Hur man fyller färg på indesign i 4 enkla steg

ThisWill lär dig hur du fyller ett objekt eller text med färg i InDesign på din dator. Det mest direkta sättet att fylla ett objekt med färg är att välja det och välja färgen från menyn Swatches.

Steg

  1. Bild med titeln Fyll färg på InDesign Steg 1
1. Öppna ditt projekt i InDesign. Du kan öppna InDesign från din Start-meny eller Applikationsmappen i Finder och klicka sedan på Fil > Öppna Eller du kan högerklicka på projektfilen i Finder och välj Öppna med > Inesign.
  • Bild med titeln Fyll färg på InDesign Steg 2
    2. Välj det objekt du vill fylla med färg. Klicka på objektet en gång för att välja det. Du bör se markörer runt objektet för att indikera att det är valt.
  • Bild med titeln Fyll färg på InDesign Steg 3
    3. Klicka på den färgade torget. Det är i redigeringsmenyn högst upp på skärmen och öppnar en rullgardinsmeny med färgval.
  • Du kan också ändra färgen genom att dubbelklicka på den färgade rutan i verktygsfältet på vänster sida av skärmen eller i swatches-menyn på höger sida av skärmen (om den är aktiverad). För att aktivera det, gå till Fönster > Färg > Swatches.
  • Bild med titeln Fyll färg på InDesign Steg 4
    4. Klicka på den färg du vill fylla objektet med.Om du använder antingen verktygsfältet till vänster eller swatches-menyn till höger, bör du se till att den färgade rutan är framför lådan med en linje genom den. Vilken ikon som är framför visar vilken färgstil som är aktiv - så om den färgade rutan är framför, fyller din valda färg objektet. Men om lådan med linjen genom den är framför, den färger du väljer, gäller endast en strokeffekt på objektet, som fungerar på samma sätt som en skiss.
  • För att ändra vilken ikon som är framför och aktiv, klicka på den böjda pilen.
  • Om du försöker fylla text istället för utrymmet runt texten, klicka på T Ikon i antingen verktygsfältmenyn till vänster, menyn Swatches till höger eller i redigeringsområdet ovanför ditt projekt.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande