Så här aktiverar du uppföljningsläge på alexa

Thistaaches du hur du aktiverar uppföljningsläge på Alexa. Denna användbara funktion orsakar att Alexa fortsätter att lyssna på ytterligare kommandon i några sekunder strax efter att hon ger ett svar, så du behöver inte säga "Alexa" Allt igen för att fråga en uppföljningsfråga. Ljusringen kommer att lysa upp blå igen för att visa att Alexa fortfarande lyssnar. Med Alexa-appen kan du snabbt aktivera den här funktionen. Uppföljningsläge är för närvarande endast tillgängligt för U.S. engelska språket.

  1. Bild med titeln Aktivera uppföljningsläge på Alexa Steg 1
1. Öppna Alexa-appen. Ikonen är en blå talbubbla med en vit skiss.
  • Bild med titeln Aktivera uppföljningsläge på Alexa Steg 2
    2. Knacka . Tryck på den trefodrade knappen i det övre vänstra hörnet.
  • Bild med titeln Aktivera uppföljningsläge på Alexa Steg 3
    3. Knacka inställningar. Det är det tredje urvalet från botten.
  • Bild med titeln Aktivera uppföljningsläge på Alexa Steg 4
    4. Tryck på din eko-enhet. Om du har mer än en eko-enhet måste du aktivera uppföljningsläge separat för varje enhet.
  • Bild med titeln Aktivera uppföljningsläge på Alexa Steg 5
    5. Bläddra ner och växla omkopplaren för uppföljningsläge. Det är det andra till sista alternativet i "Allmän" sektion. Tryck på strömbrytaren bredvid "Uppföljningsläge" att växla det till läget. När strömbrytaren är grå är den inaktiverad, och när strömbrytaren är blå är den aktiverad.
  • Tips

    Uppföljningsläge fungerar inte inom en färdighet. För att fråga en färdighet en annan fråga måste du öppna färdigheten igen. Men om du vill fråga Alexa en icke-färdighetsrelaterad fråga efter avslutad med en färdighet, fungerar uppföljningsläge normalt.
  • Uppföljningsläge kan användas efter ett kommando men kan vara särskilt användbart när du stränger ihop smarta hemkommandon. Till exempel, "Alexa, Slå på köksljus... Slå på vardagsrumsljus."
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande