Så här aktiverar du kort läge på alexa

Thistaaches du hur du aktiverar kort läge på Alexa-aktiverade enheter som Amazon Echo. Kort läge kommer att orsaka att Alexa talar mindre som svar på vissa kommandon eller i vissa fall bara gör ett chime ljud för att signalera att hon hörde dig. Kort läge är för närvarande en experimentell funktion som inte är tillgänglig för alla användare än. Det enda sättet att veta om du har tillgång till funktionen är att se och se om den är i dina inställningar. Använd Alexa-appen för att aktivera den här funktionen om den är tillgänglig för din eko-enhet.

Steg

  1. Bild med titeln Aktivera kort läge på Alexa Steg 1
1. Öppna Alexa-appen. Ikonen är en blå talbubbla med en vit skiss.
  • Bild med titeln Aktivera kort läge på Alexa Steg 2
    2. Knacka . Tryck på den trefodrade knappen i det övre vänstra hörnet. Detta öppnar huvudmenyn på vänster sida av skärmen.
  • Bild med titeln Aktivera kort läge på Alexa Steg 3
    3. Knacka inställningar. Det är det tredje urvalet från botten.
  • Bild med titeln Aktivera kort läge på Alexa Steg 4
    4. Bläddra till botten och tryck på Alexa röstsvar. Om du inte ser det här alternativet har du inte tillgång till den här experimentfunktionen än. Den här funktionen är sannolikt tillgänglig för alla användare ganska snart.
  • Bild med titeln Aktivera kort läge på Alexa Steg 5
    5. Växla omkopplaren för kort läge. Tryck på strömbrytaren bredvid "Kort läge" att växla det till läget. När strömbrytaren är grå är den inaktiverad, och när strömbrytaren är blå är den aktiverad.
  • Tips

    Kort läge kan vara det mest användbart för att styra smarta hemanordningar. Nu kommer du bara att höra en snabb chime när du frågar Alexa för att slå på eller av lamporna istället för en formulerad bekräftelse.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande