Hur man ritar enkla skisser

Saknar tiden att göra utarbetade, helt skuggade ritningar? Om du bara är uttråkad och inte har något att göra, eller gillar att dra men inte gillar att fancy, bör du skissa. Sketching är ett underbart sätt att uttrycka dina känslor, eller skapa en snabb doodle. Det är inte en fullständig djupgående guide till ritning eftersom det definitivt inte finns några regler att rita / skissera alls. Dessa är bara tips för att få din skissupplevelse snabb, minst smärtsam och rolig. Jag hoppas att du njuter av min guide, och tycker det är användbart.

Steg

  1. Bild med titeln Rita enkla skisser Steg 1
1. För att starta, tänk på din planerade skiss. Visualisera det i ditt sinne och om du kan, rotera den i din hjärna, för att bättre förstå vad du ska dra.
  • Bild med titeln Rita enkla skisser Steg 2
    2. Leta efter former som cirklar, rutor, trianglar, etc. att relatera till. Detta kommer att hjälpa till i skuggningsprocessen, och till och med hjälpa dig att skissa bättre om du förstår den grundläggande formen på vad du ska rita.
  • Bild med titeln Rita enkla skisser Steg 3
    3. Placera dig bekvämt. Om du är obekväma, kommer din ritning att se värre ut än vad det borde, så få en trevlig stol, fixa belysningen och sätt på lite favoritmusik.
  • Bild med titeln Rita enkla skisser Steg 4
    4. Bra händer: Hur hjälper det? Om dina händer är klibbiga, våta eller kalla, kommer din hand inte att utföra så bra som det borde.
  • Bild med titeln Rita enkla skisser Steg 5
    5. Placera ditt papper:Detta överensstämmer med att vara bekväm, så sätt ditt papper i en vinkel som du känner dig bekväm med. Det finns inget sätt.
  • Bild med titeln Rita enkla skisser Steg 6
    6. Om ditt objekt är litet, placera det framför dig där du effektivt kan skissa det. Om det är något stort, som en bil eller ett träd, får du ett klippkort, sitta ner med det och börja skissa.
  • Bild med titeln Rita enkla skisser Steg 7
    7. Börja dra.
  • Bild med titeln Rita enkla skisser Steg 8
    8. Börja från ena sidan av objektet, snabbt och lätt ta din penna fram och tillbaka på papperet för att göra mjuka, ljusstrålar. Om du gör ett misstag, kan du enkelt radera de ljusa linjerna.
  • Bild med titeln Rita enkla skisser Steg 9
    9. Var noga med att ständigt titta upp på ditt ämne och jämföra de två. Gör inte en blind kontur (stirrar på ditt ämne när du försöker rita), även om det här är bra för träningsteckning, kan det deformera din ritning fruktansvärt.
  • Bild med titeln Rita enkla skisser Steg 10
    10. Var inte rädd för att använda suddgummi. Om du tror att du skissade linjer för nära eller för långt ifrån varandra, radera dem. För många skisslinjer på en ritning gör det ser ut som din ritning är vridning. Att gå över samma linje kan många gånger göra det mörkt och svårt att radera om du bestämmer att det är fel.
  • Bild med titeln Rita enkla skisser Steg 11
    11. Applicera efterbehandling:När du är klar, ta din suddgummi och ta bort sketchy linjerna om du vill. För att lägga till värde, på den mörkare, skuggade delarna av objektet du ritar, skuggar dem på din skiss. Gå från ett mycket mörkt och lätta det gradvis till en mycket lätt nyans.
  • Bild med titeln Rita enkla skisser Steg 12
    12. Lägg till mer intresse, lägg till en dåligt skisserad (men fortfarande okej utseende) bakgrund. Det gör din ritning bättre och lägg till något tema för det.
  • Bild med titeln Rita enkla skisser Steg 13
    13. Lägg till din signatur! Traditionellt, efter en skiss, lägger artister lätt sin signatur (ja, i kursiv) till det nedre högra hörnet av deras ritning. Du kan också lägga till något som `13 till det, också om du vill.
  • Tips

    Varningar

    Kom alltid ihåg: det är lättare att lägga till linjer än att ta bort dem. Vara ljus på din penna så att du förstör inte ditt konstverk på grund av en mörk linje som inte vill radera korrekt.

    Saker du behöver

    • Inspiration: Titta på TV, titta på bilder, ta en promenad. Så snart du tänker på en idé, skissera den!
    • Penna: Alla storlekar av mekanisk / icke-mekanisk penna kommer att fungera.
    • Papper: Alla papper (kopiator, rippad upp) kommer att göra, men om du vill hålla dina skisser, använd sur fri (vilket pund), som vanligt papper blir gult i tid.
    • Tid: Även skisser kan ta tid, så var noga med att ha minst 10 - 60 minuter (beroende på din skiss detalj.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande