Hur man blir underbara, plumpa läppar

Med ett växande antal produkter på marknaden, blir vackra, klumpiga läppar har aldrig varit enklare. Oavsett om du köper en läppplumping-produkt, prova en naturlig läppplumper, eller använd smink för att skapa illusionen av plumper läppar, dina läppar är säkra på att se fulla, friska och vackra.

Steg

Metod 1 av 3:
Använda naturliga läppplumpers
  1. Bild med titeln Ge underbara, plumpa läppar Steg 1
1. Hydrera dina läppar med kokosnötolja eller rå kakaosmör. För bästa resultat, gnugga en generös mängd olja eller smör på dina läppar strax före sängen varje natt. Detta kommer att ge dina läppar en hel natt för att absorbera näringsämnena och hydratisera naturligt. När dina läppar är ordentligt hydratiserade, verkar de i allmänhet fylligare och friskare och därmed vackrare.
  • Leta efter kokosnötolja som är märkt rå, jungfru och / eller oraffinerat, eller kakaosmör som är märkt RAW. Dessa kokosnötoljor och kakao Butters behåller mer näringsämnen än bearbetade kokosnötoljor eller kakao-butter.
  • Hydrera din kropp av dricker mycket vatten kommer också att hjälpa dina läppar vara friska och vackra.
  • Petroleum-gelé är också ett bra alternativ för att hydratisera dina läppar över natten. Både kokosnötolja och petroleumjelly kan hjälpa till att läka knäckt, torra läppar och förhindra chapped läppar i framtiden.
  • Bild med titeln Ge underbara, plumpa läppar Steg 2
    2. Exfoliera för att ta fram dina läpparnas naturliga färg. Använd en tandborste för att exfoliera och rengöra dina läppar genom att ta bort någon död hud. Vid exfoliering, gnugga i en cirkulär rörelse för att öka cirkulationen och öka dina läpparnas naturliga fullhet och rosig färg. Exfoliera dina läppar efter behov, så ofta som varannan dag. Men undviker att använda slipande scrubs, som det kan skada huden på dina läppar.
  • När du har exfoliat, följ upp omedelbart efter exfoliering med en läppfuktighet för att reparera och hydrera dina läppar.
  • Rena läppar tenderar att reflektera mer ljus, vilket gör dem naturligt förekommer fylligare och hälsosammare.
  • Du kan också skapa en lätt, naturlig DIY sockerläppskrubba som ett alternativ till exfolierande med en tandborste. Applicera sockerskrubben liberalt på dina läppar och gnugga med fingrarna i en cirkulär rörelse.
  • Bild med titeln Ge underbara, plumpa läppar Steg 3
    3. Plumpa dina läppar naturligt med en kokosnötolja och pepparmintolja balsam. Blanda 1 matsked (15 ml) kokosnötolja med 5 eller 6 små droppar pepparmintolja i en liten skål. Använd ditt finger för att tillämpa en liten DAB av BALM till dina läppar. Förvara den återstående balmen i en lufttät behållare vid rumstemperatur i upp till 2 år.
  • Pepparmintolja är tekniskt en irriterande, så det fungerar som en naturlig läppplumper genom att stimulera blodflödet till dina läppar och orsaka mild svullnad. Du bör också vara försiktig när du applicerar pepparmintolja till dina läppar eftersom det har varit känt att orsaka allergisk reaktion hos vissa människor.
  • Eftersom pepparmintolja är en varm olja, vilket blandar den med kokosnötolja hjälper dig att undvika brännande eller irriterande biverkningar när du lägger till hydratisering. Om du upplever några negativa biverkningar, torka omedelbart av balsam. Om biverkningarna fortsätter i mer än en timme, kontakta din läkare eller ta en antihistamin om du vet att det är säkert för dig att göra det.
  • Du kan också använda kanelextrakt istället för pepparmintolja, men det kan sticka för lite.
  • Undvik att använda en plumping läppbalsam efter att ha applicerat denna naturliga läppplumper för att minska risken för irritation.
  • Bild med titeln Ge underbara, plumpa läppar Steg 4
    4. Gör en läppplattor hemma med olivolja och chilipulver. I en liten skål, blanda 1 matsked (15 ml) olivolja med några strängar av chilipulver, inte mer än 1 tesked (4.9 ml). Gnugga blandningen på dina läppar. Lämna det på dina läppar i 1 till 5 minuter innan du torkar av med en pappershandduk. Fuktar med kokosnötolja, rå kakaosmör eller din favorit läppbalsam.
  • Chili pulver, även känt som capsicum, orsakar mild svullnad, vilket gör dina läppar tillfälligt plumper och fulla.
  • Eftersom chili pulver är en het krydda, finns det risk för irritation och bränning. I de flesta fall kommer detta att dämpas inom några minuter efter att ha torkat bort läppplattor. Om biverkningarna fortsätter i mer än en timme, kontakta din läkare eller ta en antihistamin om du vet att det är säkert för dig att göra det.
  • För att minska risken för irritation, undvik att använda en plumping läppbalsam efter applicering av denna naturliga läppplattor.
  • Metod 2 av 3:
    Välja läppplumping produkter
    1. Bild med titeln Ge underbara, plumpa läppar Steg 5
    1. Hitta läppprodukter med hyaluronsyra. Sök på nätet eller besök din lokala drogbutik, sminkbutik eller hudvårdare för att lokalisera läppprodukter som innehåller hyaluronsyra. Hyaluronsyra lägger samtidigt volymen och fuktar dina läppar, vilket gör det till en populär ingrediens för läppplumpingprodukter.
    • Genom att hydratisera dina läppar kan hyaluronsyra också hjälpa till att behandla eller förhindra chapped läppar, lämna dina läppar friskare och vackrare.
    • Hyaluronsyra plumpers är ett relativt mildt alternativ till plumpers som innehåller irriterande än de arbetar genom att förbättra hydratiseringen. Det sagt, de är inte lika dramatiskt plumpiga som andra alternativ eftersom de inte tränger väldigt djupt in i vävnaden i dina läppar.
  • Bild med titeln Ge underbara, plumpa läppar Steg 6
    2. Välj läppprodukter med kollagenpeptider för långsiktiga resultat. Kollagenpeptider är kända för att främja cellulär tillväxt och föryngring, vilket gör dina läppar fullare och vackrare över tiden. Medan kollagenpeptider främjar vackra, plumpa läppar långsiktiga, utan ytterligare plumping ingredienser, kan läppprodukter med kollagenpeptider inte producera märkbara omedelbara resultat.
  • Liknande hyaluronsyra kommer kollagenpeptiderna inte att penetrera vävnaderna i din läpp väldigt djupt på egen hand, så dina läppar kommer inte att absorbera mycket. Detta är en del av anledningen till att de inte kommer att producera märkbara omedelbara resultat utan tillsats av andra plumping ingredienser.
  • Produkter som innehåller kollagenpeptider kan också bidra till att minska utseendet på fina linjer och rynkor på och runt dina läppar.
  • Om du är vegan, kanske du vill undvika dessa produkter, så många härrör från djur.
  • Bild med titeln Ge underbara, plumpa läppar Steg 7
    3. Använd en koffein läppbalsam för tillfällig plumpness. Precis som koffein kan öka din mentala vakenhet, kan det också öka cirkulationen i dina läppar, vilket gör att dina läppar verkar rosiga och fulla.Till skillnad från vissa andra temporära läppplumpers, som ett capsicum och kanel, orsakar koffein vanligtvis inte mycket bränning eller irritation.
  • Eftersom koffein inte irriterar dina läppar så mycket som andra plumping ingredienser, kan plumping-effekten vara mer subtil.
  • Bild med titeln Ge underbara, plumpa läppar Steg 8
    4. Välj en plumping balsam med kanel extrakt eller capsicum. Kanel och capsicum (chili pulver) är båda naturliga ingredienser som vanligtvis tillsätts till tillverkade läppplumpers. När den appliceras på dina läppar, orsakar både kanel och capsicum mild irritation som gör blodet rusar till dina läppar, vilket resulterar i en tillfällig plumpning av dina läppar.
  • Eftersom plumping är resultatet av irritation, finns det risk för bränning och andra obekväma biverkningar med läppplumpers innehållande kanel eller capsicum. Dessa biverkningar dämpar vanligtvis inom några minuter.
  • Om du upplever några negativa biverkningar, torka omedelbart av plumping balm. Om biverkningarna fortsätter i mer än en timme, kontakta din läkare eller ta en antihistamin om du vet att det är säkert för dig att göra det.
  • Bild med titeln Ge underbara, plumpa läppar Steg 9
    5. Plumpa dina läppar med läppfyllnadsinjektioner. Kontakta en kosmetisk läkare för att göra ett möte för att plumpa dina läppar med påfyllningsinjektioner. Medan läppfyllnadsinjektioner kan vara dyra och bära ett antal risker är de i allmänhet effektiva för att göra dina läppar se underbara och plumpa i ungefär sex månader.
  • Några av de vanliga och mindre biverkningar och risker som är förknippade med läppinjektioner svullnad och blåmärken på injektionsstället, reaktivering av kalla sår eller feberblåsor och ömhet runt dina läppar.
  • Mer allvarliga biverkningar kan innefatta läppsymmetri, lumpning, infektion, vävnadsförlust eller allergisk reaktion.
  • Kostnaden för läppfyllnadsinjektioner varierar mycket beroende på vilken typ av fyllmedel som används, doktorns erfarenhet och var du bor. I genomsnitt kostar läppfyllnadsinjektioner mellan $ 500 och $ 2000 för en behandling som varar ungefär sex månader.
  • Metod 3 av 3:
    Skapa illusionen av fylligare läppar med smink
    1. Bild med titeln Ge underbara, plumpa läppar Steg 10
    1. Använd foundation eller concealer för att skapa en större bas.Applicera din vanliga grund eller concealer ovanpå dina läppar. Använd en blandningsborste eller svamp för att blanda bort några hårda linjer, särskilt längs din läpplinje. Bygg på mer produkt och blanda efter behov tills din naturliga läpplinje är dold.
    • Medan naturliga läppplumpers och produkter kan både göra dina läppar fullare och friskare, finns det en gräns för hur mycket de kan göra. Om dina läppar är särskilt tunna eller om du letar efter en mer dramatisk förändring, med hjälp av foundation eller concealer för att dölja din naturliga läpplinje kan du skapa en ny, större läpplinje.
  • Bild med titeln Ge underbara, plumpa läppar Steg 11
    2. Rita läppfodret på utsidan av dina läppar.Välj en läppfodral penna som är 1 till 2 nyanser mörkare än din naturliga läppfärg Använd penna för att dra fullare läppar genom att följa utsidan av dina läppar (snarare än insidan eller höger på toppen). Fyll i dina läppar med penna, eller med en läppstift i exakt samma färg.
  • Med hjälp av ett läppfodral som är bara 1 eller 2 nyanser mörkare än din naturliga färg gör att det verkar vara naturligt samtidigt som du kan täcka upp din naturliga läpplinje.
  • Fyller i dina läppar med samma färg som fodret kommer att hålla din smink ser sömlös och naturlig.
  • För ett naken utseende, välj ett fodrar och läppstift som liknar färgen på din hudton.
  • Bild med titeln Ge underbara, plumpa läppar Steg 12
    3. Lägg till Highlighter på din Cupids båge för att reflektera ljuset. Använd ditt finger eller en liten borste, applicera en ljus och ljus highlighter till övre mitten av dina läppar, precis där dina läppar gör ett litet dopp (även kallat cupidens båge). Highlighter gör att dina läppar ser ut fullare ut genom att reflektera ljuset.
  • Bild med titeln Ge underbara, plumpa läppar Steg 13
    4. Välj ljus och glansiga läppstift. När du handlar för läppstift, välj färger som är ljusare än dina läppar eller inte mer än två nyanser mörkare än din normala läppfärg. I allmänhet tenderar ljus och glänsande läppfärger att få dina läppar att se fullare, medan mörka, matta läppfärger kan göra att dina läppar verkar mindre.
  • Om du vill definiera dina läppar med ett mörkare fodrar men ändå få dem att se fulla, försök att fylla i med en läppstift eller glans som är lite lättare än din liner (högst 1 till 2 nyanser lättare).
  • Tips

    Medan läppplumpers med gift kommer nästan säkert att fungera, kan dessa vara mycket skadliga för din hud och rekommenderas inte av de flesta dermatologer.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande