ditt spel ska nu springa bättre än det var förut.
  • Om ditt spel går felfritt efter att ha gjort dessa justeringar kan du gå tillbaka och stöta på inställningarna för att lägga tillbaka i några av spelets ursprungliga detaljer om du vill.
  • Tips

    Om du ofta spelar online, försök att schemalägga dina sessioner för lågtrafikperioder, som morgon eller eftermiddagar under vardagar.
  • Ibland, helt enkelt inaktivera en stor aspekt av ditt spels visuella presentation (E.g., Skuggor) är tillräckligt för att minska ditt spels LAG.
  • Använda en skärminspelning eller FPS-övervakningsapp medan du spelar ett spel kommer att minska bildhastigheten.
  • Varningar

    Så småningom kan du inte uppgradera längre och du måste byta ut din dator för att kunna fortsätta köra aktuella spel.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande