Så här tar du bort ett apa-appkonto

Thistaaches du hur du avaktiverar ditt konto med den sociala nätverksapponen. Det finns inget alternativ att radera ditt konto i appen, men du kan begära att apa support teamet tar bort ditt konto genom att ge dem ditt telefonnummer och snapchat användarnamn.

Steg

  1. Bild med titeln Ta bort ett Apa App-konto Steg 1
1. Skriv ett e-postmeddelande till Hello @ Monkey.Häftigt. Eftersom det inte finns något alternativ att radera ditt konto i apa-appen, måste du begära radering från Monkey s supportteam.
  • Bild med titeln Ta bort ett Apa App-konto Steg 2
    2. Be apa att radera ditt konto. Skriva något som Vänligen radera mitt apa-konto omedelbart bör göra tricket.
  • Bild med titeln Ta bort ett Apa App-konto Steg 3
    3. Skriv ditt snapchat användarnamn och telefonnummer till meddelandet. Ditt Monkey-konto är anslutet till Snapchat så att denna information krävs. Ditt telefonnummer behövs för att bekräfta din identitet.
  • Bild med titeln Ta bort ett Apa App-konto Steg 4
    4. Klicka på Skicka knapp. Den här knappen kan se ut som ett pappersflygplan i vissa mail och / eller Twitter-klienter. En representant i Monkey kommer att granska din förfrågan och kontakta dig för att bekräfta kontouttaget.
  • Om representanten frågar om mer information för att bekräfta din identitet, svara snabbt och artigt för att säkerställa snabb radering.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande