Hur man lägger till vänner på pinterest på android

Thistaaches du hur man hittar en vän på Pinterest och följ deras profil, med Android. Att följa en profil garanterar inte att du kommer att få en följd, men du kan låta dina vänner veta om innehållet i dina stift om du tror att de kan vara intresserade.

Steg

  1. Bild med titeln Lägg till vänner på Pinterest på Android Steg 1
1. Öppna Pinterest-appen på din Android-enhet. Pinterestikonen ser ut som en vit "F" I en röd cirkel på din Apps-meny. Pinterest öppnas upp till ditt hemmatning.
  • Om du inte automatiskt skrivs in i Pinterest på din enhet, ange din e-postadress och lösenord för att logga in. Du kan också logga in med ditt Facebook eller Google-konto.
  • Bild med titeln Lägg till vänner på Pinterest på Android Steg 2
    2. Tryck på förstoringsglasikonen. Den här knappen är placerad bredvid talballongen och figurhuvudikoner i det övre högra hörnet av din skärm. Det öppnar sökskärmen.
  • Bild med titeln Lägg till vänner på Pinterest på Android Steg 3
    3. Tryck på sökfältet. Det står "Sök efter idéer" högst upp på din skärm. Knacka kommer att avslöja ditt tangentbord och låta dig skriva in text i sökningen.
  • Bild med titeln Lägg till vänner på Pinterest på Android Steg 4
    4. Skriv din väns namn i sökfältet. Du kan söka din vän med sitt användarnamn, eller med deras profiltitel. Du kommer att se en lista med relevanta sökresultat när du skriver.
  • Bild med titeln Lägg till vänner på Pinterest på Android Steg 5
    5. Bläddra ner och tryck på din väns profil under rubriken People. People-sektionen i sökresultaten listar de bästa profilerna som matchar dina sökord.
  • Om du inte ser din vän här trycker du på ikonen Förstoringsglas eller ↵ Enter-tangenten på tangentbordet. Detta kommer att lista alla sökresultat. Då kan du filtrera profiler genom att knacka på den grå trattikonen i högst höger och väljer Pinners.
  • Bild med titeln Lägg till vänner på Pinterest på Android Steg 6
    6. Knacka på Följ knapp. Det är en röd knapp i det övre högra hörnet av din väns profilsida. Det här alternativet kommer att låta dig följa all din väns stift och brädor. Du kommer nu att se din väns stift på ditt hemmatning när det finns en ny.
  • Alternativt kan du följa ett bräde på din väns profil genom att knacka på Följ knappen bredvid ett brädeens namn. På så sätt följer du bara sina stift på ett enda styrelse.
  • Tips

    Varningar

    Att följa en profil garanterar inte att de kommer att följa dig tillbaka. Om du vill att dina vänner ska följa dina brädor, försök låta dem veta om din aktivitet och innehållet i dina styrelser. Om det låter intressant för dem kan du få några nya anhängare.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande