Så här aktiverar du nattläge på quotev

QuoteVs standardinställning är en vit bakgrund med svart bokstäver. Med hjälp av sidofältet kan du aktivera andra bakgrundsinställningar på Quotev, vilket ger webbplatsen en svart eller mörkgrå bakgrund med vit bokstäver. Om mörkare färger är enklare i ögonen, kanske du vill byta till ett nattläge när du loggar in på ditt QuoteV-konto.

Steg

  1. Bild med titeln Aktivera nattläge på Quotev Steg 1
1. Logga in på ditt konto på https: // quotev.com. Klicka på Logga in. Logga in med Facebook, Google, Twitter, eller ange antingen ditt e-postmeddelande eller användarnamn, tillsammans med ditt lösenord för kontot och välj Logga in.
  • Om du inte har skapat ett konto än, bläddra ner eller över för att skapa ett gratis konto, ange önskad information och klicka på Registrera dig.
  • Bild med titeln Aktivera nattläge på Quotev Steg 2
    2. Klick I det övre vänstra hörnet. Detta bör öppna en sido-meny med flera länkar till olika delar av webbplatsen.
  • Bild med titeln Aktivera nattläge på Quotev Steg 3
    3. Välj Bildskärmsinställningar nära botten av menyn. Detta öppnar en popup-meny i mitten av sidan som heter menyn för visningsinställningar.
  • Bild med titeln Aktivera nattläge på Quotev Steg 4
    4. Hitta Färgschema. Detta ska vara det första alternativet som finns i menyn Visa inställningar.
  • Bild med titeln Aktivera nattläge på Quotev Steg 5
    5. Välja Ljus till höger om färgschema. Den här knappen anges att demo-läget (the "Ljus" Färgschema) är för närvarande på. Om du klickar på det och väljer ett annat alternativ kan du anpassa färgen på din skärm.
  • Bild med titeln Aktivera nattläge på Quotev Steg 6
    6. Välj antingen Mörk eller svart. Dessa två lägen kommer att ändra den vita bakgrunden på din skärm till en mörkare färg. De "Mörk" Tema kommer att göra din skärm en mörkgrå färg, och "Svart" läge kommer att göra skärmen svart med vit text.
  • Bild med titeln Aktivera nattläge på Quotev Steg 7
    7. Klick Ljus Från färgschema-menyn för att återgå till demo bakgrundsfärg. När ett nytt läge är aktiverat ändras ljusknappen för att säga mörk eller svart, beroende på det tema du valde. Om du väljer det här alternativet och Light stängs av nattläge.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande