Hur man avbryter spotify premium på android

Thistaaches du hur du avslutar ditt Spotify Premium-medlemskap på din Android-smartphone eller tablett.Du kan avsluta ditt Spotify Premium-medlemskap på vilken enhet som helst genom att logga in på ditt konto via Spotify-webbsidan med hjälp av en webbläsare.Detta återgår ditt konto tillbaka till ett gratis konto med annonser i slutet av din nuvarande faktureringscykel.

Steg

  1. Bild med titeln Avbryt Spotify Premium på Android Steg 1
1. Öppna en webbläsare.Du kan använda någon webbläsare på din Android-enhet.Du kan använda standardwebbläsaren, eller du kan använda Google Chrome eller Firefox eller en annan webbläsare.
  • Bild med titeln Avbryt Spotify Premium på Android Steg 2
    2. Navigera till https: // Konton.Spotify.com.Skriv webbadressen i fältet längst upp i webbläsaren för att navigera till Spotify-konto-sidan.
  • Bild med titeln Avbryt Spotify Premium på Android Steg 3
    3. Logga in på Spotify-konton-sidan.Du kan logga in med e-postadressen och lösenordet som hör till ditt Spotify-konto.Om du anmälde dig via Facebook, tryck på den blå knappen som säger "Logga in med Facebook"
  • Bild med titeln Avbryt Spotify Premium på Android Steg 4
    4. Knacka Kontoinställningar.Den här knappen visas under din profilbild när du loggar in via Facebook.Detta tar dig till Spotify webbsida.
  • Bild med titeln Avbryt Spotify Premium på Android Steg 5
    5. Knacka Prenumeration.Det är i sidofältet till vänster om Spotify-sidan. Detta visar din prenumerations- och betalningsinformation.
  • Bild med titeln Avbryt Spotify Premium på Android Steg 6
    6. Knacka Ändra eller avbryta.Det är den gröna knappen längst upp på sidan.
  • Bild med titeln Avbryt Spotify Premium på Android Steg 7
    7. Knacka Avbryt Premium.Det är knappen mittemot "Spotify free" under rubriken som säger "Spotify free".
  • Bild med titeln Avbryt Spotify Premium på Android Steg 8
    8. Knacka Ja, avbryt.Det är den svarta knappen till höger under rubriken som säger "Avbryt Premium".Detta bekräftar att du vill avbryta Spotify Premium och återgår ditt konto tillbaka till ett gratis konto efter att din nuvarande faktureringscykel slutar.Du har möjlighet att svara på en kort undersökning om varför du avbokade.Om du vill fylla i undersökningen, svara på frågorna och tryck sedan på Skicka in på botten av sidan.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande