Så här ändrar du språket på google home

Thisteaches du hur du ändrar språket i en Google Home-enhet med Google Home-appen för iPhone och Android. De olika språkalternativen du kan ändra Google Assistants röst till kan bero på din enhet och plats. När du ändrar språket i Google Home, kommer assistenten bara att känna igen kommandon som talas på det språket.

  1. Bild med titeln Ändra språket på Google Home Steg 1
1. Öppna Google Home App. I din applåda trycker du på ikonen Google Home med den mångfärgade konturen av ett hus. Om du inte redan har Google Home-appen, ladda ner den och länka din Googles hemenhet med appen.
  • Bild med titeln Ändra språket på Google Home Steg 2
    2. Knacka . Det är den trefodrade ikonen i det övre vänstra hörnet. Detta öppnar huvudmenyn på vänster sida av skärmen.
  • Bild med titeln Ändra språket på Google Home Steg 3
    3. Knacka Anordningar. På iPhone är det det första alternativet längst upp på menyn, och på Android, det är nere i den andra delen av alternativen. Detta öppnar en sida som visar kort av alla Google Home Connected-enheter i ditt hemnätverk.
  • Bild med titeln Ändra språket på Google Home Steg 4
    4. Knacka eller på din Google-hemenhet. Tryck på ikonen tre-dot i det övre högra hörnet av kortet på din Google Home-högtalare. Detta öppnar en liten rullgardinsmeny.
  • Bild med titeln Ändra språket på Google Home Steg 5
    5. Knacka inställningar. Det är det första alternativet längst upp på rullgardinsmenyn.
  • Bild med titeln Ändra språket på Google Home Steg 6
    6. Knacka Mer. Det är det sista alternativet i "Google Assistant-inställningar" Sektion på sidan, strax under "Röstkamp" alternativ.
  • Bild med titeln Ändra språket på Google Home Steg 7
    7. Bläddra ner och tryck på din Google Home Speaker. Tryck på namnet på din Google Home Speaker i "Anordningar" Avsnitt på inställningssidan.
  • Om du har mer än en Google-hemenhet, ändrar du det för alla andra enheter som är anslutna till kontot.
  • Bild med titeln Ändra språket på Google Home Steg 8
    8. Knacka Assistentspråk. På Android är det det andra till sista alternativet mot botten av sidan. På iPhone är det det tredje alternativet från början av sidan.
  • Bild med titeln Ändra språket på Google Home Steg 9
    9. Välj ett annat språk. Detta ändrar omedelbart språket i Google Assistants röst på din Google-hemenhet. De andra språkalternativen som är tillgängliga för dig kan välja kan skilja sig baserat på din enhet och regional plats.
  • När du ändrar språket i Google Home, kommer assistenten bara att känna igen kommandon som talas på det språket.
  • Om du väljer en annan version av engelska kommer din Google Home-röst att tala med den regionens accent. Google hem kommer att känna igen dina kommandon bättre om du talar med den accenten.
  • Tips

    Om du för närvarande lär dig ett språk, ändra ditt Google hem till det språket och prova några kommandon kan vara ett bra sätt att träna.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande