Hur man gör kabelnit naglar

Många firar början av tröja väder, när de kan dra ut sina stickade tröjor och bunt upp för chillier väder. Om du är ett av dessa människor kan kabelsticka naglar bara bli ditt nya favorit tillbehör. Denna manikyrteknik är inspirerad av den eleganta enkelheten hos dina favoritklumpiga kabeldragna tröjor. Med lite nagellack, ett dottingverktyg, och en stadig hand, kan du få dina naglar cozied upp för vintern.

Steg

Del 1 av 3:
Prepping dina naglar
  1. Bild med titeln Do Cable Knit Nails Steg 1
1. Forma dina naglar. Kabelns nagelsdesign fungerar bäst på längre naglar, där du har utrymme för att skapa mer av designen. Det här är inte en nödvändighet, men kan göra uppgiften lite enklare. Utan att ta mycket längd av dina naglar, fila ändarna så att de alla är enhetliga. Du kan fila dem rakt över så att de har en fyrkantig spets eller runt hörnen för en oval spets. Det här är en fråga om personlig preferens - båda tipsen arbetar för denna design.
  • Om du har super korta naglar kan du köpa slätt, naglar På ditt lokala apotek eller skönhetsbutik. Du kan forma dessa precis som du skulle ha naturliga naglar.
  • Bild med titeln Do Cable Knit Nails Steg 2
    2. Tryck dina naglar tillbaka. Dina naglar är de bitar av huden vid basen av din nagelsäng. Det är viktigt att driva tillbaka dessa innan du börjar din manikyr så att du kan avslöja hela nageln till nagellacken. Du kan köpa en cuticle pusher på ett apotek för billigt, och processen är inte svår.
  • Applicera en dab av hårbalsam till naglarna. Precis som balsam gör ditt hår smidigt och mjukt, det kommer att göra dina naglar lätt att arbeta med.
  • Blöt din hand i varmt vatten. Detta kommer att göra dina naglar ännu mjukare, vilket gör dem super lätt att trycka tillbaka.
  • Torka din hand med en handduk och försiktigt tryck tillbaka naglarna.
  • Bild med titeln Do Cable Knit Nails Steg 3
    3. Applicera en baskode. Detta är ett viktigt steg att förbereda dina naglar. En tydlig baskode hjälper din manikyr att vara längre, vilket är bra när du tar dig tid att skapa en vacker design. Det ger den polska något att verkligen hålla fast vid, förhindra att chipping och peeling. Dessa bascoats kan också fuktar naglarna, täcka upp ojämna områden och förhindra att poleringen lämnar en fläck.
  • Del 2 av 3:
    Applicera den första kappan
    1. Bild med titeln Do Cable Knit Nails Steg 4
    1. Applicera en kappa av din valda nagellack. Det unika med kabelstickat naglar är att designen kommer att vara samma färg som bakgrundsfärgen, så du kommer att använda denna färgpolska för varje steg. Applicera det på hela spiken i jämna, även slag. Börja med en stroke ner i nagelens mitt, och sedan stroke på vardera sidan av det. Om du får lite polsk på huden kan du städa upp det senare med nagellackborttagare, eller helt enkelt låta det komma av naturligt med lite handtvätt.
    • Att välja en färg, tänka på färger av varma, vintertröjor. Gråar, mjuka pinks, mjuka blues och grädde fungerar bra för det här. Naturligtvis kan du välja vilken färg du gillar!
  • Bild med titeln Do Cable Knit Nails Steg 5
    2. Använd en andra kappa om det behövs. Det är viktigt att din polska är helt ogenomskinlig så att designen kan dyka upp väl. Om du använder en lättare färgpolsk, kan du behöva applicera en andra kappa. Låt den första kappan torka helt och upprepa processen en gång till. Se till att det inte finns några ojämna områden eller fläckar, och att alla naglar är ogenomskinliga.
  • Bild med titeln Do Cable Knit Nails Steg 6
    3. Avsluta med en matt topcoat. Du kan hitta Mattifying Topcoats på ditt lokala apotek eller skönhetsbutik. Dessa topcoats kommer att ge någon polsk en matt, dämpad finish. Detta steg är mycket viktigt. Eftersom du kommer att skapa kabelnit design i samma färg, vill du skapa en kontrast på ett annat sätt. Genom att täcka grundfärgen med en matt topcoat blir den glänsande ytan av kabeldragningsdesignen mer livlig och synlig.
  • Applicera din topplack till varje spik och låt den torka helt. Se till att dina naglar är helt matta, utan några missade fläckar.
  • Del 3 av 3:
    Skapa designen
    1. Bild med titeln Do Cable Knit Nails Steg 7
    1. Planera din design. Innan du börjar använda polska rätt till nageln, ska du planera din design. En snabb Google-bildsökning av "kabelnit naglar" ger dig gott om inspiration. Välj en design som du vill, och en som verkar doable beroende på din kompetensnivå. Vissa kabeldragningsdesigner har invecklade loopar och vävning, medan andra är mer grundläggande.
  • Bild med titeln Do Cable Knit Nails Steg 8
    2. Använd ett Dotting-verktyg för att skapa en looping design. Doppa ditt dottingverktyg i samma polska som du har använt. Då, börja försiktigt skapa slingor ner i mitten av nageln, från nagelbandet till tips. För att skapa denna design, skapa en oval längst ner på nageln, i mitten. När du har skapat den första ovala, skapa en annan i riktning mot spetsen på nageln, kanten till kanten med den första oval.
  • Fortsätt att göra ovala tills du har en kedja av ovaler ner längden på nageln.
  • Dessa ovaler kommer att se ut som låsna kablar av kabelnistmönstret.
  • Bild med titeln Do Cable Knit Nails Steg 9
    3. Skapa resten av mönstret. När du har skapat din rad av ovaler, måste du lägga till detaljer på vardera sidan av dem. Först tillsätt en vertikal rad av prickar ner ena sidan av dessa slingor. Använd Dotting-verktyget och samma nagellack du har använt. Avsluta mönstret genom att lägga till långa vertikala ränder på andra sidan av ovalerna. Striparna ska springa från din nagelsäng till spetsen av nageln. Lägg till så många ränder och så många prickar som passar på din nagel - oroa dig inte om det bara är några få! Detta efterliknar mönstret av en kabel stickad tröja.
  • Ett dottingverktyg är absolut nödvändigt för den här tekniken, och om du är i nagelkonst, kommer du säkert att få dina pengar värda.
  • Du kan köpa dessa på många apotek och de flesta skönhetsbutiker.
  • Bild med titeln Do Cable Knit Nails Steg 10
    4. Applicera en andra kappa för tillsatt dimension. Om du applicerar din design tjockt med Dotting-verktyget, kan du bara behöva en kappa. Men du kan behöva gå över designen en gång till för att ge den 3D-effekten som gör att den sticker ut från bakgrunden. Följ den första designen du skapat, var försiktig med att applicera den andra kappan direkt ovanpå den första.
  • Bild med titeln Do Cable Knit Nails Steg 11
    5. Låt dina naglar torra. Medan du vanligtvis skulle avsluta din manikyr med en topplack, kommer du att hoppa över den här gången. En toppcoat skulle ge din bakgrundsfärg och kabeln stickas utforma exakt samma finish. Du vill att din bakgrundsfärg ska ha den matt finish du skapade med matt topplack och låt din design torka med det är naturligt, blank yta.
  • Tips

    Saker du behöver

    • Nagelfil
    • Falska naglar (tillval)
    • Nagelband
    • Baslack
    • Nagellack
    • Matt topcoat
    • Dotting verktyg
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande