Hur man ritar utan att ta klasser

Ritning är en trevlig konstnärlig skicklighet att lära sig och göra en bra hobby. När du börjar, kan kvaliteten på dina ritningar känna sig som en stor hinder. Du kanske tror att du behöver professionella lektioner för att göra något bra, men det här är inte sant. Genom att helt enkelt dra för skojs skull kan du spara pengar och förbättra dina färdigheter. Att rita utan klasser, skiss i korta linjer, skugga i skuggor, rita siffror ur former och träna så mycket som möjligt.

Steg

Del 1 av 3:
Börjar att skissa
  1. Bild med titeln Rita utan att ta klasser Steg 1
1. Välj ett ämne du ser. Välj något meningsfullt för dig om möjligt som din favoritblomma eller din hund. Det kommer sannolikt att bli lättare för dig först att dra från en referens än från fantasi, så att du drar något du gillar hjälper dig att fokusera.
  • När du börjar, behöver du inte specialkonsttillbehör. Någon penna, penna eller papper om hand kommer att göra.
  • Bild med titeln Draw utan att ta klasser Steg 2
    2. Rita korta linjer. Tryck på din penna lätt mot papperet. Fokusera in på linjen du kommer att rita, glömma vad ämnet är. Tänk inte på din hund. Istället börja med en skiss. Kanten på din hund är en linje mellan hunden och miljön. Gör din linje med korta stroke.
  • Ju kortare du gör dina linjestränger, den stadigare din ritning kommer att visas.
  • Kritik inte ditt arbete. Flytta snabbt och stärka din stroke.
  • Bild med titeln Rita utan att ta klasser Steg 3
    3. Fyll i detaljer. När du har en grundläggande översikt över ditt ämne, börja skriva in interiören. Söka efter landmärken om ämnet, kännetecknas av märken som en doft i en kopp eller en hårstopp på en hund som ger dig en uppfattning om var att placera närliggande linjer.
  • Bild med titeln Draw utan att ta klasser Steg 4
    4. Skugga i skuggor. Skuggning är lite svårare, men det ger dina ritningar en känsla av ljus och djup. Observera vilket sätt solen skiner på ditt ämne. Börja med en ren, skarp penna och gör även märken på delvis mörka områden. När blyspetsen slits bort, rör sig mot de skuggade områdena. Tryck hårdare för att lämna mörkare markeringar.
  • Detta kan praktiseras genom att göra en skuggstång. Börja i ena änden av papperet. Flytta din penna fram och tillbaka när du flyttar över papperet. Applicera mer tryck för övergång till mörkare markeringar.
  • Värdefält är också bra praxis. Dela en rektangel i fem sektioner. Lämna ena änden vit. Mörka den andra änden så mycket du kan. Laga dina linjer i rutorna däremellan för att göra olika nyanser av grått.
  • Del 2 av 3:
    Ritningsämnen från former
    1. Bild med titeln Rita utan att ta klasser Steg 5
    1. Öva ritningsformer. Kopieringslinjer kan bara få dig så långt. Om du kan behärska former kan du börja dra av fantasi och förbättra känslan av perspektiv på alla dina ritningar. Börja med att försöka rita 3D-former. Lägga till en grov linje över en cirkel, till exempel, ger dig sfärer sett från olika perspektiv beroende på var du placerar linjen.
  • Bild med titeln Rita utan att ta klasser Steg 6
    2. Kombinera blocken i figurer. Länk upp blocken för att bilda objektens konturer. Vid första början med enkla eller imaginära föremål. Du kan göra ett bord ut ur en serie rektanglar och cylindrar eller en orm ur en serie cirklar. När du kan föreställa dig de block som utgör ett objekt, kommer du att ha kreativiteten att dra dem utan att ha en modell.
  • Spendera tid att observera ämnen, räkna ut hur du kan passa dem i dina former.
  • Bild med titeln Rita utan att ta klasser Steg 7
    3. Göra ett referensblad. Ordna dina formulär för att göra formen av ämnet. När du går, raderar och förfinar linjerna så är ämnet form. När du är klar, försök att dra ämnet från olika vinklar. Till exempel kan en fyrkantig näsa med en cirkel kind och triangel öron bildas en sidovy av en häst, men det finns många andra perspektiv.
  • Se tillbaka till dessa skisser för att förbättra dina andra ritningar.
  • Bild med titeln Draw utan att ta klasser Steg 8
    4. Redraw motivet. Under en annan session efter att ha korrigerat några misstag på din referens, redraw ditt ämne. Först kan du använda ditt referensblad. Använd former för att skapa en grundläggande skiss av ämnet, förfina sedan detaljerna och rensa upp misstag. Med mer övning kan du dra poser från minnet.
  • Förenklingar är okej och kan leda till din egen stil. Till exempel skulle det vara för tidskrävande att memorera varje muskel i en kropp.
  • Del 3 av 3:
    Studerar ritning
    1. Bild med titeln Draw utan att ta klasser Steg 9
    1. Forskningsritningsteknik. Ditt lokala bibliotek kan ha böcker på olika teckningsstilar från realism till japansk manga. Du kan också köpa dessa på butiker. Sök på YouTube eller på konstwebbplatser som hur man ritar den eller drawspace för gratis idéer och demonstrationer.
    • Anatomi böcker är också ett alternativ för att lära sig realistiska ritningar. Skissskelett och muskelsdiagram.
  • Bild med titeln Rita utan att ta klasser Steg 10
    2. Öva med mer utrustning. Vanligtvis är det bättre att hålla sig till ett medium, till exempel penna på papper, tills du blir bekväm. När du börjar, kan du dock hitta alternativ som du gillar bättre och leda till din egen stil, som färgpennor eller kol. Dessutom kommer pennor i många sorter som kan hjälpa dig att expandera ditt sortiment när du skuggar.
  • För pennor är HB (# 2) standard. Pennor i H-området är hårdare och gör mjukare linjer. Pennor i B-området är mjukare och gör mörkare linjer.
  • Pennor går från HB-9. I H Pennor är 9 maximal hårdhet. I B Pennor är 9 maximal mjukhet.
  • Vinyl och tuggummi är mildare på papper än gummiutsläppare men de sträcker sig inte. Kneaded Erasers är formbara för att ta bort enskilda detaljer.
  • Bild med titeln Rita utan att ta klasser Steg 11
    3. Föreställ dig hur du ritar objekt. När du inte är upptagen med att dra, observera vad som är runt dig. Bild hur du skulle vända den här scenen till en penna ritning. Föreställ dig skuggning runt någons öga och skissera i iris och elev, till exempel. Denna fantasi är hur du får inblick i hur man gör dina linjer och komponera din stil.
  • Målet är att se detaljerna istället för etiketterna. I stället för att tänka på ögat, tänk på de linjer och färger som du fyller i för att bilda ögat.
  • Bild med titeln Rita utan att ta klasser Steg 12
    4. Öva. Ritning är väldigt mycket en färdighet som att spela ett instrument eller cykla. När du har fritid, sitta ner och skissa. Öva skuggning och andra tekniker. Arbeta med att göra referensblad. Utrymme ut din tid mellan sessioner med ämnen så att du kan lära dig mer utan att bränna dig ut. Försök att avsätta tid varje dag för att göra en snabb ritning.
  • Tips

    Få vana att rita dagligen. När du utvecklar en vana, kommer det att ta dig mindre ansträngning för att göra dig själv och du kommer att förbättra snabbare.
  • Bli inte frustrerad över uppfattade misstag. Uppfattningen stannar många aspirerande artister. Kom ihåg att även erfarna konstnärer är fortfarande lärande.
  • Handkoordinering tar tid att behärska. Håll övningen att göra små linjer på grundläggande former och du blir gradvis bättre.
  • Du behöver inte köpa dyrt material. Anteckningsböcker och vanliga pennor är tillräckligt för att lära sig.
  • Det tar också tid att lära dig själv för att se detaljer istället för föremål, men det kommer att förbättra din
  • Den utmärkta fördelen med att dra, för en nybörjare, är att det kräver mindre material som du tror att det finns. Så använd, en penna och en skissbok (eller en fodrad anteckningsbok), som du har.
  • När skissar, bli inte vana med att dra korta linjer och försök inte få linjen perfekt på den första stroke, istället, gör längre linjer över varandra.
  • Varningar

    Du eller andra kan försöka avskräcka dig. Lyssna inte på någon som säger att du inte är begåvad. Ritning är en inlärningsprocess och om du gillar att göra det, fortsätt att göra framsteg.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande