Hur man bifogar konstverk till mp3-musikspår

MP3-spelare kan hittas var som helst.Nu är det vanligt att människor har dem på sina smarta telefoner och det finns många människor som är förvirrade om hur man kontrollerar sin musiks konstverk.Ibland verkar det och ibland inte.Den här artikeln är att enkelt visa hur du kan hantera ditt musikkonstverk med hjälp av iTunes-programvaran för att vara säker på att varje låt har den bildats.

Steg

  1. Bild med titeln Bifoga konstverk till MP3-musikspår Steg 1
1. Identifiera alla musikspår på din MP3-spelare eller mobiltelefon som inte har visat konstverk.Du kommer att upptäcka att ibland en låt kommer att ha det konstverk som redan är anslutet och ibland inte och det beror mest på det är originalkälla eller format.
  • Bild med titeln Fäst konstverk till MP3-musikspår Steg 2
    2. Gör en ny mapp på skrivbordet.
  • Bild med titeln Fäst konstverk till MP3-musikspår Steg 3
    3. Anslut din mobiltelefon eller MP3-spelare till datorn och hitta de låtar du vill bifoga albumkonstverk till.Vanligtvis när du pluggar din mp3 till datorn kommer ett fönster att dyka upp och fråga vad du vill göra.Om det händer klickar du sedan på "Öppna mapp för att visa filer."Om det inte händer måste du öppna "min dator" och leta efter din enhet under "enheter med avtagbar lagring"
  • Bild med titeln Fäst konstverk till MP3-musikspår Steg 4
    4. Markera varje låt som inte har konstverk bifogat och flytta det till den nya mappen du har skapat på skrivbordet.(Detta skapar en kopia av musikfilen på datorn)
  • Bild med titeln Bifoga konstverk till MP3-musikspår Steg 5
    5. När alla önskade låtar kopieras till den nya mappen på din dator, öppna iTunes och skapa en "ny spellista."(En ny spellista är skapad genom att välja "Fil" sedan "Ny spellista")
  • Bild med titeln Bifoga konstverk till MP3-musikspår Steg 6
    6. Välj nu alla låtarna i din nya mapp och dra dem till den här nya spellistan på iTunes.
  • Bild med titeln Fäst konstverk till MP3-musikspår Steg 7
    7. Börja bifoga konstverk. Med den här listan över musik på iTunes-spellistan är du nu redo att bifoga ditt albumkonstverk.Detta måste göras en sång, eller ett album i taget.
  • Välj den låt du vill arbeta med och högerklicka på den.
  • Välj "Få information" Klicka sedan på fliken som säger "Konstverk."Om låten redan har ett konstverk bifogat ser du det där.Om inte, tryck sedan på "Lägg till" och du kan sedan bläddra i hela datorn för att bifoga någon bild du gillar.
    • Kom ihåg att om du inte har albumet konstverk på filen i din dator (som är nästan alltid fallet) måste du gå och hitta den först och det bästa sättet att göra det via internet.
  • Bild med titeln Fäst konstverk till MP3-musikspår Steg 8
    8. Innan du gör det måste du först gå in i "min dator" Då filen "mina bilder"högerklicka och välj sedan "ny mapp"Namn den här mappen, "mitt album konstverk."
  • Bild med titeln Bifoga konstverk till MP3-musikspår Steg 9
    9. När du har skapat den här mappen och klar för användning, surfa på Internet för att hitta albumets konstverk eller din specifika sång.En sådan plats att hitta dem är Amazonmp3.com eller sökmotorn Google-bilder är mycket användbara.När du har hittat den bild du vill bifoga, högerklickar du på bilden och väljer "spara bild som."Spara sedan bilden i den nya mappen du har skapat som är under "Mina bilder - mitt album konstverk"När sångens bild sparas i den filen kan du sedan gå tillbaka till iTunes och genom att klicka "Lägg till" Du kan leta efter och bläddra igenom din "mitt album konstverk" mapp för att välja den bilden och den kommer då att läggas till MP3-filen som en bilaga.
  • Bild med titeln Fäst konstverk till MP3-musikspår Steg 10
    10. Observera att de ursprungliga MP3-filerna ändras genom att göra dessa ändringar i iTunes.Det betyder att de låtar du ursprungligen kopierade till den nya mappen på skrivbordet i början ändras också.När du har gjort alla albumkonstverksändringar till varje låt du vill, tar du helt enkelt de här filerna från den nya mappen på skrivbordet och kopiera dem till din MP3-spelare.Ett fönster kommer att dyka upp för att din enhet redan innehåller en fil med samma namn och när det händer klickar du på "byta ut."Det betyder att de gamla musikfilerna på din MP3-spelare som inte har konstverkstillbehör kommer att ersättas med de nya filerna som du just har ändrat för att innehålla albumkonstverk.
  • Bild med titeln Fäst konstverk till MP3-musikspår Steg 11
    11. Du är nu klar!Bli inte förvånad om det tar ett ögonblick eller två för din MP3-spelare att känna igen det nya albumet.Detta är särskilt vanligt med mobiltelefoner och det har att göra med processorn.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Fönstret som dyker upp kommer att visa många saker men oroa dig inte för något annat än en liten vit fyrkantig låda i botten högra hörnet med arbetet "Konstverk" ovanför det.Dubbelklicka bara på den här lådan och bläddra igenom din "mitt album konstverk" mapp tills du hittar önskad bild och klicka okej.
  • Efter att ha valt alla låtarna, högerklicka och välja "få information"Datorn kan fråga dig om du är säker på att du vill redigera information för flera objekt.Om det händer klickar du på Ja.
  • När du byter albumkonstverk för ett helt album måste du välja alla låtarna på en gång.Gör det genom att hålla ner "Kontrollera" knappen på tangentbordet när du väljer varje låt i albumet.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande