Så här tar du bort arkiverade e-postmeddelanden i gmail

Thistaaches du hur man tar bort arkiverade e-postmeddelanden i Gmail på både mobilappen och din webbläsare. Även om det inte finns någon knapp som automatiskt raderar alla dina arkiverade e-postmeddelanden, kan du radera enskilda meddelanden, samt markera flera meddelanden för radering.

Steg

Metod 1 av 2:
Använda en Android, iPhone eller iPad
  1. Bild med titeln Ta bort arkiverade e-postmeddelanden i Gmail Steg 1
1. Öppen gmail. Den här appikonen ser ut som ett rött och vitt kuvert som du hittar på en av dina hemskärmar, i applådan eller genom att söka.
  • Bild med titeln Ta bort arkiverade e-postmeddelanden i Gmail Steg 2
    2. Knacka . Du får se den här tre-line-menyikonen längst upp till vänster på skärmen.
  • Bild med titeln Ta bort arkiverade e-postmeddelanden i Gmail Steg 3
    3. Knacka All post. Detta visar allt post som finns i din inkorg såväl som allt det mail du har arkiverat. Tyvärr finns det inget sätt att söka efter endast arkiverat mail, så du måste titta på de som inte är märkta "Inkorg."
  • Bild med titeln Ta bort arkiverade e-postmeddelanden i Gmail Steg 4
    4. Tryck på ett e-postmeddelande som du vill radera. När du trycker på Mail som inte har "Inkorg" Etikett, du får se att den har arkiverats.
  • För att radera flera e-postmeddelanden, återgå till "All post" mapp och långvarig ett e-postmeddelande. När du släpper, ser du att logotypen bredvid varje e-post är täckt med ett kryssmarkering, du kan fortsätta att tappa e-postmeddelanden för att välja dem också. När du är klar med att välja e-postmeddelanden, tryck på ikonen Trashcan. Du får se en anmälan längst ner på din skärm som dina e-postmeddelanden har raderats.
  • Bild med titeln Ta bort arkiverade e-postmeddelanden i Gmail Steg 5
    5. Knacka
    Bild med titeln Android7Delete.jpg
    . Du får se den här trashcan-ikonen längst upp på skärmen.
  • Metod 2 av 2:
    Använder en dator
    1. Bild med titeln Ta bort arkiverade e-postmeddelanden i Gmail Steg 6
    1. Gå till https: // mail.Google.com I en webbläsare. Du kan använda någon webbläsare för att radera ditt arkiverade mail i Gmail.
    • Logga in om du inte redan är inloggad.
  • Bild med titeln Ta bort arkiverade e-postmeddelanden i Gmail Steg 7
    2. Klick All post. Du får se det här i menyn på vänster sida av sidan och visar allt mail som finns i din inkorg såväl som allt det mail du har arkiverat. Tyvärr finns det inget sätt att söka efter endast arkiverat mail, så du måste titta på de som inte är märkta "Inkorg.".
  • Bild med titeln Ta bort arkiverade e-postmeddelanden i Gmail Steg 8
    3. Klicka på ett mail för att öppna den. När du har hittat ett e-postmeddelande inte märkt "Inkorg," Du kan klicka på den för att öppna den.
  • För att radera flera e-postmeddelanden, återgå till "All post" Mapp, klicka för att välja rutorna bredvid varje e-post som du vill radera och klicka sedan på ikonen Trashcan. Du får se en anmälan om att dina e-postmeddelanden (eller konversationer) har flyttats till papperskorgen, där de kommer att raderas efter 30 dagar.
  • Bild med titeln Ta bort arkiverade e-postmeddelanden i Gmail Steg 9
    4. Klick
    Bild med titeln Android7Delete.jpg
    . Du får se den här trashcan-ikonen ovanför e-postförhandsgranskningsutrymmet.
  • Tips

    Arkiverade e-postmeddelanden kommer aldrig att raderas - Men e-postmeddelanden som finns i papperskorgen kommer automatiskt att raderas var 30: e dag.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande