Så här kontrollerar du ditt gmail-konto med google toolbar

Thistaaches du hur du kontrollerar din Gmail-inkorg direkt från toppen av Google Chrome-fönstret med hjälp av en förlängning. Medan det brukade vara ett sätt att använda det officiella Google-verktygsfältet för att göra detta, är verktygsfältet begränsat till Internet Explorer och stöder inte längre Gmail. Du kan istället installera Googles Gmail-knapp i Google Chrome om du vill kunna kontrollera dina e-postmeddelanden med en knapptryckning i en mer modern webbläsare. Tyvärr finns det ingen officiell gmail checker för Safari, Firefox, Microsoft Edge eller någon annan modern webbläsare.

Steg

  1. Bild med titeln Kontrollera ditt Gmail-konto med Google Toolbar Steg 1
1. Öppna
Bild med titeln Android7Chrome.jpg
Google Chrome. Dess appikonen liknar en röd, gul, grön och blå sfär.
  • Du kan inte installera Google Mail Checker eller Google Toolbar i någon annan webbläsare än Chrome.
  • Bild med titeln Kontrollera ditt Gmail-konto med Google Toolbar Steg 2
    2. Öppna Google Mail Checker sida. Google Mail Checker-förlängningen är utvecklad av Google-Du kan använda den för att öppna din Gmail-inkorg från toppen av kromfönstret.
  • Bild med titeln Kontrollera ditt Gmail-konto med Google Toolbar Steg 3
    3. Klick LÄGG TILL I CHROME. Det är en blå knapp i den övre högra sidan av Google Mail Checker-sidan.
  • Bild med titeln Kontrollera ditt Gmail-konto med Google Toolbar Steg 4
    4. Klick Lägg till tillägg När du uppmanas. Du ser det här på toppen av fönstret. Om du gör det lägger till Google Mail Checker-ikonen till din webbläsares verktygsfält.
  • Bild med titeln Kontrollera ditt Gmail-konto med Google Toolbar Steg 5
    5. Klicka på ikonen Google Mail Checker. Det är en röd "M" På en vit bakgrund som finns i den övre högra sidan av sidan. Detta öppnar din Gmail-inkorg om du är inloggad på ditt Google-konto i Chrome.
  • Om du installerar en annan anknytning efter Google Mail Checker måste du klicka och klicka sedan på Google Mail Checker Förlängning längst upp på rullgardinsmenyn för att öppna ditt Gmail-konto.
  • Bild med titeln Kontrollera ditt Gmail-konto med Google Toolbar Steg 6
    6. Logga in på ditt konto om du blir ombedd. Om du inte är inloggad i ett Google-konto i Chrome, blir du uppmanad att logga in på ditt Gmail-konto med din e-postadress och lösenord. Att göra det tar dig till din Gmail-inkorg.
  • Bild med titeln Kontrollera ditt Gmail-konto med Google Toolbar Steg 7
    7. Leta efter det röda märkesnumret på Google Mail Checker-ikonen. Du bör se ett rött och vitt nummer som speglar din inkorgs nuvarande antal olästa meddelanden visas under Google Mail Checker-ikonen.
  • Bild med titeln Kontrollera ditt Gmail-konto med Google Toolbar Steg 8
    8. Stäng och öppnar Google Chrome. Varje gång du startar om Chrome, kommer Google Mail Checker att kontrollera din inkorgs innehåll och uppdatera märket märkesnummer för att visa antalet olästa e-postmeddelanden i din inkorg.
  • Google Mail Checker kommer också att uppdatera sitt märke nummer några minuter utan att kräva en krom omstart.
  • Tips

    Ett sätt att kontrollera Gmail snabbt i andra webbläsare är att lägga till Gmail som ett bokmärke och sedan aktivera bokmärken på alla flikar. Även om det inte använder några Google-produkter eller verktygsfält, är den här processen möjlig i alla moderna webbläsare.

    Varningar

    Medan inofficiella gmail checkers finns för andra webbläsare än Internet Explorer och Chrome, bör du undvika att använda dem eftersom de behöver ditt Gmail-lösenord för att kunna arbeta.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande