Hur man skadar en fil med ändamål med hjälp av korrupt en fil.netto

Thistaaches du hur du är korrupta en fil med en gratis onlinetjänst. Korruptera en fil avsiktligt kan vara användbar i en handfull situationer, varav de vanligaste sänder en "avslutad" Men skadat dokument till en lärare, handledare eller klient för att köpa mer tid att arbeta med dokumentet.

Steg

  1. Bilden med titeln Korruptera en fil med ändamål med hjälp av korrupta en fil.net Steg 1
1. Se till att din fil är trovärdig. Om du är skadlig för att skicka den till någon för att köpa mer tid att arbeta på filen, vill du se till att filen är rätt storlek, längd och / eller format.
  • Om ditt dokument är tänkt att vara ett 10-sidigt orddokument, ska du skriva 10 sidor av text (e.g., gibberish eller kopierad text från någon annanstans) till ett Word-dokument för att visa att dokumentet faktiskt är 10 sidor långt.
  • Bild med titeln Korruptera en fil med ändamål med hjälp av korrupta en fil.net Steg 2
    2. Tänk på att säkerhetskopiera den ursprungliga filen. Medan du inte kommer att skada originalfilen finns det alltid en chans att du oavsiktligt tar bort den ursprungliga filen istället för den korrupta filen när du är genom att använda den. För att undvika detta är det bäst att skapa en kopia av filen du vill korrumpera.
  • För att säkerhetskopiera en fil klickar du på den aktuella filen, trycker på antingen Ctrl+C (Windows) eller ⌘ kommando+C (Mac) För att kopiera den, gå till ett säkert ställe på din dator och klistra in filen där genom att trycka på antingen Ctrl+V eller ⌘ kommando+V.
  • Bild med titeln Korruptera en fil med ändamål med hjälp av korrupta en fil.net Steg 3
    3. Öppna korrupt-a-fil. Gå till https: // korrupt-a-file.netto/ I datorns webbläsare. Denna webbplats kan korrumpera de flesta vanliga filtyper som MP3-filer, Word-dokument, Excel-lakan och mer.
  • Bild med titeln Korruptera en fil med ändamål med hjälp av korrupta en fil.net Steg 4
    4. Klick Från din dator. Det är en gul knapp nära mitten av sidan. Om du gör det här uppmanar ett filfönster för filforskare (Windows) eller Finder (Mac) att visas.
  • Bilden med titeln Korruptera en fil med ändamål med korrupta en fil.net Steg 5
    5. Välj din fil. Gå till platsen för filen som du vill korrumpera, klicka sedan på filen en gång för att välja den.
  • Bild med titeln Korruptera en fil med ändamål med korrupta en fil.net Steg 6
    6. Klick Öppna. Det är i det nedre högra hörnet av fönstret. Detta kommer att ladda upp din fil till webbplatsen för korrupt-A-fil.
  • Bilden med titeln Korruptera en fil med ändamål med korrupta ett fil.net Steg 7
    7. Bläddra ner och klicka på Korrupt fil. Den här knappen är nära undersidan av sidan. Korrupt-A-filen börjar för att korrumpera din fil.
  • Detta kan ta var som helst från några sekunder till några minuter beroende på din fils storlek.
  • Bild med titeln Korruptera en fil med ändamål med korrupta en fil.net Steg 8
    8. Klick Ladda ner din korrupta fil När du uppmanas. Detta kommer att hämta den korrupta filen på din dator.
  • Beroende på webbläsarens inställningar kan du behöva klicka Spara eller välj ett spara plats för att bekräfta nedladdningen.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Moderna datorer och program möjliggör sällan att skadade filer ska skapas i första hand, så att du skickar samma person en skadad fil mer än en gång kommer sannolikt att få dem att bli misstänkta.

    Varningar

    Eftersom massor av lärare, professorer, arbetsgivare och människor i allmänhet är medvetna om denna strategi, sänder en skadad fil för att köpa tid inte lika lönsam en taktik som den brukade vara.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande