Hur aktiverar sidecar på ostödda mac

Börja med MacOS Catalina är Sidecar inte längre tillgänglig för att göra din iPad till en andra bildskärm eftersom den togs bort i den här uppdateringen. Thistaaches du hur man aktiverar sidecar på macos catalina. För att använda Sidecar normalt (som med Big Sur), välj alternativet från AirPlay-menyn i menyraden längst upp på skärmen.

Steg

  1. Bild med titeln 12433829 1
1. Anslut din iPad till din Mac med en kabel. Din iPad borde ha kommit med en blixt till USB-kabel som du vill använda. Blixtporten är längst ner på din iPad och USB-porten på din dator är antingen på baksidan eller sidorna på bildskärmen.
  • Bild med titeln 12433829 2
    2. Öppen terminal. Du kan hitta den i mappen Verktyg i Finder, eller genom att trycka på Cmd + mellanslag För att öppna spotlight.
  • Bild med titeln 12433829 3
    3. Ange följande kod.
    Standard skriver com.äpple.sidvagn.Visa tillåtelseDevices -Bool True-defaults skriv com.äpple.sidvagn.Visa HasshownPref -Bool True-Open / System / Bibliotek / Preferencenes / Sidecar.prefftan
  • Bild med titeln 12433829 4
    4. Tryck Lämna tillbaka. Detta kommer att köra det kommando du skrev i terminal. Typos kommer att returnera ett fel, så om du inte får det resultat du vill, måste du skriva in den igen.
  • Om du uppmanas Ange ditt lösenord.
    • Du vet om den här koden lyckades om dina systeminställningar öppnas med ett alternativ för "Sidvagn."

    Tips

    Om metoden med terminal inte fungerar för dig kan du alltid betala för den tredje parten som heter Duet Display som har ett högt betyg och är mycket populärt.
  • Om du använder Big Sur och har problem med att ansluta till din iPhone eller iPad via Sidecar, återställ Bluetooth-anslutningen mellan dina enheter och anslut sedan din iPad eller iPhone till din Mac med en kabel och ändra synlighetsinställningen till "Visa medan du är ansluten WiFi" Från din Mac (Finder > Din iPad / iPhone > Allmän > Alternativ). Gå sedan till Preferenser > Sidvagn > "Koppla till…" > Din iPhone / iPad.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande