Så här lägger du till favoriter på whatsapp

VIDEO

Eftersom det inte finns någon funktion att lägga till en favoritkontakt i Whatsapp, undrar du förmodligen hur man snabbt ringer eller videochatt med dina favorit WhatsApp-kontakter. Det är faktiskt ganska enkelt om du använder en iPhone-istället för att lägga till favoriter i Whatsapp, lägger du till dina Whatsapp-favoriter till avsnittet Favoriter i iPhone-telefonappen. Detta gör att du kan öppna iPhone-appen, tryck på "Favoriter," och sedan snabbt ringa eller videochatt med en vän med Whatsapp istället för din telefonleverantör eller FaceTime.

Steg

Metod 1 av 1:
iPhone
  1. Bild med titeln Lägg till favoriter på Whatsapp Steg 1
1. Öppna telefonappen på din iPhone. Det är den gröna och vita telefonmottagaren Ikon som vanligtvis finns på dockan längst ner på startskärmen.
  • Bild med titeln Lägg till favoriter på Whatsapp Steg 2
    2. Tryck på fliken Favoriter. Det är stjärnikonet i det nedre vänstra hörnet av telefonappen. Dina nuvarande favoriter kommer att visas.
  • Bild med titeln Lägg till favoriter på Whatsapp Steg 3
    3. Knacka på +. Plus-tecknet är längst upp till vänster på skärmen. Detta öppnar din kontaktlista.
  • Bild med titeln Lägg till favoriter på Whatsapp Steg 4
    4. Tryck på kontakten som du vill lägga till. Var noga med att välja någon som har Whatsapp. En lista över kontaktmetoder kommer att expandera.
  • Bild med titeln Få pojken du gillar att gilla dig tillbaka Steg 12
    5. Tryck på ned-pilen bredvid "Ring upp" alternativ. En lista med sätt att ringa den här personen kommer att visas.
  • Om du vill göra ett videosamtal standardmetoden för att ringa den här kontakten när du väljer dem från dina favoriter, tryck på Video alternativ istället.
  • Bild med titeln Lägg till favoriter på Whatsapp Steg 6
    6. Knacka Whatsapp. Det är längst ner på menyn. Nu ser du personens mobilnummer visas.
  • Bild med titeln Lägg till favoriter på Whatsapp Steg 7
    7. Tryck på kontaktens telefonnummer. Det kommer strax under Whatsapp. Du kommer att tas tillbaka till favoritskärmen där du nu kommer att se kontaktens namn, följt av telefonmottagarens ikon och ordet "Whatsapp" bredvid. När du trycker på den här posten i dina favoriter, kommer din iPhone att använda Whatsapp för att ringa den här kontakten.
  • WikiHow Video: Hur man lägger till favoriter på Whatsapp

    Kolla på
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande