Hur man ritar en pokémon gijinka

En Gijinka är ett japanskt ord för "humanoid" eller "personifiering."En Gijinka ska visa de ursprungliga funktionerna och färgerna på källan, liksom egenskaperna i sin personlighet. Så, låt oss få den här Pokémon Gijinka startade.

Steg

  1. Bild med titeln 1 330
1. Tänk på en grundläggande Pokémon att börja med. Om du är ny på Gijinka-arbete, skulle det vara bäst att välja en Pokémon med en grundläggande design, som Clefairy. Om du inte kan tänka på en Pokémon, gå till http: // wyncorporation.com / pokemon / index.php, och generera en slumpmässig Pokémon.
  • Bild med titeln 2 230
    2. Forskning om din Pokémon. Ett bra ställe att se är http: // bulbapedia.bulbagarden.netto/. Titta särskilt på beteendessektionen.
  • Bild med titeln 3 182
    3. Titta på bilder av Pokémon. Det här är så att du kan få en uppfattning om hur det skulle se ut i mänsklig form.
  • Bild med titeln Rita en Pokemon Gijinka Steg 4
    4. Med den gjorda forskningen kan du gå vidare till den faktiska ritningen. Försök att göra det utgör som bilden du tittar på, så det kan vara lättare.
  • Bild med titeln Rita en Pokemon Gijinka Steg 5
    5. Glöm inte att lägga till delar av Pokémon till Gijinka! Till exempel, om du gjorde Pikachu, gör det ett Pikachu-svansliknande slips, eller bara inkludera en verklig svans.
  • Bild med titeln Rita en Pokemon Gijinka Steg 6
    6. Din Gijinka kommer då att vara klar! Grattis!
  • Tips

    Ju mer du forskar desto bättre kommer resultatet att vara. Titta inte bara i beteendesektionen. Titta på allt om du måste!
  • Oroa dig inte om du inte kan rita så bra. Allt du behöver göra är att rita hur du tror att källan skulle agera i mänsklig form. Fokus ligger på designen, inte på själva konsten.
  • Tänk på kroppsspråket i den mänskliga formen när du ritar din gijinka. Tänk på Pokémonets beteende: Är det blyg, djärvt, nyfiken, etc.? En blygsam, sällsynt Pokémon kan ha en Gijinka som står i en något slouched över position, med fötterna, medan en livlig och entusiastisk Pokémon Gijinka kunde blinka med en hand på höften. Experimentera för att se vad du vill!
  • Varningar

    När du lägger till funktioner, gör det i moderering. En del av punkten är att förenkla den ursprungliga designen, i viss mån, så var försiktig eller du kan sluta dra den faktiska Pokémon, annars.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande