Hur man kontrollerar din android-enhetens säkerhetsplåster

Uppdatering till de senaste versionerna av Android-patchar förbättrar din programvara och fixar buggar. Det hjälper till att hålla din telefon säker och säker. Google släpper ut en ny patchar som månatligen för att fixa de senaste säkerhetsproblemen. Den här artikeln hjälper dig att kontrollera din Android-enhetens säkerhetsplåster för att se till att du är uppdaterad.

Steg

  1. Bild med titeln Visa batteriprocent i statusfältet på Android Oreo-1.jpg
1. Öppna inställningsmenyn. Det är växelikonen som vanligtvis finns på startskärmen eller i applådan. Alternativt, svepa ner meddelandepanelen och tryck på den lilla kugghjulsikonen.
  • Bild med titeln Android Oreo- Om Telefon.jpg
    2. Navigera till Systemet inställningar. Bläddra ner till botten och tryck på Systemet.
  • Bild med titeln Android Oreo om telefon.jpg
    3. Knacka på Om enhet],Om telefon eller systemuppdatering. Den kommer att ligga längst ner i listan. Potentiellt måste du expandera Avancerad För att se knappen.
  • Bild med titeln Kontrollera din Android-enhet
    4. Flytta till Android Security Patch Nivå titel. Under titeln kan du se din enhets patchnivå. Bekräfta också att du är uppdaterad för att förhindra skadlig kod, hacking och andra liknande hot.Det är allt!
  • Tips

    Detta hjälper dig att undvika skadlig kod, hacking och andra liknande hot. Uppdatera din telefon för att få den senaste versionen av säkerhetsplåstret. Läsa Hur man uppdaterar en Android.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande