Hur man automatiskt uppdaterar google chrome

Google Chrome uppdaterar automatiskt när det upptäcker en ny version tillgänglig. Detta händer i bakgrunden och du kommer inte ens märka det, om inte det finns en ändring på användargränssnittet. Du kan också manuellt utlösa kontrollen av uppdateringen, om du vill. IOS och Android kan också ställas in för att automatiskt uppdatera alla installerade appar, inkluderade Chrome-appen.

Steg

Metod 1 av 3:
Uppdatering av Google Chrome på datorn
  1. Bild med titeln Automatisk uppdatering Google Chrome Steg 1
1. Starta Google Chrome. Leta efter Google Chrome på din dator och öppna den. Webbläsaren laddas.
  • Bild med titeln Automatisk uppdatering Google Chrome Steg 2
    2. Klicka på knappen med tre horisontella stänger längst upp till höger i webbläsaren. Detta kommer att sänka huvudmenyn.
  • Bild med titeln Automatisk uppdatering Google Chrome Steg 3
    3. Trigger Auto-uppdateringen. Klicka på "Om Google Chrome" från menyn. Den om sidan laddas. Detta kommer också att trigger Google Chrome för att söka efter uppdateringar.
  • Du kommer att märka en "checking for updates" status under webbläsarens versionsnummer. Om en uppdatering hittas, kommer Google Chrome att tillämpa uppdateringen.
  • Bild med titeln Automatisk uppdatering Google Chrome Steg 4
    4. Avsluta Google Chrome. För att korrekt tillämpa uppdateringen måste du avsluta och starta om den. Google Chrome sparar alla dina öppnade flikar och fönster.
  • Bild med titeln Automatisk uppdatering Google Chrome Steg 5
    5. Starta om Google Chrome. Öppna webbläsaren igen. Den öppnar automatiskt de tidigare öppnade flikarna och Windows så att du kan fortsätta från var du slutade.
  • Om du vill ställa in Chrome för att göra det automatiskt när det startar, öppna menyn som beskrivs ovan, men klicka på "inställningar" från menyn istället för "Om Google Chrome". Efter sidan laster, hitta "Vid start" avsnitt (du kan behöva bläddra upp / ner sidan för att hitta den). När det är hittat, se till att du har valt "Öppna en viss sida eller uppsättning sidor" alternativ. Klicka på "Lägg till en ny sida" knappen och det kommer att be om en webbadress. Använd adressen till "Om Google Chrome" sida som URL (Chrome: // Inställningar / Hjälp) och klicka sedan på "Lägg till" knapp. Om du gör det här ställs in Chrome för att automatiskt söka efter uppdateringar om när du lanseras.
  • Metod 2 av 3:
    Uppdatering av Google Chrome på iOS
    1. Bild med titeln Automatisk uppdatering Google Chrome Steg 6
    1. Öppna Inställningar. Leta efter appen Inställningar, den med Gear App-ikonen och tryck på den för att starta den.
  • Bild med titeln Automatisk uppdatering Google Chrome Steg 7
    2. Gå till iTunes & App Store. Bläddra ner menyn Inställningar tills du hittar "iTunes & App Store."Tryck på den.
  • Bild med titeln Automatisk uppdatering Google Chrome Steg 8
    3. Gå till automatiska nedladdningar. Bläddra till slutet av iTunes & App Store-skärmen, och du får se avsnittet Automatisk nedladdningar.
  • Bild med titeln Automatisk uppdatering Google Chrome Steg 9
    4. Aktivera uppdateringar. Under avsnittet Automatisk nedladdningar trycker du på den vita ovala bredvid "Uppdateringar."Den vita ovala kommer att ha en grön del. Alla dina appar som är installerade på din iOS-mobilenhet, inklusive Chrome-appen, uppdateras nu automatiskt när uppdateringar är tillgängliga. Naturligtvis måste du vara ansluten till Internet för att detta ska hända.
  • Metod 3 av 3:
    Uppdatering av Google Chrome på Android
    1. Bild med titeln Automatisk uppdatering Google Chrome Steg 10
    1. Öppna Google Play Store. Leta efter ikonen Play Store (den vita resväskan med en leksymbol på den). Tryck på den för att starta den.
  • Bild med titeln Automatisk uppdatering Google Chrome Steg 11
    2. Gå till mina appar. Tryck på menyknappen på vänster sida av rubriken för att ta fram huvudmenyn i Play Store.
  • Tryck på mina appar, och du kommer att tas till skärmen som listar alla dina installerade appar.
  • Bild med titeln Automatisk uppdatering Google Chrome Steg 12
    3. Visa appar med uppdateringar. De appar som har tillgängliga uppdateringar kommer att ha etiketten "uppdatering" bredvid dem. Bläddra för att se om Chrome-appen är en av dem.
  • Bild med titeln Automatisk uppdatering Google Chrome Steg 13
    4. Tryck på Chrome-appen från listan. Du kommer att tas till sin informationssida.
  • Bild med titeln Automatisk uppdatering Google Chrome Steg 14
    5. Aktivera automatisk uppdatering. Tryck på 3-dotikonen längst upp till höger på sidan. Detta kommer att ta upp en liten låda med alternativet Automatisk uppdatering. Tryck på kryssrutan bredvid alternativet för att aktivera det.
  • När det är valt, uppdateras appen automatiskt när uppdateringar är tillgängliga. Naturligtvis måste du vara ansluten till Internet för att detta ska hända.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande