Så här ändrar du inställningar för google chrome downloads

Google Chrome är en extremt populär webbläsare som används av människor över hela världen. En av de saker som människor älskar så mycket om Chrome är att de kan anpassa webbläsarupplevelsen för att passa deras speciella smak. Du kan anpassa allt om webbläsaren ner till hur dina nedladdningsinställningar fungerar. Dina nedladdningsinställningar används för att välja hur du vill hantera några nedladdningar till din dator. De är perfekta för när du vill omdirigera dina nedladdningar, eller ändra hur de sparas. Tweaking dina nedladdningsinställningar på Chrome som passar dina behov kan göras på bara några korta steg.

Steg

Del 1 av 2:
Åtkomst till nedladdningsinställningarna
Bild med titeln Ändra Google Chrome Downloads Inställningar Steg 1
Bild med titeln Ändra Google Chrome Downloads Inställningar Steg 1
1. Starta Google Chrome. Innan du ändrar dina nedladdningsinställningar måste du öppna din webbläsare. För att göra detta måste du klicka på dess ikon, antingen på skrivbordet eller Startmenyn.
  • Ikonen är en röd, grön och gul yttre cirkel med en blå cirkel i mitten.
  • Bild med titeln Ändra Google Chrome Downloads Inställningar Steg 2
    2. Gå till menyn Inställningar. När webbläsaren är öppen, klicka på rutan på den övre högra sidan av webbläsaren med 3 linjer inuti den. Detta kommer att orsaka en rullgardinsmeny som visas. Från menyn, gå ner till "Inställningar," och klicka på den.
  • Bild med titeln Ändra Google Chrome Downloads Inställningar Steg 3
    3. Gå till "Advance Settings." När du klickar på "Inställningar öppnas" en ny flik med alla dina olika webbläsarinställningar i fönstret. Om du rullar ner, finns det blå knapp som säger "Visa avancerade inställningar" - klicka på den här länken.
  • Bild med titeln Ändra Google Chrome Downloads Inställningar Steg 4
    4. Välj "Nedladdningar" från menyn. Öppnande "Advance Settings" kommer att orsaka en lång lista över inställningar att ladda. När inställningarna laddas, bläddra ner tills du ser ett undernummer som läser "nedladdningar."
  • Det finns två inställningar du kan justera under "nedladdningar."
  • Del 2 av 2:
    Ändra nedladdningsinställningarna
    1. Bild med titeln Ändra Google Chrome Downloads Inställningar Steg 5
    1. Bestäm om du vill ha en standard nedladdningsmapp. De första inställningarna är där dina nedladdade filer sparas till. Du väljer det här om du vill att alla nedladdade filer ska sparas i en standardmapp. Standardmappnamnet visas i den vita rutan bredvid alternativet.
    • Om du vill ändra standardmappen klickar du på rutan Grå "Ändra" bredvid alternativet. Använd fönstret som visas för att navigera genom dina mappar tills du hittar den som du vill använda och klicka sedan på "OK" för att ställa in den som standard.
    • Du kanske vill ändra den mapp du sparar dina nedladdningar till om du delar datorn med någon annan.
  • Bild med titeln Ändra Google Chrome Downloads Inställningar Steg 6
    2. Bestäm om du vill välja var varje nedladdning blir sparad. Nästa inställning under "nedladdningar" är en kryssruta. Du kan klicka inuti rutan för att kontrollera det om du vill välja var varje enskild enskild nedladdning går istället för att ha dem nedladdade i en mapp.
  • Det här alternativet är bra om du håller dina nedladdningar organiserade av typ.
  • Bild med titeln Ändra Google Chrome Downloads Inställningar Steg 7
    3. Avsluta nedladdningsinställningsmenyn. När du är klar med att ställa in dina alternativ, stäng bara menyn. Det finns inget extra spara alternativ - när du ändrar inställningarna ändras de automatiskt.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande