Hur man skapar ett itunes-konto

Apple har flyttat bort från att använda iTunes-specifika konton, och nu faller alla Apple-tjänster under ett övergripande Apple-ID. Processen för att skapa ditt Apple-ID är nästan identiskt med den gamla processen att skapa ett iTunes-konto, bara namnet har ändrats. Se steg 1 nedan för att lära dig hur du skapar ett Apple-ID på din dator eller Idevice.

Steg

Metod 1 av 3:
Använder en dator
  1. Bild med titeln Skapa ett iTunes-konto Steg 1
1. Öppna iTunes. Du kan skapa ett Apple ID direkt från iTunes-programmet. Apple använder inte längre iTunes-specifika konton, så du kommer att behöva skapa ett Apple-ID, som fungerar med alla dina Apple-enheter.
  • Bild med titeln Skapa ett iTunes-konto Steg 2
    2. Klicka på butiksmenyn. Välj "Skapa Apple ID" från menyn. Du måste läsa och godkänna villkoren innan du kan fortsätta.
  • Bild med titeln Skapa ett iTunes-konto Steg 3
    3. Fyll i formuläret. Efter att ha godkänt villkoren kommer du att tas till en form som du måste fylla i med din kontoinformation. Detta inkluderar en giltig e-postadress, ett lösenord, säkerhetsfrågor och födelsedatum.
  • Om du inte vill få nyhetsbrev från Apple, avmarkera lådorna längst ner i formuläret.
  • Se till att den e-postadress du angav är giltig, eller du kommer inte att kunna aktivera ditt konto.
  • Bild med titeln Skapa ett iTunes-konto Steg 4
    4. Fyll i din betalningsinformation. Du måste ange ett giltigt kreditkort om du vill göra inköp på iTunes. Du måste ge en giltig betalningsform, även om du inte vill ha ett kreditkort i samband med ditt konto. Du kan ta bort din kreditkortsinformation senare, eller använd metoden i slutet av den här artikeln.
  • Bild med titeln Skapa ett iTunes-konto Steg 5
    5. verifiera ditt konto. Efter att du har slutfört formuläret skickar Apple ett verifierings-e-post till den adress du angav. Det här e-postmeddelandet kommer att innehålla a "verifiera nu" Länk som aktiverar ditt konto. Det kan ta några minuter för att e-postmeddelandet ska levereras.
  • På verifieringssidan som öppnas när du klickar på länken måste du ange din e-postadress och det lösenord du skapade tidigare. Din e-postadress är ditt nya Apple-ID, och du måste skriva in det när du loggar in.
  • Metod 2 av 3:
    Använda en iPhone, iPad, eller iPod touch
    1. Bild med titeln Skapa ett iTunes-konto Steg 6
    1. Öppna appen Inställningar. Detta är vanligtvis beläget på din startsida. Bläddra ner och tryck på "iTunes & App Stores" alternativ.
  • Bild med titeln Skapa ett iTunes-konto Steg 7
    2. Se till att du är inloggad. Om du redan är inloggad med ett befintligt Apple-ID måste du logga ut för att skapa en ny. För att göra det, tryck på ditt Apple-ID och tryck sedan på "Logga ut".
  • Bild med titeln Skapa ett iTunes-konto Steg 8
    3. Knacka "Skapa nytt Apple ID". Detta kommer att börja konto skapande processen.
  • Bild med titeln Skapa ett iTunes-konto Steg 9
    4. Välj ditt land. Innan du kan fortsätta med kontoskapsprocessen måste du välja det land du använder ditt konto i. Om du reser mycket, välj ditt hemland. Du måste läsa och acceptera villkoren innan du kan fortsätta.
  • Bilden med titeln Skapa ett iTunes-konto Steg 10
    5. Fyll i kontot skapande formulär. Du måste ange en giltig e-postadress, ett lösenord, säkerhetsfrågor och födelsedatum.
  • Bild med titeln Skapa ett iTunes-konto Steg 11
    6. Fyll i din betalningsinformation. Du måste ange ett giltigt kreditkort om du vill göra inköp på iTunes. Du måste ge en giltig betalningsform, även om du inte vill ha ett kreditkort i samband med ditt konto. Du kan ta bort din kreditkortsinformation senare, eller använd metoden i slutet av den här artikeln.
  • Bild med titeln Skapa ett iTunes-konto Steg 12
    7. verifiera ditt konto. Efter att du har slutfört formuläret skickar Apple ett verifierings-e-post till den adress du angav. Det här e-postmeddelandet kommer att innehålla a "verifiera nu" Länk som aktiverar ditt konto. Det kan ta några minuter för att e-postmeddelandet ska levereras.
  • På verifieringssidan som öppnas när du trycker på länken måste du ange din e-postadress och det lösenord du skapade tidigare. Din e-postadress är ditt nya Apple-ID, och du måste skriva in det när du loggar in.
  • Metod 3 av 3:
    Skapa ett Apple-ID utan ett kreditkort
    1. Bild med titeln Skapa ett iTunes-konto Steg 13
    1. Öppna App Store på din dator eller din Idevice. Du måste ladda ner och installera en gratis app innan du kan skapa ett konto utan att använda ett kreditkort.
  • Bild med titeln Skapa ett iTunes-konto Steg 14
    2. Hitta en gratis app. Appen kan vara något, så länge det är gratis. Försök hitta en app du använder, eftersom du är tvungen att ladda ner den. Om du inte hittar något, välj bara någon app och radera det senare.
  • Bild med titeln Skapa ett iTunes-konto Steg 15
    3. Installera appen. Knacka på "Fri" knappen längst upp på appens butikssida, och du kommer att bli uppmanad att logga in med ditt Apple-ID.
  • Bild med titeln Skapa ett iTunes-konto Steg 16
    4. Tryck på eller klicka på "Skapa Apple ID". När du uppmanas att logga in med ditt konto, välj att skapa en ny. Detta kommer att starta kontoens skapande process.
  • Bild med titeln Skapa ett iTunes-konto Steg 17
    5. Fyll i formulären. Du måste acceptera villkoren, och då kommer du att tas till koncernredaktionsformuläret. Se ovanstående metoder för detaljer om att fylla i detta formulär.
  • Bild med titeln Skapa ett iTunes-konto Steg 18
    6. Välj "Ingen" Som ditt betalningsalternativ. I avsnittet Betalningsmetod får du möjlighet att välja "Ingen" Som din betalningsmetod. Detta är det enda sättet att skapa ett Apple-ID utan att tillhandahålla ett första kreditkort.
  • Du kan behöva bläddra ner för att hitta den här metoden på en iPhone eller iPod touch.
  • Bild med titeln Skapa ett iTunes-konto Steg 19
    7. Avsluta processens skapande process. När du har fyllt i dina formulär, kommer ett verifierings-e-post att vara dent till den adress du angav. Du måste följa länken i e-postmeddelandet för att slutföra ditt konto.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande