Hur man får tillgång till någon annans whatsapp-konto

Thistaaches du hur du öppnar och ser någon annans Whatsapp-konto på en dator. Övervaka en persons konversationer utan tillstånd är en överträdelse av integritet, så innan du tar några steg mot att komma åt deras Whatsapp-konto, se till att du har individens tillåtelse att göra det.

Steg

  1. Bild med titeln Access någon annan
1. Öppna Whatsapp på din väns telefon. Det är en grön app med en vit telefonikon på den.
  • Om din vän inte har det Ställ upp whatsapp än, få dem att göra det innan du fortsätter.
  • Bild med titeln Access någon annan
    2. Knacka inställningar (iPhone) eller ⋮ (Android). IPhone inställningar Alternativet är i det nedre högra hörnet av skärmen, medan På Android är i det övre högra hörnet av skärmen.
  • Om Whatsapp öppnas till en chatt, tryck först på "Tillbaka" knappen i det övre vänstra hörnet av skärmen.
  • Bild med titeln Access någon annan
    3. Knacka Whatsapp Web / Desktop. Det är nära toppen av sidan (iPhone) eller nära toppen av rullgardinsmenyn (Android). På Android, kommer du att trycka på Whatsapp web.
  • Bild med titeln Access någon annan
    4. Öppna Whatsapp webbsida på din dator. Du får se en svartvitt låda nära mitten av sidan - det här är en QR-kod, som du kommer att skanna med telefonens kamera.
  • Bild med titeln Access någon annan
    5. Peka på din väns telefons kamera på QR-koden. Telefonens skärm ska vända mot dig, medan kameran ska vända mot QR-koden på din dator.
  • Om du tidigare har skannat en QR-kod med Whatsapp måste du först klicka på Skanna QR kod nära botten av skärmen för att åberopa kameran.
  • Bild med titeln Access någon annan
    6. Vänta på att koden ska skanna. Om kameran inte bekräftar QR-koden, försök att flytta din väns telefon närmare skärmen. När QR-koden är skannad öppnas Whatsapp-webbapplikationen - det här är ett program som låter dig se din väns Whatsapp-meddelanden på din dator.
  • WhatsApp-meddelanden som visas i webbappen uppdateras som din vän skickar och tar emot nya meddelanden.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Ägaren till Whatsapp-kontot du får tillgång till kan logga ut på deras konto när som helst genom att öppna Whatsapp, gå till menyn Inställningar, knacka på Whatsapp web, tappning Logga ut från alla datorer mitt på sidan och knackar på Logga ut När du uppmanas.

    Varningar

    Åtkomst till någons WhatsApp-profil på detta sätt utan deras tillstånd är en allvarlig kränkning av integriteten och kan vara olagligt i din region.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande