Hur man hittar drifloon på pokémon diamond och pokémon pearl

Drifloon är en speciell ballong Pokémon som bara visas framför Valley Windworks efter att du har rensat Team Galactic. För att göra saker ännu svårare visas det bara på fredagar, så du har bara en chans i veckan för att få det.

Steg

Metod 1 av 2:
Att göra Drifloon visas
  1. Bild med titeln Hitta Drifloon på Pokemon Diamond och Pokemon Pearl Steg 1
1. Besök Valley Windworks under historien och nederlagsteam galaktiska. Inte länge efter att ha tjänat ditt första gym märke, hittar du en tjej på väg 205 som är fader har tagits gisslan på Valley Windworks av Team Galactic. Du måste rensa Team Galactic ut ur Valley Windworks för att få Drifloon.
  • Bild med titeln Hitta Drifloon på Pokemon Diamond och Pokemon Pearl Step 2
    2. Besegra laget Galactic Medlem framför Valley Windworks. Den galaktiska grunten ska vara en lätt kamp, ​​men han kommer att låsa dörren till Valley Windworks när han är besegrad.
  • Bild med titeln Hitta Drifloon på Pokemon Diamond och Pokemon Pearl Steg 3
    3. Gå tillbaka till Floaroma stad för att hitta de andra galaktiska grunts. Du kommer att kunna få verkens nyckel från dessa killar. Huvud söderut för att hitta dem i floaroma äng.
  • Bild med titeln Hitta Drifloon på Pokemon Diamond och Pokemon Pearl Steg 4
    4. Slåss gruntsna och få nyckeln. Du måste slåss både grunts back-to-back, så se till att ditt lag är klart. Kampen bör inte vara två svår om du har kämpat regelbundet, och du måste bara komma igenom tre Pokémon för att vinna.
  • Bild med titeln Hitta Drifloon på Pokemon Diamond och Pokemon Pearl Step 5
    5. Besegra alla Team Galactic i Valley Windworks. När du har fabriksnyckeln kan du rensa Valley Windworks. Du måste bekämpa två grunts och Commander Mars, som har en svår nivå 16 renovery. Efter att ha besegrat befälhavaren kommer flickan att återförenas med sin far och kommer att nämna "ballongen pokemon." Detta är Drifloon.
  • Metod 2 av 2:
    Hitta och fånga Drifloon
    1. Bild med titeln Hitta Drifloon på Pokemon Diamond och Pokemon Pearl Step 6
    1. Återgå till Valley Windworks på en fredag ​​under dagen. Drifloon visas framför Valley Windworks varje fredag. Om du besegrade Team Galactic där på en fredag ​​måste du vänta till nästa fredag ​​för att hitta den.
    • Se till att komma under dagen, eftersom Drifloon inte kommer att visas på morgonen eller på natten. Du måste besöka Valley Windworks mellan 10:00 och 20:00.
  • Bild med titeln Hitta Drifloon på Pokemon Diamond och Pokemon Pearl Steg 7
    2. Ställ inte in din Nintendo ds klockan framåt för att göra fredag ​​hända tidigt. Ställa in klockan framåt kommer att inaktivera eventuella tidsbaserade händelser i 24 timmar, inklusive Drifloon som visas. Det bästa du kan göra är att ställa in datumet till torsdag och vänta sedan 24 timmar för Drifloon att visas.
  • Bild med titeln Hitta Drifloon på Pokemon Diamond och Pokemon Pearl Steg 8
    3. Närma sig Drifloon och prata med det. Drifloon kommer att vara synlig i övervärlden, som en legendarisk pokemon. Att prata med det kommer att börja en kamp med Drifloon.
  • Bild med titeln Hitta Drifloon på Pokemon Diamond och Pokemon Pearl Steg 9
    4. Nedre Drifloons hälsa. Drifloon är nivå 22, så det kan ta ett tag att whittle ner om du inte har jämnat din Pokémon upp mycket. Drifloon är svag mot spöke, rock, elektrisk, is och mörka attacker, så använd dessa om möjligt för att kampen ska gå fortare.
  • Bild med titeln Hitta Drifloon på Pokemon Diamond och Pokemon Pearl Steg 10
    5. Använd din poke boll när Drifloon är låg på hälsan. När Drifloons hälsofält är röd kan du börja kasta poke bollar för att försöka fånga det. Du kan använda avancerade bollar för att göra det enklare, men Drifloon borde inte vara svårt att fånga med en vanlig poke boll.
  • Bild med titeln Hitta Drifloon på Pokemon Diamond och Pokemon Pearl Steg 11
    6. Kom tillbaka en vecka senare om du oavsiktligt slår ut det. Om du oavsiktligt knockar Drifloon ut, eller du saknar den tid det visade sig, kommer det att dyka upp igen nästa fredag ​​under dagen.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande