Hur man kombinerar två bilder i adobe photoshop


Dessa steg leder dig igenom hur du kombinerar två bilder i Adobe Photoshop. Kom igång på steg nummer ett nedan.

Bild med titeln inaccurate2.jpg

Denna artikel har nominerats för att radera med anledningen till


"Ofullständig.Artikeln verkar inte ge tillräckligt med information för att hjälpa någon att utföra uppgiften eller innehållet är inte användbart för läsare.".



Vänligen kommentera diskussionssidan om det uppfyller våra kriterier för radering.Fortsatt redaktioner uppskattas, men var snäll och ta inte bort den här taggen. Denna artikel kommer att ses över 1 till 2 veckor efter 2021-05-04. Tills några problem granskas och mallen är borttagen kan den vara dold från sökresultaten.

Steg

  1. Bild med titeln Kombinera två bilder i Adobe Photoshop Steg 1
1. Öppna Adobe Photoshop CS5.1 och välj alternativen för att öppna brädet. Här är vägen att följa. Fil-->Ny. Ge värdena på upplösningen exakt hur mycket du behöver. Du kanske vill välja värdena 800x600 höjd och bredd.
  • Bild med titeln kombinera två bilder i Adobe Photoshop Steg 2
    2. Vänta tills duken är öppen och klicka sedan på filen-->Plats. Ett nytt popup-fönster skulle vara öppet och välj sedan den fil du vill kombinera med den andra.
  • Bild med titeln Kombinera två bilder i Adobe Photoshop Steg 3
    3. Placera den här filen exakt var du vill placera på duken. Du kan minska bildens storlek och justera var du vill placera med bara använda dra och släpp från muspekaren. När du väl lägger din bild där du vill placera, gör du högerklicka och välj alternativet Placera-bilden skulle vara plats och justeringsrutan skulle ta bort eller om du vill avbryta bilden vid den här tiden klickar du på Avbryt bild skulle ta bort.
  • Bild med titeln Kombinera två bilder i Adobe Photoshop Steg 4
    4. Lägg till den andra bilden du vill kombinera med din första bild. Upprepa steg 2 igen för att placera den andra bilden och när du väljer den andra bilden, justera den andra bilden med muspekaren som du har gjort i steg tre för din första bild.
  • Bild med titeln Kombinera två bilder i Adobe Photoshop Steg 5
    5. Fyll i dina justeringar. Gör ett högerklick på din andra bild, så skulle din andra bild placeras i huvudduken. Nu har båda bilderna placerats på en duk.
  • Bild med titeln Kombinera två bilder i Adobe Photoshop Steg 6
    6. Spara den här duken. Helt enkelt gå på filen-->SPARA. Ett nytt fönster skulle dyka upp och fråga dig det format du vill spara och vissa bilder storlekar du vill exportera. Du kan också spara PSD-formatet om du vill lägga till lite mer arbete med den här kombinerade bilden i Illustrator eller någon annan programvara. Det skulle finnas många format tillgängliga.
  • Bild med titeln Kombinera två bilder i Adobe Photoshop Steg 7
    7. Vet att du är gjort med att spara bilden. Det skulle komma ut och spara den platsen där du ville spara. Bilden är din nu.
  • Tips

    Du måste välja rätt dukstorlek för att placera bilderna om du vill ha en stor duk och välj det i första steget, annars kan du inte ändra din dukstorlek efter det.
  • Medan du exporterade den kombinerade bilden kan du inte ändra den kombinerade bilden tills om du inte öppnar i Photoshop. Det enda du kan göra är att spara det projektet i PSD-format så senare kan du ändra ditt projekt.
  • Placera djärvtext här

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande