Hur man kopierar en anteckning i evernote

Har du en anteckning i Evernote som du behöver kopiera eller duplicera av någon anledning? Om du behöver skapa en duplikat, kommer den här artikeln att ge dig några användbara steg att följa för att få jobbet gjort. Läs från steg 1 nedan för att du kan duplicera din anteckning på ett effektivt sätt.

Steg

  1. Bild med titeln Duplicera en anteckning i Evernote Steg 1
1. Hämta och installera, öppna och logga in på Evernote-programvaran på din dator. Det kommer inte att fungera på varken webbplatsversionen av dina anteckningar, och du ska inte kopiera dina anteckningar på dina mobila enheter vid den aktuella tiden.
  • Bild med titeln Duplicera en anteckning i Evernote Steg 2
    2. Hitta din anteckning som behöver dupliceras och enkelt klicka för att välja anteckningen från listan med anteckningar i anteckningsboken.
  • Bild med titeln Duplicera en anteckning i Evernote Steg 3
    3. Klicka på menyn Anteckna längst upp på skärmen) och klicka på Kopiera till Notebook. Windows-versionerna visar bara samma alternativ via högerklick-menyn. En dialogruta ska visas.
  • I äldre versioner var detta fysiskt betecknat med duplikat en anteckning, men sedan dess har de bytt namn till det här nya alternativnamnet.
  • Bild med titeln Duplicera en anteckning i Evernote Steg 4
    4. Välj den bärbara platsen där dubbla anteckningen ska visas. Enkelt Klicka på det för att välja det. Om det finns en massa bärbara datorer, och du vet exakt vad den är uppkallad, kan du skriva namnet på anteckningsboken i den bästa sökrutan i dialogrutan.
  • Bild med titeln Duplicera en anteckning i Evernote Steg 5
    5. Bestäm om du vill bevara eller överge den ursprungliga anteckningen skapad eller uppdaterad datum.Markera rutan under listan med anteckningsböcker för att hålla datumet och i huvudsak placera dubblet ovanför den ursprungliga noten, eller lämna den avmarkerad för att överge datumet för ett uppdaterat datum för en ny skapelse.
  • Bild med titeln Duplicera en anteckning i Evernote Steg 6
    6. Klicka på knappen Kopiera för att skapa dubbletter.
  • Bild med titeln Duplicera en anteckning i Evernote Steg 7
    Bild med titeln Duplicera en anteckning i Evernote Steg 7
    7. Verifiera att den tillhörande duplicerade anteckningen har skapats.
  • Tips

    Också i dialogrutan är ett sätt att bevara eller överge taggar som lagts till originalet och hålla dem på den duplicerade noten. Men de flesta kommer att hitta det här alternativet som att hålla för mycket information inuti dubbletten, och kan bli överväldigande för duplicerade anteckningen.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande