Hur man får timmars chime-meddelanden på en äpple-klocka

Om du har haft andra klockor tidigare har det haft möjlighet att göra ett chime ljud varje timme och trodde att den här funktionen inte är på Apple Watch - Tänk igen. Med en liten inställning kan du lära dig lite om att få timmars chime-meddelanden på och arbeta.

Steg

1. Öppna Apple Watch-appen på din iPhone. Apple Watch-appen visas som en silverklocka (vyn är från sidan) med en helt svart bakgrund.
  • 2. Navigera menyerna för att få dessa chimes. Knacka på "Klocka" Artikel. Du kan behöva rulla ner lite för att hitta den. Beroende på vad din meny ser ut, borde det vara mellan "Kalender" och "Kontakter" i listan.
  • 3. Sätta på "Chimes". Tryck på strömbrytaren till höger om "Chimes" tills omkopplaren blir grön.
  • 4. Välj det ljud som du vill ha din klocka att spela. Knacka på "Ljud" Alternativ och välj antingen "Klockor" eller "Fåglar". Det kommer att vara standard till "Klockor", och det finns inga förhandsgranskningar för en från din telefon och du kommer istället att se och vänta på chimes.
  • 5. Se till att du har på dig äpplesur, och att den är olåst och redo att få meddelanden. Till skillnad från normala icke-digitala klockor som låter chime oberoende av status hela tiden - vare sig på din handled eller av, kommer Apple Watch att låta dessa meddelanden bara när det är olåst och på din handled.
  • 6. Förstå sminken av den timmars chime. Den timmars chime är lätt att sakna. Ibland är ljuden tillräckligt högt för att höra, medan andra gånger chime är svårt att höra. Dock "klämta" kommer också med "haptisk återkoppling" av bara en vibration som kan kännas oavsett.

    Varning: Var försiktig om du känner dig som att tysta din Apple Watch via klockans menybox, eftersom det kommer att göra varken chime eller den haptiska feedbacken ger dig de svar du önskar tills du vrider ljudet igen.

  • 7. Inse att det inte finns någon fysisk förhandsgranskning av eventuella meddelanden för timlocket och det kommer inte att lägga till dessa meddelanden i klockans anmälningscenter. Om du saknar det kan du hata klockan för att inte tillhandahålla säkerhetskopiering. Ta cue från klockan de första gångerna och ge en sekundär källa till klockor tills du blir van vid timplåt och hur det känns och låter.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande