Hur man ritar agbender

Alla älskar Aang från Avatar den sista luftbändaren, Särskilt hans snygga personlighet och humor. Aang är en tolvårig airbendermästare, med unika förmågor och ett mycket intressant utseende. Denna steg-för-steg-handledning hjälper dig att lära dig att dra Aang Airbender.

Steg

Metod 1 av 2:
Full Body Aang
  1. Bild med titeln Aang Base Shapes Steg 1
1. Rita grundläggande former som bildar torso, huvud, armar och ben. Dessa kommer att fungera som grund för Aangs kropp, som liknar den för en riktig tolvårig pojke.
  • Bild med titeln Refine Outline Radera överlappar Steg 2
    2. Radera de onödiga guiderna för att förfina kroppen och skapa en mer solid översikt. Du kommer nu att kunna se kroppens form lite bättre.
  • Bild med titeln Rita Aang Top Outline Steg 3.jpg
    Bild med titeln Rita Aang Top Outline Steg 3.jpg
    3. Rita den övre delen av Aangs kläder. Den övre delen av tyget bör överensstämma med axlarna, som faller och överlappar sig som en gardin.
  • Bild med titeln Draw Clothing Outline Bottom Steg 4
    4. Radera delar av konturen som skulle täckas av Aangs kläder. Fortsätt dra resten av Aangs kläder. Aang har byxor som viks under knäna, medan hans stövlar överensstämmer med formen av hans nedre ben och fötter.
  • Bild med titeln Rita Aang vapen steg 5
    5. Rita nu Aangs glider. Det ska se ut som en enkel pinne, eftersom han inte använder den för att flyga runt just nu. Glöm inte diamantformerna på vardera sidan av vapnet. Se till att dina linjer är raka och stabila.
  • Bild med titeln Rita Aang Face Steg 6.jpg
    Bild med titeln Rita Aang Face Steg 6.jpg
    6. Rita Aangs ansikte. Följ riktlinjerna för att placera ögon, näsa, mun och panna markeringar ordentligt. Aang har stora, anime-esque-ögon, liksom ett brett och barnsligt leende.
  • Bild med titeln Lägg till detaljer för att möta steg 7.jpg
    Bild med titeln Lägg till detaljer för att möta steg 7.jpg
    7. Lägg nu detaljer (som ögonfärg) och definiera detaljer i ansiktet. Glöm inte pilarna på hans händer! När du har slutat, ta bort riktlinjerna för att rengöra det.
  • Bild med titeln Final BW Steg 8
    8. Du är klar! Allt du behöver göra nu är att städa upp linjerna och stänga eventuella luckor. Se till att det inte finns några kvarstående riktlinjer. Du kan också färga Aang in, om du vill.
  • Bild med titeln Final Colored Intro 1
    9. Färdiga.
  • Metod 2 av 2:
    Aangs huvud och bara ansikte
    Bild med titeln Rita Aang steg 1
    Bild med titeln Rita Aang steg 1
    1. Börja med att dra en stor cirkel nära den övre halvan av sidan. Detta kommer att vara den grundläggande formen för Aangs huvud. Cirkeln behöver inte vara perfekt. Det är bara en guide.
  • Bild med titeln Rita AANG steg 2
    Bild med titeln Rita AANG steg 2
    2. Rita en krökt linje som en guide för att lära dig hur man ritar Aangs underkäke och haka senare. Lägg märke till att det finns lite av en punkt på linjen nära botten för hakan. Det böjer också lite på sidorna för käften.
  • Bild med titeln Rita Aang steg 3
    3. Rita två korta, krökta linjer under huvudet som guider för Aangs nacke.Rita två korta, krökta linjer under huvudet som guider för Aangs nacke.
  • Bild med titeln Rita AANG steg 4
    Bild med titeln Rita AANG steg 4
    4. Gör två skärande linjer över hela huvudformen, en vertikal och en horisontell. Böj linjerna så att de konturerar sig i formen. Rita en mindre horisontell linje halvvägs mellan den nedre delen av cirkeln och hakans botten. Dessa kommer att vara bygglinjer som hjälper dig när du lär dig hur man ritar Aangs ansiktsdrag senare.
  • Bild med titeln Rita Aang steg 5
    Bild med titeln Rita Aang steg 5
    5. Dra ögonen. Som guider för Aangs ögon, rita två cirklar som sitter ovanpå den horisontella konstruktionslinjen och på vardera sidan av den vertikala konstruktionslinjen.
  • Bild med titeln Rita AANG steg 6
    Bild med titeln Rita AANG steg 6
    6. Rita en krökt linje som guider för öronen på vardera sidan av Aangs huvud. Den övre delen av dessa linjer ska vara nära ändarna av den horisontella konstruktionslinjen, och de bör likna bokstaven C.
  • Bild med titeln Rita AANG steg 7
    Bild med titeln Rita AANG steg 7
    7. Dra åt din ritning. När du lär dig att rita avatar Aang, trycker den sista airbenderet från den här tiden, trycker du hårdare med din penna för att få mörkare linjer och en mer definierad skiss.
  • Bild med titeln Rita AANG steg 8
    Bild med titeln Rita AANG steg 8
    8. Dra åt formen av Aangs ögon genom att mörka den övre och nedre delen av varje cirkel. Inuti varje öga, rita en cirkel för denna avatar karaktärs iris. Inuti varje iris, rita en mindre cirkel och skugga den in för eleverna. Rita en annan liten cirkel inuti varje iris på sidorna för att representera bländning.
  • Bild med titeln Rita AANG steg 9
    Bild med titeln Rita AANG steg 9
    9. För Aangs ögonbryn, rita en tjock linje hög ovanför varje öga som kommer till en punkt vid sidorna
  • Bild med titeln Rita AANG steg 10
    Bild med titeln Rita AANG steg 10
    10. Rita aangs näsa. Placera den under den horisontella konstruktionslinjen och över den nedre delen av huvudcirkeln. Två små krökta linjer utgör näsborrarna, och två olika medelstora linjer utgör sidorna av denna avatar karaktärs näsa.
  • Bild med titeln Rita Aang steg 11
    Bild med titeln Rita Aang steg 11
    11. Rita Aangs leende mun, som sitter precis ovanpå den minsta konstruktionslinjen. Överst på denna avatar karaktärs mun är en horisontell linje, och den undre delen är en krökt linje. Rita Aangs tänder inuti genom att lägga till två små linjer på sidorna i form av munnen. Rita en liten linje på utsidan längst ner för den nedre läppen av avatar Aang, den sista airbendern.
  • Bild med titeln Rita AANG steg 12
    Bild med titeln Rita AANG steg 12
    12. Använd de krökta linjerna på sidorna av Aangs huvud som guider för att dra öronen. Mörka linjerna och gör dem bredare på toppen än botten. Rita några krökta linjer i formen för att skapa den inre öronstrukturen.
  • Bild med titeln Rita AANG steg 13
    Bild med titeln Rita AANG steg 13
    13. Använd den ursprungliga cirkeln och käftlinjen som en guide för att dra resten av Aangs huvud. Följ bara vägens väg och mörka linjen hela vägen.
  • Bild med titeln Rita AANG steg 14
    Bild med titeln Rita AANG steg 14
    14. Rita pilen ovanpå Aangs huvud. Pilpunkten är mellan hans ögonbryn ovanpå den vertikala konstruktionslinjen. Då går det upp och skapar en slags v-form. Därefter rör det sig mot baksidan av Aangs huvud.
  • Bild med titeln Rita Aang steg 15
    Bild med titeln Rita Aang steg 15
    15. Rita den övre delen av Aangs krage under huvudet. Formen liknar och oval men med en V-liknande linje längst ner för kragenets öppning.
  • Bild med titeln Rita AANG steg 16
    Bild med titeln Rita AANG steg 16
    16. Mörka linjerna för Aangs nacke inuti kragen. Rita sidorna av kragen med ett par vertikala linjer och botten av kragen med en krökt horisontell linje.
  • Bild med titeln Rita AANG steg 17
    Bild med titeln Rita AANG steg 17
    17. Gjort. Du har nu en trevlig skiss av Aang från Avatar: den sista airbendern. Du kan sluta på den här snabba ritningen för ett grovt, sketchy look eller gå för ett mer färdigt utseende genom att fortsätta till steget nedan.
  • Bild med titeln Rita Aang steg 18
    Bild med titeln Rita Aang steg 18
    18. Rita över linjerna. För ett mer färdigt, bläckt look, noggrant rita över de slutliga skisslinjerna med en penna eller markör. Vänta på att bläcket torkar, och sedan bli av med varje pennamärke med en suddgummi. Du har nu en färdigfärgad ritning av Aang från Avatar: den sista airbendern! Du kan stanna här eller gå till det sista steget för att slutföra din Aang-teckning.
  • Bild med titeln Rita AANG steg sist
    Bild med titeln Rita AANG steg sist
    19. Lägga färg. För en helt färdig Aang-teckning måste du färga den. Du kan använda markörer, färgpennor eller till och med kritor! Färg pilen på hans huvudljusblå. Aangs hud är persika, men om du inte har persika, improvisera och använda gul-orange eller ljusbrun. Experimentera! Hans ögon är bruna och hans krage är gul. Det är allt! Du har nu lärt dig att rita avatar Aang, den sista airbendern.
  • Tips

    Om du vill använda markörer / akvareller för att färga din ritning, använd papper som är relativt tjock och linje över din penna mer mörkt innan du gör det.
  • Rita lätt i penna så att du enkelt kan gnugga misstag. Börja med ljuspennskuggningar och i slutändan använda en markör för att rita. Sedan radera alla oönskade penna markeringar.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande