Hur man lägger till deltagare i breakoutrummet i zoom

Om du vill lägga till deltagare i ett breakoutrum i zoom, hjälper den här artikeln om hur du lägger till deltagarna i breakout-rummet i zoom.

Steg

Del 1 av 2:
Aktivera Breakout Rum
  1. Bild med titeln signin.jpg
1. Logga in. För att använda breakout rum måste du först möjliggöra dem. Gå till https: // zoom.USA / Signin och logga in på ditt konto.
  • Bild med titeln Breakoutroomenable2.jpg
    Bild med titeln Breakoutroomenable2.jpg
    2. Aktivera inställningen Breakout Room. Gå till Inställningar - i möte (avancerat). Om du bläddrar ner ser du ett alternativ som heter "Breakout". Aktivera det. Nu kommer du att kunna använda breakout rum.
  • Del 2 av 2:
    Använda funktionen på Zoom
    1. Bild med titeln breakoutroomidifyify.jpg
    1. Klicka på Breakout rum. Detta kommer att vara nära "Spela in" I ditt möte.
  • Bild med titeln BreakoutroomCreate.jpg
    Bild med titeln BreakoutroomCreate.jpg
    2. Bestäm om grupperna i varje rum ska väljas eller randomiseras. För zoom för att tilldela deltagarna i sig klickar du på Assign automatiskt. Om du själv vill tilldela deltagarna, klicka på Tilldela manuellt. Om du vill att deltagarna ska välja breakout-rummet, klicka på Låt deltagarna välja rum. Nu kommer dina deltagare att vara i breakoutrummet.
  • Du kan också välja hur mycket breakout-rum du vill skapa.
  • Bild med titeln Broadcast2.jpg
    Bild med titeln Broadcast2.jpg
    3. Broadcast ett meddelande. Klicka på Broadcast-meddelande till alla och skriv ditt meddelande om du vill sända ett meddelande till dina deltagare.
  • 4
    Bild med titeln JoinBrwakout2.jpg
    Gå med i ett breakout-rum om det behövs. För att gå med i ett av breakout-rummet, välj det specifika breakoutrummet du vill gå med. Klicka på Gå med, vilket kommer att ligga bredvid namnet på rummet.
  • Bild med titeln Closeallroom.jpg
    Bild med titeln Closeallroom.jpg
    5. Stäng rummen när du är klar med dem. Om du vill stänga alla rum, klicka på Stäng Alla rum. Detta kommer att returnera alla deltagare till huvudrummet.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande