Så här hämtar du och installerar google chrome

Google Chrome är en lätt webbläsare som är gratis att ladda ner för Windows, Mac OS X, Linux, Android och iOS. Följ den här guiden för att få den nedladdad och installerad på ditt system av val.

Obs! Om du är i Kina kan du inte hämta webbläsaren utan VPN.

Steg

Metod 1 av 2:
Hämtar Chrome till PC / Mac / Linux
Bild med titeln Chromeinstallstep1.jpg
Bild med titeln Chromeinstallstep1.jpg
1. Gå till https: // Google.com / chrome / I din webbläsare. Du kan använda någon webbläsare för att ladda ner Google Chrome. Om du inte har installerat en webbläsare kan du använda operativsystemets förinstallerade webbläsare (Internet Explorer för Windows och Safari för Mac OS X).
  • Bild med titeln Ladda ner och installera Google Chrome Steg 2
    2. Klick "Ladda ner Chrome". Detta öppnar användarvillkoren.
  • Bild med titeln Ladda ner och installera Google Chrome Steg 3
    3. Bestäm om du vill ha Chrome som din standardwebbläsare. Om du ställer in den som standardwebbläsaren öppnas den när en länk för en webbsida klickas i ett annat program, till exempel e-post.
  • Du kan välja att skicka användningsdata tillbaka till Google genom att markera rutan Märkt "Hjälp Gör Google Chrome bättre ..." Detta kommer att skicka tillbaka kraschrapporter, inställningar och knappklick. Det skickar inte personlig information eller spår webbplatser.
  • Bild med titeln Ladda ner och installera Google Chrome Steg 4
    4. Klicka på "Acceptera och installera" efter att ha läst användarvillkoren. Installatören startar och du kommer att ha Google Chrome installerad när den är klar. Beroende på dina webbläsarinställningar kan du behöva låta programmet springa.
  • Bild med titeln Ladda ner och installera Google Chrome Steg 5
    5. Logga in på Chrome. Efter installationen öppnas ett kromfönster som visar information om första gången. Du kan logga in med din Google-konto För att synkronisera bokmärken, preferenser och surfhistorik med någon krombläddrare som du använder. Läsa Hur man använder Google Chrome För vissa tips om din nya webbläsare.
  • Bild med titeln Ladda ner och installera Google Chrome Steg 6
    6. Ladda ner offlineinstallatören (tillval). Dessa steg är att installera Chrome på en dator med en aktiv Internetanslutning. Om du vill ladda ner en offlineinstallatör som ska användas på en dator utan aktiv anslutning, sök efter "Chrome offline installatör" I din favorit sökmotor och följ den första länken till Chrome Support-webbplatsen. Du kommer att kunna ladda ner offlineinstallatörerna från den här sidan.
  • Det finns en installatör för enstaka användare och en för alla användare på datorn. Se till att du laddar ner lämplig installatör.
  • När installationsprogrammet är nedladdad, överför den till den dator du vill installera den och kör den för att installera Chrome som om du skulle få något nedladdat program.
  • Metod 2 av 2:
    Ladda ner Chrome på din mobila enhet
    1. Bild med titeln Ladda ner och installera Google Chrome Steg 7
    1. Öppna enhetens butik. På Android är det här lekbutiken, och på iOS, det här är App Store. Chrome är tillgänglig på Android 4.0 och senare och iOS 5.0 och senare.
  • Bild med titeln Ladda ner och installera Google Chrome Steg 8
    2. Sök efter krom. Det ska publiceras av Google, Inc.
  • Bild med titeln Ladda ner och installera Google Chrome Steg 9
    3. Installera krom. Klicka på knappen Installera för att börja ladda ner och installera appen. Du kan behöva acceptera behörigheter innan du kan installera den.
  • Bild med titeln Ladda ner och installera Google Chrome Steg 10
    4. Öppna appen. När du först öppnar Chrome, kommer du att bli ombedd om du vill logga in med ditt Google-konto. Detta kommer att synkronisera alla dina sparade bokmärkeninställningar och surfa på historien med andra versioner av Chrome du kan använda.
  • Tips

    Efter installationen av Chrome kanske du vill fortsätta och Ställ in din hemsida.
  • Google Chrome kräver 350 MB ledigt diskutrymme och 512 MB RAM för att köra optimalt. Verifiera att din dator har dessa resurser frigjort innan du installerar Chrome.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande