Hur man fångar latios i pokémon ruby

Latios är en stor legendarisk Pokémon, men han kan vara mycket svår att fånga! Medan han hittade honom är upp till chans, är det inte så svårt. Fånga honom kommer att vara det verkliga tricket! Med en liten förberedelse kan du med lätthet fånga honom. Bara komma igång med steg 1 nedan för att ta reda på hur.

Steg

Metod 1 av 2:
Med en masterboll
  1. Bild med titeln Hitta Latias i Pokemon Emerald Step 1
1. Slå eliten fyra. Latios kommer inte att vara tillgängliga förrän det här är klart.
  • Bild med titeln Hitta Latias i Pokemon Emerald Steg 3
    2. När krediterna har rullat och du är i ditt hus i Littloot Town, gå ner och titta på tv när du får chansen. Det kommer att informera dig om en blå flygande Pokémon vandring runt Hoenn. Detta är latios.
  • Bild med titeln Hitta Latias i Pokemon Emerald Step 2
    3. Har din mästare boll redo. Den bästa metoden är att spara din masterboll för Latios, eftersom det tenderar att fly. Om du inte sparat din mästerkula måste du se nästa avsnitt i den här artikeln. Du kan rulla ner eller använda innehållsförteckningen längst upp.
  • Bild med titeln fånga latios i Pokemon Ruby Steg 9
    4. Resa till ett bra område. Latios är en roaming pokémon och kommer att hittas nästan var som helst. För att göra Latios lättare att fånga, kommer du att gå i ett område där du enkelt kan ladda om, till exempel att öppna en grotta nära ett fält med en hemlig kraft.
  • Bild med titeln fånga latios i Pokemon Ruby Steg 8
    5. Sök efter latios. Söka igenom gräset eller annan miljö tills du hittar latios. Slösa inte tid på att slåss andra Pokémon-springa från andra strider. Om du inte har hittat Latios i ett område efter 5 minuters löpning, avsluta området och återigen.
  • Bild med titeln Fånga Latios i Pokemon Ruby Steg 10
    6. Kasta masterbollen. När du kör in i honom, kasta masterbollen omedelbart. Grattis! Du har fångat Latios!
  • Metod 2 av 2:
    Utan en mästare boll
    1. Bild med titeln Fånga Latios i Pokemon Ruby Steg 4
    1. Har din Pokémon redo. Du kommer att behöva en nivå 40 Pokémon att ta på Latios. Få en Trapinch eller en wobbuffet eller någon hög nivå Pokémon som vet medelvärde (som en Golbat eller Crobat). Ge en Pokémon som har genomsnittet att se den snabba klo-förmågan och köpa några carbos för det (för att vara säker på att det är en topphastighet). Sätt denna Pokémon på toppen av din fest.
    • Wobbuffet och Trapinch är användbara eftersom deras skuggmärke (Wobbuffet) och Arena Trap (Trapinch) förmågor kommer att hålla latios från att fly.
  • Bild med titeln fånga latios i Pokemon Ruby Steg 5
    2. Köp massor av ultrabollar. Dessa kommer att vara din bästa satsning för att fånga latios. En vanlig poke boll rekommenderas inte.
  • Bild med titeln fånga latios i Pokemon Ruby Steg 11
    3. Använd dina förmågor. Om du valde Trapinch eller Wobbuffet, whittle ner hans hk och kasta massor av ultrabollar. Annars, använd betyder att du ser rätt i början av kampen. Om du gör latios svaga, återställ. Om han kommer undan kan du nu spåra honom med din Pokedex, i den stil du använder för att spåra de legendariska hundarna i G / S / C.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Om du har en vit flöjt (en flöjt som lockar Pokémon till en plats), använd den.
  • Var inte avskräckt om du inte hittar honom snabbt. Var medveten om att det här kan ta ett tag för dig, och du får inte ha lycka till.
  • Ibland kommer att flyga runt för att komma till Latios skrämma honom och varje gång du flyger till en stad nära hans läge kommer han att springa. Om det händer kan du behöva gå och surfa för att få hitta honom istället för att flyga.
  • Om du inte har en Wobbuffet eller Trapinch, använd Golbat eller Crobat.
  • Att gå med en snabb pokémon med genomsnittlig utseende är bättre än att gå med en som har arena fälla som förmåga. Efter genomsnittlig utseende kan du byta till en Pokémon med falskt svep.
  • Om du letar efter Latias i Pokémon Safir, försök titta på detta.
  • Varningar

    Latios flyttar till massor av andra fläckar om du flyger till den. Försök att flyga till en nära plats och börja sedan gå / cykla. Om du kör, kan han stanna, men det finns en chans det kommer inte.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande