Hur man lägger till en pennahållare till ett urklipp

Clipboards är praktiska för att skriva eller rita på språng, men många av dem innehåller inte en plats för din penna. I stället för att använda fickan, gör din egen pennahållare! Det enklaste sättet att göra detta är att stränga en penna till klippbordets klämma. Om du vill ha något flashier, försök att göra en slinga ut ur mönstrat tejp eller tyg. Om du behöver lagra flera pennor och andra tillbehör kan du vända en poolnudel till en stor pennahållare.

Steg

Metod 1 av 3:
Gör en strängpennhållare
  1. Bild med titeln Lägg till en pennhållare till ett urklippssteg 1
1. Hitta en rulle av skadeständig sträng för att knyta pennan på plats. Regelbunden vit bomullsträng är ett bra ställe att börja. Det är billigt och lätt att hitta. Twine, tråd, elastiska band, och till och med alternativ som floss är också säkra att använda. Starkare material motstå sträckning mer, så håll det i åtanke om många människor kommer att använda pennan eller hantera det ungefär.
  • Kontrollera din lokala butik eller Craft Supply Store för några grundläggande alternativ att använda i ditt projekt.
  • Bild med titeln Lägg till en pennahållare till ett urklippssteg 2
    2. Slå strängen till klippbordets klämma. Gänga änden av strängen genom hålet i den övre delen av klämman. Slinga strängen runt kanten för att ta tillbaka den över klämman. Knut sedan strängen till klämman med en grundläggande överhand knut. Överväg att binda ett par knutar för att hålla strängen ordentligt ansluten till urklippet.
  • Överhand knutar är svåra att ångra utan att klippa strängen. Slå inte strängen tätt om du inte är villig att klippa den för att ta bort den.
  • Bild med titeln Lägg till en pennhållare till ett urklipp Steg 3
    3. Använd Clipboards längd för att mäta hur mycket sträng du behöver. Strängen måste sträcka åtminstone så långt som bottnen av urklippet. För att få en exakt uppskattning, stå pennan vertikalt på klippbordets nedre hörn. Unspool strängen tills den spänner från klippbordets klämma till toppen av pennan. Skär strängen från spolen när du vet vilken längd du behöver.
  • För att säkerställa att strängen är tillräckligt lång, lägg till minst 1-2 i (2.5-5.1 cm) till stränglängden för att kompensera för knuten du behöver knyta på pennan.
  • Bild med titeln Lägg till en pennahållare till ett urklippssteg 4
    4. Slå strängen till pennan för att hålla den till urklippet. Vik strängen runt baksidan av pennan. Om det har ett klipp, ta med strängen under klippet först, sedan upp och över det. Knyta strängen ordentligt på plats, skriv sedan av eventuell överskottslängd.
  • Detta fungerar bäst med pennor som har klipp. De flesta pennor har klipp eller åtminstone kepsar med clips som du kan passa över den bakre änden av pennan.
  • Om din penna inte har ett klipp, knyta knuten väldigt tätt. Överväg att göra några knutar. Pennan kan glida ut över tiden som strängen lossar, så var redo för det.
  • Metod 2 av 3:
    Konstruera en avtagbar tejppennahållare
    1. Bild med titeln Lägg till en pennahållare till ett urklippssteg 5
    1. Skär en längd av kanaltape ca 3 i (7.6 cm) lång. Välj ett mönster av kanalband du gillar, skära sedan en bit av med ett skarpt sax. Denna längd passar de flesta skrivpennor. Håll bandet lite längre för nu om du planerar att använda en stor penna eller tror att du kanske behöver en större pennahållare.
    • Du kan använda gott om annat material för att göra slingan. Försök använda ett elastiskt band, ett läderskrot, eller ett annat tygstycke, till exempel.
  • Bild med titeln Lägg till en pennahållare till ett urklippssteg 6
    2. Vik tejpen i halva längden över den klibbiga sidan. Den klibbiga sidan är tom och du behöver inte den vara synlig. Vikning av bandet på detta sätt minskar också storleken på den färdiga slingan. Om du behöver en mindre slinga, gör viken mindre och trimma av den exponerade tejpen under vikningen.
  • Den halvviktiga storleken fungerar bra för de bindemedelsklämmor som används i de flesta loopar. Det kommer vanligtvis att vara lite större än du behöver, men du kan alltid trimma den till rätt storlek senare.
  • Bild med titeln Lägg till en pennhållare till ett urklippssteg 7
    3. Trim tejpen tills det är samma bredd som ett bindemedelsklämma. Välj ett bindortlip eller bulldoggklipp du planerar att använda för att skapa pennhållaren. Håll sedan bandet upp över plastdelen av klippet. Om klippet har metallarmar, flytta de ut ur vägen först. Trim tejpen i storlek med ett skarpt par sax.
  • Binderklipp är tillgängliga online eller på de flesta kontorsleveranser.
  • Bildbetaget Lägg till en pennahållare till ett urklipp Steg 8
    4. Dra bandet över klippet för att bilda slingan. Drapera tejpen över klippets slutna ände, inte den del som öppnas och klämmor till ytor. Justera ändarna på bandet med plastens nedre kanter. Medan du håller bandet på plats, testa slingan genom att sätta din penna genom den.
  • Om du behöver förkorta slingan för att dra åt det, skära lite längd av slutet av bandet. Se till att slingan håller din penna ordentligt på plats innan du slutar fästa den på klippet.
  • Bild med titeln Lägg en pennahållare till ett urklippssteg 9
    5. Klipp och placera tunna remsor av kanalband för att hålla slingan på plats. Gör band av tejp så länge som klippet och om /2 i 1.3 cm) bred. Passa en remsa av tejp över slingans svansändar. Om remsorna är lite långa, tuck ändarna inuti klämman. Tryck på bandet platt för att säkra slingan på plats.
  • Lämna bandet lite längre än du tror att du behöver det först. Trim det eller vika det över plasten efter behov när du har slingan på plats.
  • Om du använder ett annat material som tyg, kan du lima slingan direkt till klippet. Försök använda a lim pistol eller superlim.
  • Bild med titeln Lägg till en pennahållare till ett urklipp Steg 10
    6. Placera pennhållaren på ditt urklipp och släpp pennan i slingan. Krama bindemedlet för att öppna käftarna och passa dem på kanten av ditt urklipp. Den slinga du gjorde hänger av urklippet, vilket ger en öppen ficka för att lagra din penna. Skjut in din penna i slingan, montera bandet under sitt klipp för att hålla det på plats tills du behöver det.
  • Pennor med clips är bäst för tejpslingor. Om du använder en penna utan ett klipp, placera slingan på klippplattans övre kant så att pennan vilar horisontellt mot den. Gör slingan så tätt som möjligt för att förhindra att pennan glider ut.
  • Metod 3 av 3:
    Göra en poolnudelpennhållare
    1. Bild med titeln Lägg till en pennahållare till ett urklippssteg 11
    1. Köp en poolnudel eller en annan bit skum. Poolnudlar är perfekta på grund av deras runda form och hållbarhet. De passar bra över de bakre ändarna av klippborden samtidigt som det ger gott om plats för pennor. Om du använder en annan skum, var uppmärksam på dess storlek. Se till att det är bredare än klippbordet.
    • Poolnudlar finns på många allmänna butiker och poolförsörjningsaffärer. Om du inte hittar en poolnudel, leta efter skumblock i allmänna butiker och hantverksföretag, eller handla online.
  • Bild med titeln Lägg till en pennahållare till ett urklippssteg 12
    2. Skär skummet ca 2 tum (5.1 cm) bredare än urklippet. Placera poolnudeln på kanten av urklippet bakom klippet. Se till att det går minst 1 i (2.5 cm) förbi urklippet i båda ändarna. Mät det efter behov med en linjal, använd sedan ett skarpt sax eller en hantverkskniv för att skära av överskottsmaterialet.
  • Pennhållaren kan vara längre om du vill att den ska vara, men kom ihåg att den extra längden gör det svårare att använda och lagra. Om du kommer att hålla den ut på ditt skrivbord, till exempel, kan den extra längden inte betyda förutom att ge dig rum att lagra fler pennor.
  • Bild med titeln Lägg till en pennahållare till ett urklipp Steg 13
    3. Skiva skummet i längdriktningen för att passa den på urklippet. Gör klippet horisontellt från ena änden av poolnudeln till den andra. Klipp ner mitten i en enda, rak linje. Fördjupa klippet till mitten av skummet, dra sedan skummet ifrån varandra med fingrarna.
  • Arbeta långsamt. Hantverksknivar är skarpa, och du kan sluta skada skummet eller fingrarna om du inte är försiktig.
  • Bild med titeln Lägg till en pennhållare till ett urklipp Steg 14
    4. Placera skummet på kanten på ditt urklipp. Tryck på toppen av urklippet i det klipp du gjorde. Se till att din pennhållare passar tätt genom att skära bort överskottsskum eller fördjupa längdriktningen efter behov. Helst bör skummet inte komma i vägen för klippet, men täcker det är okej.
  • Du kan lägga skummet över klippet. Klämman passar inuti klippet du gjorde utan att skada din pennahållare. Om pennhållaren är för bred kan du behöva ta bort den för att kunna använda klippet, men.
  • Bild med titeln Lägg till en pennahållare till ett urklippssteg 15
    5. Markera och skära hål i skummet för dina pennor. Gör det första hålet i mitten av pennhållaren. Använd din hantverkskniv för att markera en plats så bred som pennan du planerar att lagra. Sedan skrapa ut en liten bit av skummet för att skapa ett litet hål för att passa pennan i. Klipp flera hål efter behov om du planerar att lagra ytterligare pennor, som ligger i hålen ca 1 tum (2.5 cm) från varandra.
  • Om du planerar att lagra din penna vertikalt, skära en X på skumets övre kant. Om du planerar att lägga pennan horisontellt, gör en liten horisontell slits på skumets övre sida.
  • Pennor måste placeras vertikalt eller horisontellt för att stanna kvar i hållaren. Allt som är placerat i en diagonal vinkel kommer så småningom att falla ut.
  • Poolnudlar har ofta tomt utrymme inuti. Om du använder en solid skum, kan du behöva skära lite mer av skummet för att få pennorna att passa.
  • Bild med titeln Lägg till en pennahållare till ett urklippssteg 16
    6. Tryck dina pennor i hålen för att lagra dem. Placera en penna i varje hål du skär, tryck dem ner tills de står eller läggs på plats. Tänk på att pennor kommer i alla slags storlekar, så du kan behöva bredda några av hålen eller välja olika pennor. När du är klar med hållaren kan du glida den av urklippet eller till och med flytta den till en annan sida.
  • För ytterligare lagringsutrymme, hål ut i mitten av skummet. De flesta poolnudlar är redan ihåliga i mitten, så du behöver inte göra det själv om du använder en. Försök att lagra extra pennor, raderare, färgmaterial eller något annat du behöver.
  • Tips

    Ditt urklipp kan vara tillräckligt tunt för att hålla pennor med det bifogade klippet. Att göra detta kan böja klämman ur formen över tiden, men.
  • Du kanske kan koppla en penna direkt på en tunn klämma med sitt klipp. På grund av formen av de flesta klämmor, kommer pennan förmodligen inte att hålla sig på plats för länge.
  • Vissa klippplattor kommer med pennhållare, men du saknar det roliga att göra ditt eget hantverk. Om du köper en, använd den som inspiration för dina egna anpassade pennhållare.
  • Penhållare gjorda med sträng, tyg och andra material är bräckliga, speciellt när många använder ditt urklipp. Byt ut pennhållaren efter att den har sliten ut.
  • För att spara pengar på förnödenheter, återställa gammalt material. Kanske har du en begagnad poolnudel eller ett gammalt läderrem som skulle se bra ut på ditt urklipp.
  • Varningar

    Var försiktig när du använder skarpa verktyg som hantverksknivar och håller dem ut ur barnens händer.

    Saker du behöver

    Gör en strängpennhållare

    • Bomullsträng eller ett alternativ

    Konstruera en avtagbar tejppennahållare

    • Kanalband eller tyg
    • Binder eller Bulldog Clip
    • Sax
    • Linjal

    Göra en poolnudelpennhållare

    • Poolnudel
    • Linjal
    • Hantverkskniv
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande