Hur man flyr från handbojor

Om du befinner dig i en situation där du behöver fly från handbojor, är det helt möjligt att göra det med vanliga föremål. Handbojor har standardlåsningsmekanismer som enkelt kan låsas upp med en provisorisk nyckel eller shim. Att använda en provisorisk nyckel är en invecklad process men den bär mindre risk än att använda en shim, vilket kan leda till strängare begränsningar. Zip Slipsar har en liknande låsningsmekanism som handbojor, men de kan också brytas om du lägger tillräckligt med tryck och tvingar in i dem.

Steg

Metod 1 av 3:
Flyttande handbojor med en provisorisk nyckel
  1. Bild med titeln fly från handbojor Steg 1
1. Hitta en bobby-pin, pappersklipp eller trådstycke. För att skapa en provisorisk nyckel, behöver du en tunn, böjbar bit av metall. Titta runt dig för att hitta en bobby pin, pappersklipp eller tråd. Var noga med att tråden är tillräckligt stark för att fungera som en nyckel.
  • Om du använder en bobby-stift, var noga med att ta bort plastspetsen om det finns en.
  • 2. Räta ut metallen. Om du arbetar med en bobby-stift, använd tummen och pekfingret för att dra ihop sina två sidor för att räta ut det. Om du använder ett pappersklipp, stärker mitten mellan fingrarna på ena sidan och använder den andra handen för att dra den öppen för att göra en rak bit av tråd. Uncurl eller obehaga någon annan typ av tråd du kan använda.
  • 3. Böj spetsen på din Bobby Pin, pappersklipp eller tråd. Håll slutet på din strand av metall mellan dina två indexfingrar. Placera ett finger om en fjärdedel av en tum (ungefär 0.6 cm) ner från spetsen. Använd det andra fingret för att böja toppen av metallen i en 90 graders vinkel.
  • Den böjda spetsen på din provisorisk tangent bör bara passa halvvägs i handbojlåset.
  • 4. Placera spetsen i nyckelhålet och böj metallen bakåt. Använd fingrarna, känna dig om att hitta nyckelhålet på handbojor. Styra spetsen på din provisorisk nyckel inuti den. När du har satt i spetsen hela vägen in i låset, böj din nyckel bakåt för att göra ytterligare 90 graders vinkel.
  • Ta bort nyckeln för att känna den. Slutet på din nyckel borde nu vara i ett slags "Z" form.
  • 5. Sätta in "nyckel-" i hålet. Hitta hålet igen med fingrarna. Wiggle den böjda delen i hålet så att den pekar mot låsarmen. Det ska vara i 90-graders vinkel mot nyckelhålet.
  • 6. Vrid nyckeln i olika riktningar. Vrid nyckeln i olika riktningar. Så småningom ska nyckeln lyfta låsanordningen inuti och klicka på manschetterna öppna. Var tålmodig under denna process som det kan ta lite tid.
  • Bild med titeln fly från handbojor Steg 7
    7. Lås upp ett extra lås för dubbla låshandbojor. Dubbel-lås handbojor är väsentligen vanliga handbojor med en extra låsningsmekanism för ökad säkerhet. För att komma ut ur dessa, insätta din provisorisk nyckel in i låset, pekar bort från mitten av handbojor. Vrid nyckeln tills du känner ett litet klick, ta sedan bort nyckeln och sätt in det på det andra sättet för att låsa upp den grundläggande låsningsmekanismen.
  • Metod 2 av 3:
    Flyga standard handbojor med en shim
    1. Bild med titeln fly från handbojor Steg 8
    1. Hitta en platt bit metall. Hitta en bit metall som är ungefär lika tunn som ett kreditkort. Detta "shim" bör vara smal nog att passa in i låsningsmekanismen på manschetterna. Metallklämman på en penna kan fungera som en "shim," till exempel.
  • 2. Sätt in shim mellan låsningsmekanismen och tänderna. Skjut din shim upp i låsningsmekanismen så att den går längs tänderna. Du sticker i huvudsak skenen i manschetten längs fälgen. Om dina händer är bakom ryggen, känner du dig långsamt för att hitta den här punkten och sätt in Shim försiktigt.
  • 3. Dra åt manschetten och tryck på shim. Med Shim på plats, dra åt manschetten en hack. Skjut shim framåt när du stramar manschetten. Observera att om du misslyckas med att låsa upp handbojorna på det här sättet, kommer du att hamna fasthållna mer tätt än tidigare.
  • Om du lyckas ska handbojorna klicka på Öppna.
  • Metod 3 av 3:
    Escaping Zip Slipsar
    1. Använd tänderna för att dra åt zip-slipsen och bryt den sedan. Brace den lösa änden av zip-slipset mellan tänderna. Dra plaststrängen uppåt mot dig, dra åt slipsen. När du drar det tättare, försök att bryta slipset med dina handleder.
    • Tätheten ska skapa en spänning i slipsen som gör det lättare att bryta.
  • 2. Använd en shim för att åsidosätta låsningsmekanismen. Sätt i ett litet objekt i låsstången i zip-slipset. När låsstången är separerad från låsen på zip-slipset, ska du kunna ta bort slipsen från låsningsmekanismen. Försök att använda din nagel, en liten stift, ett kreditkort eller något annat du kan hitta.
  • Låsningsmekanismen är i huvudsak en liten hak som gräver mellan spåren av zip-slipsen när du drar den, håll den säkrad.
  • 3. Använd dina skosnören till "fick syn på" genom dragkedjan. Om dina händer är knutna framför dig och du har skor med snören, nå ner och untie dem. Använd dina fingrar och tänder för att tråda en skosnöre även om zip-slipset. Fäst det med en knut till ett skosnör från din andra fot så att de ansluter mellan din handled och slipset. Lyft upp fötterna och sparka fötterna fram och tillbaka tills spetsen "sågar" genom dragkedjan.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Varningar

    Försök inte fly från handbojor medan i förvaring.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande