Så här får du tillgång till en usb-enhet på iphone eller ipad

Åtkomst till en USB-enhet på iPhone eller iPad är en funktion som har varit efterlängtad.Med utgåvan av iOS 13 och iPados 13 kan du nu komma åt en USB-flash-enhet och överföra filer av något slag till din iPhone eller iPad med en korrekt USB-adapter.Thistaaches du hur du får tillgång till en USB-enhet på iPhone och iPad.

Steg

  1. Bild med titeln Tillgång till en USB-enhet på iPhone eller iPad Steg 1
1. Köp en USB3-kameraadapter för din iPhone.Det rekommenderas att du använder USB3 kameraadapter När du öppnar en USB-flash-enhet på en iPhone eller iPad.De kostar ungefär $ 40.
  • Andra USB-adaptrar för maj eller kanske inte fungerar för iPhone eller iPad.Många USB-adaptrar har inte tillräckligt med ström för din iPhone eller iPad för att komma åt enheten.
  • Bild med titeln Access A USB-enhet på iPhone eller iPad Steg 2
    2
    Uppdatering till iOS eller iPadOS 13.För att komma åt en USB-enhet på en iPhone eller iPad måste du ha den senaste versionen av iOS.Du kan uppdatera till den senaste versionen av iOS i menyn Inställningar under "Allmän".
  • Bild med titeln Access A USB-enhet på iPhone eller iPad Steg 3
    3. Anslut USB3-kamerasadaptern till din iPhone eller iPad.Använd blixtkabelporten längst ner på din iPhone eller iPad för att ansluta USB3-kamerasadaptern.
  • Bild med titeln Tillgång till en USB-enhet på iPhone eller iPad Steg 4
    4. Anslut din laddningskabel till blixtporten på USB3-kamerasadaptern. Blixtporten är till höger om USB-porten på USB3-kamerasadaptern.Använd samma laddningskabel som du använder för att ladda din iPhone eller iPad och anslut den till adaptern.Detta garanterar att USB3-kamerasadaptern har tillräckligt med ström för att tillåta din iPhone eller iPad att komma åt en USB-enhet.
  • Bild med titeln Tillgång till en USB-enhet på iPhone eller iPad Steg 5
    5. Anslut en USB-enhet till USB3-kamerasadaptern.Anslut din USB-enhet till USB-porten på USB3-kamerasadaptern.
  • Om du får en varning som säger att din enhet inte kan använda ditt tillbehör, eftersom det kräver för mycket ström, antingen är din USB-adapter eller flash-enhet inkompatibel med din iPhone eller iPad.Några större USB-enheter, som en extern hårddisk, kommer inte att fungera med en iPhone eller iPad, även med USB3-kamerasadaptern.
  • Bild med titeln Tillgång till en USB-enhet på iPhone eller iPad Steg 6
    6. Öppna filer
    Bild med titeln iphoneFileApp01.jpg
    .Filer har en ikon med en blå mapp.Tryck på ikonen på startskärmen för att öppna filer.
  • Bild med titeln Tillgång till en USB-enhet på iPhone eller iPad Steg 7
    7. Knacka Bläddra.Det är den andra fliken längst ner på filerna.Detta visar en lista över alla anslutna enheter.
  • Bild med titeln Access en USB-enhet på iPhone eller iPad Steg 8
    8. Tryck på din USB-enhet.Det är nedan "Plats" I filens webbläsarmeny.Tryck på Filer för att öppna och visa dem.Tryck och dra filer för att flytta dem.Du kan också trycka och dra filer till andra platser, till exempel "På min iPhone / iPad" eller "iCloud-enhet" För att överföra filerna på din USB-enhet till andra platser.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande