Hur man gör solglasögon naglar

Sunglass Nails är en helt ny skönhetstendens som är populär av Manicurist Julie Kandalec i början av oktober 2016. Trenden gick omedelbart efter att hon lade upp en bild av utseendet, som hon hittade i en smyckesaffär i Korea, på Instagram. Hon myntade utseende "solglasögon" eftersom den slutliga effekten ser ut som den reflekterande, multikoniska ytan av speglade solglasögon. Från och med november 2016 är nageltrenden så ny att de nuvarande DIY-rekreationerna är gissningar, i bästa fall. Det finns dock flera tekniker som du kan försöka hjälpa dig att uppnå utseendet.

Steg

Metod 1 av 3:
Blanda metalliska nagellack
  1. Bild med titeln Gör Sunglass Nails Steg 1
1. Fil och rengör naglarna. Använd en fil för att forma dina naglar i önskat utseende. Tvätta händerna för att bli av med de gritty nagelpartiklarna som skapats av filen. Torka dina händer noggrant på en ren handduk. Blötlägg en bomullsboll i polsk remover och torka varje spik med den. Detta är inte att avlägsna polska (dina naglar borde redan vara polska), men att rengöra dem.
  • Den metalliska polska kommer att hålla sig till naglarna mer framgångsrikt om de är fria från smuts och oljor. Den polska removeren kommer att bli av med båda.
  • Överväg att använda en acetonfri polsk remover (om du inte redan är) för att undvika att vara runt den här hårda kemikalien.
  • Bild med titeln Gör Sunglass Nails Steg 2
    2. Applicera en snabb-torr topplack som en bas. Använd inte en vanlig basrock, som du normalt skulle. I stället lägg en kappa snabbtorkad topplack på var och en av dina naglar. Låt den övre kappan bota för hur mycket tid flaskan föreslår (vilket förmodligen kommer mellan ett och två minuter). Den snygga topplacken hjälper till att skapa en jämn yta för metallpolen.
  • En ultraljös bas kan göra de spegelliknande effekterna mer uttalade.
  • Bild med titeln Gör Sunglass Nails Steg 3
    3. Välj tre metalliska poler för att arbeta med. Solglasögonet är multi-tonal, vilket innebär att du behöver använda minst tre metalliska nyanser för att uppnå liknande resultat. Gå med de tre metalliska färgerna du gillar bäst, men se till att du har en mängd olika ljusa och mörka färger. Utbudet av nyanser hjälper dig att skapa ett slutligt utseende som har djup, som solglasögon, istället för att avbryta varandra.
  • Till exempel kan du välja guld (vilket är lätt), rosa (medium) och midnattblå (mörk) metallisk.
  • Känn dig fri att experimentera med fyra metalliska nyanser. Beroende på vinkeln ser solglasögonen förändras mellan tre och fyra färger.
  • Bild med titeln Gör Sunglass Nails Steg 4
    4. Applicera en snabb päls ogenomskinlig svart polsk till dina naglar. Detta kommer att ge metalliska polsken en mörk bakgrund för att reflektera från, vilket kommer att närmare efterlikna solglasögonet. Metalliska emaljer tenderar att vara tunnare än ogenomskinliga poler, så den svarta basen kommer att ge lite djup och dimension.
  • Låt den svarta polisen bota för den rekommenderade tiden innan du går vidare.
  • Bild med titeln Gör Sunglass Nails Steg 5
    5. Blanda dina metallfärger. Placera ett ark av vaxpapper eller tennfolie på en platt arbetsyta och säkra den på plats med maskeringstejp. Häll några av varje metallpolsk på vaxpapperet. Använd en tandpetare för att virvla färgerna ihop tills du slutar med en färg du gillar.
  • Du kan behöva använda mer av en metallpolsk än en annan för att uppnå det utseende du vill ha.
  • Om du vill blanda upp ganska lite av den polska, överväga att använda ett skottglas istället för vaxpapper.
  • Bild med titeln Gör Sunglass Nails Steg 6
    6. Måla metallblandningen på dina naglar. För bästa resultat, använd nagellack i tre slag - en ner i mitten och en ner varje sida av din nagel. Gör stroke även och smala. Arbeta så fort du kan så din blandning kommer inte att torka upp. Du kan sluta behöva blanda mer om du inte fungerar tillräckligt snabbt, vilket är bra.
  • Det finns ingen "rätt" sätt att göra det, och du hittar din naturliga rytm när du tränar lite.
  • Bild med titeln Gör Sunglass Nails Steg 7
    7. Försegla den metalliska blandningen med ett lager av snabb-torr topplack. Kontrollera ditt märke av topprock för specifika instruktioner, men de flesta säger att vänta ca två minuter efter att ha applicerat din polska innan du applicerar den övre kappan. Detta gör det möjligt för den metalliska polska tiden att hålla sig i naglarna och torka något innan du lägger till ett annat element i mixen.
  • Gör en kappa av topplacken och låt polska att bota helt.
  • Metod 2 av 3:
    Använda spegelpulver och krompigment
    1. Bild med titeln Solglas naglar Steg 8
    1. Applicera en basbelägg av svart gel nagellack. Börja med rena naglar. Applicera en kappa svart gel nagellack till var och en av dina naglar. Se till att du applicerar det jämnt och täcker hela nagelns helhet. Applicera om det behövs en andra kappa.
    • När du använder spegelpulver, som ibland kallas krompigment, är det bäst att arbeta med gelbaserade nagellack.
    • Låt den svarta polisen bota för den rekommenderade tiden innan du går vidare.
  • Bild med titeln Gör Sunglass Nails Steg 9
    2. Applicera en klibbfri Soak Off Gel Topcoat. Denna produkt kallas ibland som en icke-torka överbeläggning. Det är klart och kan erhållas vid någon skönhetsbutik. Var noga med att belägga varje spik helt med den övre kappan, som börjar på nagelbandet och borstar det hela vägen till kanten av naglarna. Detta kommer att försegla nageln. Låt den övre kappan bota.
  • Det är viktigt att laga spegelpulver på toppen denna specifika typ av gel topprock för bästa resultat.
  • Bild med titeln Gör Sunglass Nails Steg 10
    3. Blanda tillsammans tre spegelpulver för att mimma solglasögonet. Välj ett mörkt silver eller mörkguldkrompigment för att få spegeln. Välj sedan två ytterligare färger som du gillar att följa med det för att skapa det multi-tonala solglasögonet. Gör blandningen i en liten behållare tills du får det resultat du vill ha. Håll de tre pulverna i närheten om du vill justera blandningen när du arbetar.
  • Spegelpulver / krompigment kan köpas på någon skönhetsbutik. Dessa produkter kan vara dyra så välj klokt.
  • Pulvret är mycket bra. Arbeta med det försiktigt så att du slösar så lite som möjligt.
  • Bild med titeln Gör Sunglass Nails Steg 11
    4. Använd en svampapplikator för att applicera pulverblandningen. Doppa änden av svampapplikatorn i blandningen, plockar upp en liten mängd av pulvret. Med början på nagelbandet, använd lite PF-tryck för att trycka på pulveret lätt. Använd applikatorn för att arbeta pulvret ner till kanten av nageln, fortsätt sedan borsta applikatorn från nageln till nageln med ökande tryck.
  • Spegeleffekten blir mer uttalad när du trycker ner hårdare.
  • En liten bit av spegelpulver går långt, så ladda inte applikatorn med den. Du kan alltid lägga till mer om du behöver.
  • Bild med titeln Gör Sunglass Nails Steg 12
    5. Applicera ett annat lager av den icke-torka överbeläggningen. Använd en fläktborste för att snabbt borsta bort överskottspulveret från dina naglar. Applicera försiktigt ett sista lager av den icke-torka topplacken precis ovanpå krompigmentet. Se till att du arbetar överbeläggningen väldigt nära nagelbandet och hela vägen till kanterna, som kommer att täta i pigmentet. Bota topplacken i trettio till sextio sekunder.
  • Ju bättre du förseglar pigmentet med topplacken, ju längre utseendet kommer att vara.
  • Metod 3 av 3:
    Hitta andra resurser
    1. Bild med titeln Gör Sunglass Nails Steg 13
    1. Ta en bild av den solglasögon trenden till en nageltekniker. Du kan hitta Kandelecs ursprungliga bild, som du inte har redan sett, ganska enkelt genom att göra en Google-sökning. Använd sökordet "Sunglass Nails" och det blir den första bilden som dyker upp. Spara bilden till din telefon. Besök en nageltekniker, visa dem bilden och be dem att hjälpa dig att återskapa utseendet.
    • Föreslå krompigment, metalliska emaljer och nagelsänkningar som möjligheter. Behandla definitivt tekniker om de har några löpande teorier om hur man skapar solglasögonutseendet.
    • Du kan alltid skriva ut bilden, men din telefon kommer att fånga den multi-tonal färgeffekten bättre.
  • Bild med titeln Gör Sunglass Nails Steg 14
    2. Leta efter Ny Multi-Chrome Color Shifting Nail Polishes Online. Eftersom den solglasögonspik trenden är så populär, har många polska företag börjat släppa färgskiftande nagellack, vilket kan mycket nära approximera utseendet. Priserna kan variera vildt, så handla runt - vissa märken säljs till mycket höga priser. Köp några flaskor och ge dem ett försök.
  • För bästa resultat, använd tre lager av multi-krom-polska av sig själv eller en päls över en svart basfärg.
  • Kontrollera ofta dina lokala skönhetsbutiker, liksom. De har ingen tvekan om att höra den här trenden och är strumpor på poler som kan skapa solglasögon.
  • Bild med titeln Gör Sunglass Nails Steg 15
    3. Experimentera med en mängd olika glitter, metalliska och iriserande poliser. Dessa tillvägagångssätt kommer inte att ge dig solglasögon nagel utseende, men du kan skapa samma typ av vibe genom att använda dessa produkter. Experimentera och prova några olika tekniker. Ha kul med det. Du kommer inte att återskapa solglasögonen ser exakt ut, men du kommer att sluta med några färgglada, metalliska utseende och lära sig mycket om hur man blandar poler för att skapa nya effekter. Du vet aldrig, du kan uppfinna en ny trend själv!
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande