Hur man dekorerar ett skolmärke

Att ha en glad bulletinbräda i skolan är ett bra sätt att hjälpa eleverna att känna sig engagerade och motiverade innan klassen någonsin börjar. Ännu bättre, det finns oändliga mönster och använder för dessa brädor, så du kan anpassa din design baserat på din nuvarande läroplan, kommande skolevenemang, helgdagar och mer. Du kan även få elever och annan fakultet som är involverade i mer interaktiva displayer!

Steg

Metod 1 av 3:
Planerar den grundläggande layouten
  1. Bild med titeln Dekorera ett skolmärke Steg 1
1. Besluta om ett tema för styrelsen. Det första steget i att dekorera din anslagstavla borde vara att välja temat. Tänk på styrelsens syfte, som välkomnande studenter till ditt klassrum eller uppmuntra dem att läsa. Välj sedan ett färgschema eller ett roligt tema för att knyta allt tillsammans, och välj dekor som passar det temat.
  • Till exempel, om du gör ett bräde för back-to-school, kan du välja "Hoppa till fru. Taylors klass!" som ditt tema, då dekorera det med grodor och lilja kuddar märkta med dina elevernas namn.
  • Om du behöver hjälp med att hitta Bulletin Display-idéer, kan skolkalendrar, helgdagar och kommande lektionsplaner vara stora inspirationskällor!
  • Bild med titeln Dekorera ett skolmärke Steg 2
    2. Täck brädet med hantverkspapper för en färgstark bakgrund. När du väl väljer färgerna för ditt kort, väljer du ett solidt färgat hantverkspapper och täcker helt baksidan av brädet. Du kan behöva överlappa två bitar av papper så att du täcker brädet från topp till botten.
  • För din grod-tema anslagstavla kan du använda en blå bakgrund för att se ut som en damm, till exempel, eller du kan välja brun för att likna lera.
  • För ett festligt semesterbräda kan du använda omslagspapper istället för hantverkspapper. Undvik att använda något med ett komplicerat mönster eller flera färger, som en upptagen bakgrund kommer att göra din design svår att se.
  • Du kan hitta stora rullar av hantverkspapper på din lokala klassrumsföretag eller hantverk.
  • Bild med titeln Dekorera ett skolmärke Steg 3
    3. Skapa gränser som matchar ditt färgschema för ett definierat utseende. Om du gillar utseendet på mer traditionella anslagstavlor, kanske du vill lägga till en kant. Lyckligtvis kan du köpa pre-made bulletinbräda i de flesta hantverksbutiker, klassrumsförsörjningsbutiker och online. Välj en som går med din design, sedan stapla den på plats.
  • Borders kommer i olika färger och mönster, inklusive ränder, prickar, zig-zags och mer.
  • Du kan också göra din egen gräns, om du föredrar, eller du kan lämna den helt och hållet.
  • Bild med titeln Dekorera ett skolmärke Steg 4
    4. Lägg viktig information i stora bokstäver på ögonnivå. När du planerar din styrelse dekoration, tänk på det meddelande du vill förmedla. Sedan, sätt vad den här informationen är på ungefär en vuxens ögonivå och försök att göra det lite större än resten av detaljerna i styrelsen.
  • Till exempel, på din back-to-school board, kan du lägga frasen "Hoppa till fru. Taylors klass!" ungefär en tredjedel av vägen nerför brädet, i stora, djärva bokstäver.
  • Om du gör ett bräde om en kommande skoldans, kan du lägga "Vinterdans" i stora bokstäver på toppen av styrelsen med datumet något mindre under.
  • Bild med titeln Dekorera ett skolmärke Steg 5
    5. Lägg till ljusa, färgglada dekorationer som matchar ditt tema. När din bakgrund är inställd och den grundläggande informationen är på plats, välj Glada cut-outs, konstverk eller foton för att dekorera brädet. Försök att inte överskrida brädet, men försök att lägga till tillräckligt med detaljer som du inte är kvar med stora tomma utrymmen i din design.
  • På ditt back-to-school board kan du lägga till några stora grodor, sedan skriva en elevs namn på varje liljekudde. Ordna de lilja kuddarna så de är grupperade över de nedre två tredjedelarna av styrelsen och placera grodorna i styrelsens övre hörn.
  • Metod 2 av 3:
    Kommer upp med roliga idéer
    1. Bild med titeln Dekorera ett skolmärke Steg 6
    1. Skapa ett nytt styrelse för att motsvara varje enhet dina klassstudier. Om du dekorerar ett bräde i ditt klassrum, överväga att uppdatera det varje gång du byter till en ny enhet i klassen. Det kan hjälpa till att hålla eleverna engagerade i vad de lär sig, och ditt klassrum kommer att känna sig fräscha och spännande under hela året, eftersom du har en ständigt roterande märkningskälla ombord.
    • Till exempel, om du undervisar multiplikation under första kvartalet och divisionen under andra kvartalet, kan du börja med en bräda som innehåller tider tabeller, sedan växla till ett bräde på gruppering.

    Prova den här idén! Gör ett ordsökning eller korsord med ord från enheten som din klass studerar.

  • Bild med titeln Dekorera ett skolmärke Steg 7
    2. Prova en selfie styrelse för att uppmuntra studenter att fira framgång. Om du mailar bilder av dina elever till föräldrar regelbundet, överväga att skapa en selfie station i ditt klassrum eller hallen. Dekorera ditt bräde med en enkel, iögonfallande design som kommer att se bra ut i bilder. Då, när dina elever har en prestation värt att fira, snäppa ett skott av dem framför brädet!
  • Till exempel kan ditt styrelse säga något som "Läser stjärnor!" Du kan dekorera brädet med stjärnor. Då, varje måndag, kan du ta en bild av eleverna med de 3 bästa läsresultaten i din klass för föregående vecka och skicka den på din klassrums webbplats.
  • Överväg att skapa ett klassrum Hashtag som du kan inkludera på brädet!
  • Bild med titeln Dekorera ett skolmärke Steg 8
    3. Använd din styrelse för att fira kommande helgdagar. Om det finns något som kommer upp på kalendern som du tycker att dina elever kommer att vara upphetsade över, överväga att göra ett styrelse för att erkänna det! Du kan till exempel skapa en anslagstavla som påminner eleverna att läsa över sommarsemester, en flaggtema styrelse som minns veteransdag eller ett bräde med vantar och snögubbar före vinterbrottet.
  • För att vara känslig för elevernas olika övertygelser, undvik brädor som utesluter särskilda religiösa fester. En multikulturell styrelse som täcker olika kulturer, som vintersemester eller världsomspännande nyårsfestivaler, kan dock vara bra.
  • Bild med titeln Dekorera ett skolmärke Steg 9
    4. Fira Spirit Week med en styrelse som listar varje dags tema. Under Spirit Week kommer varje dag att ha ett visst tema, och studenterna kan uppmuntras att ha på sig kläder som passar dessa teman. Dessa andliga dagar kan vara skolövergripande, men ibland kommer vissa betyg eller klasser att ha sina egna teman. Om du vill delta, gör ett bräde i skolans färger och inkluderar en affisch med temat för varje dag.
  • Till exempel kan ditt styrelse säga, "Måndag: Sock Hop Day, Tisdag: Wacky Hair Day, Onsdag: Tacky Day," och så vidare.
  • Bild med titeln Dekorera ett skolmärke Steg 10
    5. Gör ett bräde som listar dina klassrumsmål eller regler. Om du vill göra ett bräde som du kan lämna upp under hela året, överväga att sätta upp en lista över bekräftelser, mål eller regler i ditt klassrum. Dessa visuella påminnelser kan vara ett bra sätt att hjälpa till att hålla eleverna på uppgift under hela skolåret.
  • För att hålla brädet känna sig positiv, försök frasregler som "Saker vi borde göra" hellre än "Saker vi inte gör."
  • Mål kan innehålla saker som att uppnå en viss poäng på standardiserade test eller läsa ett visst antal böcker under hela året. Du kan även inkludera ett diagram för att spåra klassens framsteg mot målet!
  • Metod 3 av 3:
    Få studenter och personal involverad
    1. Bild med titeln Dekorera en skolmärke Steg 11
    1. Använd styrelsen för att dela när eleverna fångas är snälla. En stor användning av skolbulletinbrädor är att fråga eleverna anonymt när de ser en annan student som gör något för någon annan. Sedan, lägg de här prestationerna på brädet för att skryta om hur bra dina elever är!
    • Om du föredrar kan du be andra lärare att bidra till styrelsen istället för studenter.
  • Bild med titeln Dekorera ett skolmärke Steg 12
    2. Låt eleverna hjälpa till att dekorera styrelsen för att engagera dem. Om du utformar en ny styrelse halvtid, försök att få dina eleverna inblandade! Har varje student skriver, rita eller dekorera ett element i brädet, så har dem alla i den färdiga designen!
  • Till exempel, om temat för ditt styrelse är "Sikta mot stjärnorna," Du kan ge alla en pappersutskärning av en arm och en hand som de kan dekorera.
  • Om ditt tema är "Framtida karriärer," Du kanske har varje student skriv ner vad de skulle vilja vara när de växer upp.
  • Bild med titeln Dekorera ett skolmärke Steg 13
    3. Gör en student i veckans styrelse för att känna igen utestående studenter. Studenter älskar att bli bragged på, och en anslagstavla med prestationer är ett utmärkt sätt att göra det! Varje vecka, har en annan student eller grupp studenter, inklusive lite om varje person och vad de gjorde för att bli erkänd.
  • Försök att rotera dina studenter i veckan så att varje elev får en chans att bli erkänd, snarare än att fokusera på samma höga prestationer varje vecka.
  • Till exempel kan ditt styrelse säga, "Hattar till..." Då kan du dekorera brädet med en tophat med studentens namn och bild.
  • Bild med titeln Dekorera ett skolmärke Steg 14
    4. Försök att vara värd för en anslagskonkurrens mellan klassrummet för en rolig konkurrens. Om varje klassrum på din hall har sin egen styrelse, överväga att bjuda in varje klass för att dekorera sin egen styrelse. Fråga sedan huvudmannen eller lärarna från en annan hall för att döma brädorna när de är färdiga. Var noga med att få dina elevernas inmatning för designens design!
  • Överväg att ha ett pris som en pizzafest eller en extra urtag för den klass som vinner.
  • Du kan också hålla en konstkonkurrens bland eleverna och hänga vinnarna på ditt styrelse.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande