Hur man tar bort säkerhetskopior på whatsapp på android

Thisteaches du hur du tar bort din Whatsapp-databaser-mapp för att radera alla chatt och profilbackups på din Android. Du behöver en filhanterare app för att bläddra i enhetens lagring och radera databaser.

Steg

  1. Bild med titeln Ta bort säkerhetskopior på Whatsapp på Android Steg 1
1. Starta din filhanterare. En filhanterare app låter dig bläddra och hantera dina filer i enhetens lagring. De flesta telefoner och andra mobila enheter kommer att ha en filhanterare app som kommer förinstallerad.
  • Om du inte redan har en filhanterare, kan du ladda ner en från Google Play gratis.
  • Bild med titeln Ta bort säkerhetskopior på Whatsapp på Android Steg 2
    2. Öppna din Internt lagring eller SD-kortlagringsmapp. De flesta filhanterare öppnar upp till en startsida för att du ska välja var du ska titta på. Dina alternativ kan innehålla bilder, musik, dokument och nedladdningar. Du kan komma åt din Whatsapp mapp i någon av dina Internt lagring eller SD-kortlagring mappar.
  • Bild med titeln Ta bort Backups på Whatsapp på Android Steg 3
    3. Bläddra ner och tryck på Whatsapp mapp. Du kommer att se en lista med mappar i din mobila lagring. Hitta och tryck på Whatsapp mapp för att se innehållet i det.
  • De flesta filhanterare apps kommer att ha en sökfunktion. Om du ser en förstoringsglasikon på skärmen kan du knacka på den och sök "Whatsapp."
  • Bild med titeln Delete Backups på Whatsapp på Android Steg 4
    4. Tryck och håll in Databaser mapp. Det är här dina chatt- och profilbackups lagras. Tappning och innehav kommer att markera mappen.
  • Bild med titeln Ta bort säkerhetskopior på Whatsapp på Android Steg 5
    5. Välj Radera alternativ. Beroende på filhanteraren du använder, kan det här alternativet se ut som en papperskorgen, eller en knapp som säger Radera på det.
  • Bild med titeln Ta bort säkerhetskopior på Whatsapp på Android Steg 6
    6. Bekräfta att du vill radera din databasermapp. Alla filhanterare apps ber dig att bekräfta ditt beslut efter att du trycker på Radera knapp. Detta kommer att radera alla chatt och profilbackups på whatsapp.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande