Hur konverterar whatsapp röstmeddelanden till mp3

När du har sparat ett Whatsapp-meddelande kan du konvertera den till mp3. Som standard sparar ljudfilerna från Whatsapp som Opus-filtyper. Du kan dock använda en online webbomvandlare för att konvertera dem till det mer allmänna och bekväma MP3-formatet. ThisWill visar hur du konverterar Whatsapp röstmeddelanden till MP3 med en webbläsareomvandlare.

Steg

  1. Bild med titeln Konvertera Whatsapp röstmeddelanden till mp3 steg 1
1. Spara ljudmeddelandet till din dator. Om du inte redan har gjort det, kolla in Detta För att lära dig hur du sparar filen till din dator.
  • Bild med titeln Konvertera Whatsapp röstmeddelanden till mp3 steg 2
    2. Gå till HTTPS: // Online-Audio-Converter.com /. Du kan använda någon webbläsare för att konvertera sparade Whatsapp-röstmeddelanden, inklusive Windows och Mac.
  • Bild med titeln Konvertera Whatsapp röstmeddelanden till mp3 steg 3
    3. Klick Öppna filer. Din filhanterare öppnas. Klicka på länkarna till höger om du har det Whatsapp-röstmeddelandet som sparats i en av dem.
  • Bild med titeln Konvertera Whatsapp röstmeddelanden till mp3 steg 4
    4. Navigera till och dubbelklicka på din Opus-fil. Du får se framstegen i din uppladdning och du är redo för nästa steg.
  • Du kan flytta till nästa steg efter att du har valt ett meddelande eller du kan upprepa den här processen för att konvertera flera röstmeddelanden.
  • Bild med titeln Konvertera Whatsapp röstmeddelanden till mp3 steg 5
    5. Klick mp3. Standardinställningarna är vanligtvis bra, men du kan klicka "Avancerade inställningar" och "Redigera spårinfo" att ändra dem. Du kan också dra reglaget för ljudkvaliteten.
  • Bild med titeln Konvertera Whatsapp röstmeddelanden till mp3 steg 6
    6. Klick Konvertera. Du kommer att omdirigeras till en sida med en framstegsfält så att du kan se konverteringens framsteg.
  • Bild med titeln Konvertera Whatsapp röstmeddelanden till mp3 steg 7
    7. Klick Ladda ner. Din filhanterare kommer att öppna. Du kan också spara det till Google Drive eller Dropbox genom att klicka på lämplig länk.
  • Bild med titeln Konvertera Whatsapp röstmeddelanden till mp3 steg 8
    8. Namnge din konverterade fil och klicka på Ok eller spara. Du har framgångsrikt konverterat ett Whatsapp-röstmeddelande till MP3 och kan upprepa processen för att konvertera så många meddelanden som du behöver.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande