Hur man gör akryl naglar

Att göra naglar hemma kan göras med övning. Läs om de risker som går med arbetet, både utbildade, och speciellt uneducated innan du börjar. Om du är försiktig och inte gå för snabbt kan du vara lika bra som någon annan.Allt du behöver är några leveranser från apoteket och lite tålamod.

Steg

Del 1 av 4:
Köpa akryl nagelförsörjning
  1. Bild med titeln gör akryl naglar steg 1
1. Tänk på ett akryl nagelsats. Om det här är första gången du gör egna akrylspikar, kanske du vill börja med ett kit. Kit innehåller allt du behöver för att komma igång och komma med detaljerade instruktioner för att hjälpa dig att uppnå det utseende du vill ha. Se till att du läser ingredienserna så monomeren innehåller inte MMA. MMA (metylmetakrylat) är en dentala akryl och är för hårt för den naturliga nageln. Leta efter EMA-etylmetakrylat, det är vad du vill ha på dina naglar. Leta efter märken Professional Användning eller Google för något som många människor rekommenderar.
  • Bild med titeln gör akryl naglar steg 2
    2. Besluta att köpa leveranserna separat. För större kontroll över utseendet på dina akryl, kanske du vill köpa leveranserna separat. På så sätt är du också förberedd när det är dags att återanvända akryl efter att naglarna växer ut. Gå till en skönhetsbutik och köp följande leveranser:
  • Akryl nageltips och nagelspets lim. Tipset är vanligtvis ganska långa, vilket gör att du kan trimma och lämna dem ner till den form och storlek du vill ha.
  • Akryl nagelklippare och filer. Regelbundna klippare och filer är inte lika effektiva på akrylspikar.180, 240, 1000 och 4000 grit bör vara tillräckligt. Du kanske behöver en jämn grovare än 180-griten om slutresultatet är väldigt klumpigt.
  • Akrylvätska och akrylpulver. Dessa ämnen blandas ihop för att skapa akrylspikar. Som sagt innan, håll dig borta från MMA-monomerer, gå till EMA (läs alltid vilka ingredienser som används!).
  • Akrylskål och akrylborste. Du behöver dessa leveranser för att blanda akryl och tillämpa den. Någonstans mellan storlek # 8-12 kan vara ett bra val.
  • Träningsfingrar eller en träningshand. Jag vet att du är väldigt ivriga att göra dina första naglar på dina egna händer - eller på någon annan. Men innan du borde, och förmodligen behöver, att öva på något som inte kommer att skada dig eller någon annan. Kom ihåg att det här är starka kemikalier som kan orsaka allergier om du inte är försiktig. Gör din första (åtminstone) 10 på ett träningsfinger eller hand. När du är tillräckligt bra så går inte materialet utanför träningsspiken, gör några fler och då kan du börja tänka på att göra det på en riktig hand. Allergier är för livet, om du är osäker, gör det inte på någon annan än på dig själv.
  • Del 2 av 4:
    Få dina naglar redo
    1. Ta bort gammal nagellack. Akryl ska appliceras på rena naglar, så ta bort ditt gamla polska innan du börjar. Använd en acetonbaserad, oljefri nagellackborttagare för att ta av det. Om du har gamla akrylspikar eller geler att ta bort, suga dem i ren aceton att ta bort dem. Skala inte dem utan att suga dem tills det kan skjutas bort med lätthet. Peeling det kommer att skada din egen nagel, vilket gör det mycket tunnare.
  • Bild med titeln gör akryl naglar Steg 4
    2. Trimma dina naglar. För att ge en bra bas för akryl, använd en nagelsaxel eller nagelklippare för att trimma dina naturliga naglar till en kort, jämn, hanterbar längd. Några millimeter är bra att ha så att du kan lima tipsen i slutet där din naturliga leende är. Använd en nagelfil till jämn dem.
  • 3. Buff ytan på naglarna. Använd en mjuk nagelfil för att göra ytan på naglarna något hårdare och mindre glänsande. Detta ger en bättre yta för akryl att hålla sig till.
  • 4
    Tryck tillbaka dina naglar. Du vill att akrylen ska vidhäftas med dina naturliga naglar, inte din hud. Tryck tillbaka dina naglar eller trimma dem för att hålla dem ur vägen medan du ger dig en manikyr.
  • Använd en träskärare pusher för att trycka tillbaka dina naglar. Metallpressar kan användas, men trä är bättre för dina naglar. Om du inte har en cuticle pusher, kan en trä popsicle pinne ersättas.
  • Det är lättare att trycka tillbaka naglar när de är mjuka och våta, snarare än torra. Blöt dina fingrar i varmt vatten i några minuter innan du använder cuticle-pusern, och brukar arbeta med dem några dagar innan så att de är extra bra för din behandling.
  • Bild med titeln gör akryl naglar Steg 7
    5. Använd nagelprimeren. Detta tar bort resterande fukt och oljor från naglarna för att få dem redo för akryl. Detta steg är en av de viktigaste för bästa vidhäftning. Om oljan förblir på naglarna, kommer akrylen inte att hålla.
  • Använd en bomullsboll eller helst en luddfri pappershandduk för att försiktigt gnugga ytan på naglarna med aceton.
  • Nagelprimer med syra är gjord med en metakrylsyra, som kan brinna. Var försiktig så att du inte använder för mycket eller få den på din hud. Det finns syrafria primers om du är osäker på de sura.
  • Del 3 av 4:
    Tillämpning av akryl
    1. Applicera tipsen. Hitta rätt storlekstips för din nagel. Om spetsen inte passar din spik helt, lägg den ner till storlek. En liten för liten kan ofta ser bättre ut än lite för stor. Placera en dab av lim på spetsen från sida till sida och applicera den på din naturliga nagel så att akrylspetsens nedre kant är centrerad halvvägs ner i nagelns yta. Håll det på plats i fem sekunder för att låta limet torka. Gör det på alla 10 naglar, klippa sedan naglarna till önskad längd.
    • Om du av misstag applicerar spikspetsen krokig, blötlägga det i vatten i några minuter för att ta bort det, de torkar nageln och återansätter nagelspetsen.
    • Använd endast en liten mängd lim så att den inte rör din hud.
  • 2. Få akrylmaterial redo. Häll den flytande akrylen i akrylrätten och häll lite pulver i en separat maträtt. Akryl är en stark kemikalie som producerar rök som kan vara giftiga, så se till att du arbetar i ett välventilerat område.
  • 3. Ladda akrylborsten med akryl. Doppa borsten i akrylrätten. Tryck det hela vägen ner och se till att alla bubblor går bort. Borsta sedan den mot skålens sida för att ta bort överskott av vätska. Kör borsten genom akrylpulvret så att en liten, fuktig boll samlar i slutet av borsten.
  • Du kanske måste träna några gånger för att uppnå rätt förhållande av vätska till pulveriserad akryl. Den lilla bollen av akrylblandning bör vara fuktig och spridbar, men inte för våt. Akrylen ska stränga på borsten, inte droppa av borsten.
  • Har pappershanddukar praktiskt om du behöver borsta av extra fukt och att torka borsten mellan stroke så att akrylen inte håller fast vid borsten.
  • 4. Applicera akrylblandningen i naglarna. Börja på "leende linje" - den akrylspetsens nedre kant. Platta akrylbollen över linjen och borsta den ner till spetsen. Sprid det snabbt och smidigt så att övergången mellan din naturliga spik och akrylspetsen är jämn. Ta en andra boll av akryl och placera den nära din nagelbär, men inte för nära. Med små cirkulära rörelser, försök att få akryl närmare nagelbandet, utan att röra den och borsta sedan akrylen för att göra en smidig övergång.Upprepa proceduren med alla tio naglarna.
  • Kom ihåg att torka din pensel på en pappershandduk mellan varje stroke. När du hämtar det behöver du inte göra det så ofta. Det här är så akrylen kommer inte att hålla fast vid din borste. Om jag fortfarande är på borsten kan du doppa borsten i vätskan medan akrylen fortfarande är våt på borsten och torka sedan av den igen.
  • För att undvika klumpar i akryl, var noga med att använda små singelstreck i samma riktning
  • Mindre är mer! Om du har för mycket akryl på naglarna måste du fila för vad som känns som en evighet. Arbeta med små pärlor är lättare i början.
  • Om du applicerar akrylen korrekt, bör det finnas en mild kurva, snarare än en hård linje, där akrylspetsen möter din naturliga nagel. Du kan behöva använda mer än en boll av akryl per nagel för att uppnå detta.
  • Applicera inte akrylen till dina naglar. Det borde starta några millimeter ovanför din nagelband så att den följer din nagel, inte din hud.
  • Bild med titeln gör akryl naglar steg 12
    5. Låt akrylen torr. Det bör bara ta ungefär tio minuter innan akrylen är helt uppsatt. Testa det genom att knacka på ytan på nageln med handtaget på din akrylborste. Om det gör ett klickljud är det klart för nästa steg.
  • Del 4 av 4:
    Avsluta naglarna
    1. Forma tipsen. Nu när akrylen har satt, använd en grova nagelfil (180 grit till exempel) för att forma tipsen och fila dem till den längd du vill ha. Använd en buffert för att buff ytan på naglarna, den 240 gritfilen tar bort reporna från den 180 gritfilen. Avsluta med ett 1000 grit och därefter den 4000 griten för den extra glansen. Med 4000 kan det vara så glänsande som en topplack om det görs korrekt!
    • Kom ihåg att använda en liten borste för att dammas av det överflödiga nagammet som gjorts av borren, så att det inte blandar med nagellacken!
  • 2. Måla dina naglar. Du kan använda en kappa av klart polsk eller välja att måla dem med färgad nagellack. Applicera den polska till hela spiken för att skapa en jämn, jämn yta.
  • Bild med titeln gör akryl naglar steg 15
    3. Behåll dina akrylspikar. Efter ungefär två veckor har dina naglar vuxit ut. Välj att antingen återanvända akryl eller ta bort akrylet från naglarna.
  • Om dina naglar är gröna eller gula eller på något annat sätt ser ohälsosamma, använd inte akryl på naglarna. Svamp och andra nagelsförhållanden kommer inte att gå och behöver behandling! Det blir värre om du applicerar akrylaglar på den.Nail Fungus är mycket smittsam, så använd inte oinincerade verktyg på dig eller någon annan.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande