Så här tar du bort ett new york times-konto

Medan modern teknik gör det lättare än någonsin att hålla nyheter och underhållning till hands, är det en annan historia som väljer att välja ut dessa fördelar. Prenumerationsbaserade tjänster som New York Times avsiktligt göra det svårt för användarna att dike sina konton för att hålla dem i systemet, men det finns ett sätt runt sina labyrintiska kontroller. Om du har en fysisk prenumeration måste du kontakta kundservice direkt och begära att tas bort från sina databaser. Mobila användare kan helt enkelt tillåta sina prenumerationer att springa och välja att inte förnya dem.

Steg

Metod 1 av 3:
Fyll i formuläret
1. Gå direkt till "Data ämnesförfrågningsformulär". Alternativet att radera ditt konto är inte i dina användarinställningar, men kontakta kundservice kommer så småningom att leda till att de ger dig följande länk: https: // NY Times.COM / DATA-Ämne-Begäran. Du kan dock få ett mail som anger att de vägrar att radera ditt konto, i vilket fall du kan behöva pruta dem för att göra det manuellt.
Metod 2 av 3:
Kontakta New York Times ` Kundservice
  1. Bild med titeln Ta bort ett New York Times-konto Steg 1
1. Besök sidan "Kontakta oss" på New York Times ` hemsida. Slösa inte tid på att jaga via dina användarinställningar för ett alternativ för att radera ditt konto online, eftersom det inte är möjligt att göra det själv. Istället måste du komma i kontakt med någon direkt. När du har fått företagets kontaktsida drogs upp, har du några olika val för hur du fortsätter.
  • Webbplatser som New York Times Medvetet gör det svårt för användarna att radera sina konton så att de kan hänga på sin personliga information. Denna information lagras i en databas och kan användas för intern marknadsföringsändamål eller säljs till annonsörer.
  • Bild med titeln Ta bort ett New York Times-konto Steg 2
    2. Skicka ett mail till företaget. Släpp en linje till adressen Hjälp @ NYTimes.com och begära att ditt konto ska raderas. Gör det klart att du vill att den raderas helt, inte bara deaktiverad eller sätta i vänteläge. Annars kan företaget lämna det konto som existerar, vilket innebär att alla detaljer som den innehåller kommer att förbli i sina arkiv.
  • Var tydlig om vad det är du vill ha. Använd ordet "Ta bort" och inte något mer tvetydigt, som "Ta bort" eller "Avaktivera."
  • Det kan ta upp till 48 timmar för att du ska få ett svar på din e-postadress.
  • Bild med titeln Ta bort ett New York Times-konto Steg 3
    3. Ställ in en chatt med en representant för ett omedelbart svar. Klicka på länken "Kontakta oss" på huvudsidan av New York Times hemsida och hitta möjligheten att "börja chatta." Detta kommer att visas som en stor blå knapp på den nedre halvan av sidan. Därifrån skickar du en kort formulär som begär din kontaktinformation och arten av din fråga eller förfrågan.
  • Du borde inte bli ombedd att ge en anledning till avbokningen. Om representanten på samtalet försöker prata ut det, men, eller börjar gå över alternativa alternativ, förklara att du vill att kontot stängs av för gott.
  • Bild med titeln Ta bort ett New York Times-konto Steg 4
    4. Ring kundservice för att prata direkt. Om du föredrar ett mer personligt kommunikationsläge, försök att ringa 800-NYTimes (800-698-4637). Du kan prata med en representativ en-mot-en, som kan hjälpa till att rensa eventuell förvirring om din förfrågan. Det kan vara snabbare än att hantera en livechatt eller vänta på ett svar via e-post.
  • Kundtjänstavdelningen accepterar samtal från 07:00 till 10:00 E.T. Måndag-fredag, och från 7 am-3pm e.T. på helgerna.
  • De som bor utanför USA bör ta en titt på New York Times"Internationell kontaktinformationslista för att ta reda på när och vilket nummer som ska ringas.
  • Bild med titeln Ta bort ett New York Times-konto Steg 5
    5. Rensa din inloggningsinformation från tredje part. Bara för att ditt konto har raderats betyder inte att varje sista spår av din användarhistorik kommer att vara borta. För att utplåna den här informationen en gång för alla, logga in på webbplatsen eller appen som du brukade anmäla dig till din New York Times Konto ursprungligen och återkalla sina åtkomstbehörigheter.
  • När du har blockerat tredjepartsloggar, kommer din tidigare kontoaktivitet att försvinna, tillsammans med andra spårbara detaljer som dina lösenord och sökhistorik.
  • Om du är seriös om att radera minnet av din prenumeration helt och hållet, Rensa din webbläsares cookies För att förstöra någon återstående lagrad info.
  • Bild med titeln Ta bort ett New York Times-konto Steg 6
    6. Bekräfta att försökskampanjer har slutat. Om du nyligen har utnyttjat en av publikationens inledande erbjudanden är det en chans att du kan läggas till en lista med vanliga abonnenter och debiteras utan anmälan. Se till att du kommer i kontakt med kundtjänst så snart kampanjen slutar och informera dem om att du har bestämt dig för att inte fortsätta din prenumerationstjänst.
  • Detta är bara ett annat knep New York Times använder för att hålla sina läsare anslutna.
  • Engångsköp, till exempel presentbonnemang, är inte berättigade till avbokning eller återbetalning.
  • Metod 3 av 3:
    Ändra dina digitala prenumerationsinställningar
    1. Bild med titeln Ta bort ett New York Times-konto Steg 7
    1. Logga in på ditt iTunes-konto. Om du använder en persondator dubbelklickar du på ikonen iTunes på skrivbordet eller väljer den från den fullständiga listan med program i fliken "Start". Om du använder en mobilenhet kan du öppna App Store direkt via själva enheten. När iTunes har laddats, sätt i användarnamnet och lösenordet brukade du anmäla dig till ditt konto.
    • Du kan bli uppmanad att ge din e-postadress snarare än ett användarnamn, beroende på den plattform du använder och versionen av den programvara du har laddat ner.
    • Markera rutan för att komma ihåg din inloggningsinformation för att göra loggning i snabbare och lättare i framtiden.
  • Bild med titeln Ta bort ett New York Times-konto Steg 8
    2. Få tillgång till dina digitala prenumerationer. På skärmen Kontoinformation, hitta fliken Märkta "Inställningar" och klicka på eller markera den. Sök sedan alternativet "prenumerationer" och öppna länken "Hantera" bredvid den. Härifrån kan du visa och göra ändringar i varje prenumeration du får på din mobila enhet.
  • Om du var en gång en abonnent och är nu osäker om du fortfarande betalar för det, är du New York Times har satt upp sina digitala prenumerationer för att förnya automatiskt.
  • Bild med titeln Ta bort ett New York Times-konto Steg 9
    3. Hitta din New York Times prenumeration. Bläddra ner på din lista med prenumerationer tills du kommer till "New York Times" (Prenumerationer ska ordnas alfabetiskt). Du får se en knapp bredvid den märkt "Auto-Renewal."
  • Du måste trycka på titeln på publikationen en extra tid om du försöker avbryta från din mobila enhet.
  • Detta kommer också att vara ett bra tillfälle att säga upp andra oönskade prenumerationer.
  • Bild med titeln Ta bort ett New York Times-konto Steg 10
    4. Stäng av inställningen "Automatisk förnyelse". Den här knappen ger dig två alternativ: "ON" och "OFF" - om din prenumeration är uppdaterad, den ska vara inställd på "ON" som standard. Klicka eller tryck på knappen en gång för att växla den till inställningen "OFF". När du har stängt av auto-förnyelse, tryck på knappen "Klar" för att återgå till din kontoinformationsskärm.
  • Tekniskt sett kan du inte avbryta en New York Times Prenumeration själv. Genom att välja att inte förnya, vad du faktiskt gör är att låta din prenumerationsförlopp.
  • Din avbokning träder i kraft enligt slutet av den aktuella faktureringscykeln. Det betyder att om du väljer i början av januari, debiteras du fortfarande för hela månaden. Du kommer dock att hålla dina prenumerationsrättigheter till februari.
  • Bild med titeln Ta bort ett New York Times-konto Steg 11
    5. Gå igenom Google Play Store för en icke-Apple-enhet. Om du använder en Android-tablett eller smartphone i motsats till en iPhone kan du avbryta din prenumeration via Googles App Marketplace. Logga in på ditt konto och öppna din prenumerationslista. Markera din New York Times prenumeration och tryck på "Avbryt" knappen bredvid den.
  • Som med iTunes, väljer att avbryta en New York Times Prenumeration via Google Play-butiken kommer inte att avsluta ditt konto då och där. Det kommer emellertid att stoppa automatisk förnyning, vilket innebär att du kommer att vara fri från nästa månadsbetalningscykel.
  • Om du tar bort New York Times App utan att ta rätt steg för att avsluta din prenumeration, kommer du fortfarande att vara ansvarig för vad som helst du rackar upp.
  • Bild med titeln Ta bort ett New York Times-konto Steg 12
    6. Hantera dina Kindle-prenumerationer via Amazon. På huvudplatsen, gå till "Hantera dina Kindle-prenumerationer." Du kommer att visas en lista som visar alla prenumerationer du har anmält mig i det förflutna, både aktiva och inaktiva. Bläddra ner tills du ser din New York Times prenumeration och klicka på "Avbryt min prenumeration" alternativ längst till höger.
  • A New York Times Prenumeration på Kindle är separat från en vanlig digital prenumeration. Håll det i åtanke om ditt mål är att frysa på alla dina sekundära prenumerationer.
  • Amazons Kindle Subscription Manager visar också din faktureringsinformation och historia, som kan komma till nytta om du behöver rensa upp en tvist med kundservice någon gång på vägen.
  • Bild med titeln Ta bort ett New York Times-konto Steg 13
    7. Kontakt New York Times Kundtjänst för hjälp. Om du skulle uppleva några problem, skicka ett mail för att hjälpa @ NYTimes.com. Du kan också ringa 800-NYTimes (800-698-4637) för att komma i kontakt med en representant direkt. Beskriv ditt problem och fråga att de avbryter din prenumeration utan ytterligare fördröjning.
  • Om du upptäcker att du prenumerationen har fortsatt när du har försökt att avsluta det, fråga om du kan vara berättigad till återbetalning för det avdragna beloppet.
  • Tips

    Dra ut triggeren vid avbryta din prenumeration så snart du bestämmer att du inte vill ha det längre. Annars kan du sluta fastna med ytterligare månadsavgifter.
  • Om du har valt att inte automatiskt förnya en digital prenumeration, dra nytta av exklusiva New York Times innehåll medan du fortfarande kan!
  • Var noga med att läsa över villkoren för de publikationer som du registrerar dig för i framtiden för att ta reda på hur du ändrar eller avbryter din prenumeration.
  • Varningar

    Kundtjänst kan försöka prata dig om att hålla din prenumeration genom att erbjuda speciella fördelar eller rabatter. Om du vill ha det gått, säg bara det.
  • Försök inte låta din digitala prenumerationsförlopp genom att ändra den föredragna betalningsmetoden som är associerad med ditt konto. Du kommer fortfarande att vara ansvarig för att betala vad du är skyldig för missade faktureringscykler, även om du avbokar ditt kreditkort eller få ett nytt nummer.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande