Hur man blir en instagram influencer

Om du älskar Instagram och vill bli en influencer, är du verkligen inte ensam! Medan du blir en influencer är inte en vetenskap, kan du ta vissa steg i den riktningen genom att etablera ditt varumärke och curating ditt konto för att återspegla ett visst tema eller attityd. Du måste också engagera dig med att dina anhängare långsamt bygga upp ditt konto.

Steg

Del 1 av 4:
Etablera dig själv
  1. Bild med titeln Bli Instagram Influencer Steg 1
1. Välj ett intresse du tycker om. De bästa Instagram-kontona har fokus, och din borde också. Men du borde inte bara välja något ur det blå. Basera ditt konto runt något du tycker om. Om du är passionerad om det, kommer dina anhängare att veta!
  • Det är verkligen upp till dig vad du fokuserar på. Du kan göra mat, smink, resa, broderi, poesi eller till och med slime. Så länge det har en visuell komponent och det är något du tycker om, gå för det!
  • Bild med titeln Bli Instagram Influencer Steg 2
    2. Begränsa din idé. Medan du inte vill bli för smal, eftersom dina inlägg blir gamla snabbt, bör du fokusera. Till exempel, "sporter" kan vara för bred, men "tennis bollar" kan vara för smal. Tanken är att skära ut ett område som gör ditt konto unikt så att folk kommer att vilja följa det.
  • Till exempel har Instagram ett brett utbud av matbloggar, men du kan fortfarande hitta din egen nisch inom det. Kanske vill du granska mat i din stad, till exempel, eller kanske du vill fokusera på maten du gör. Tänk bara på vad som gör dig unik och hur du kan tillämpa det på ditt konto.
  • Bild med titeln Bli Instagram Influencer Steg 3
    3. Gör din Bio Short, Sweet och Catchy. Din Bio visas högst upp på dina foton när någon klickar på ditt konto, så du vill inte skriva en roman. Håll det till 1-2 meningar högst. Faktum är att vissa BIOS är bara några ord. Det borde dock vara tillräckligt för att beskriva vad du gör och fånga människors uppmärksamhet.
  • Till exempel, om du skriver om matkulturen i Oklahoma City, kan du skriva, "letar efter de bästa äter hög och låg i OKC." Det visar att du gillar alla typer av kök och att du fokuserar på Oklahoma City.
  • Bild med titeln Bli Instagram Influencer Steg 4
    4. Bjud in dina vänner och familj att följa dig. Även om det inte kommer att få dig känt, är det säkert en plats att börja! Instagram föreslår generellt att personer du kan följa från platser som Facebook, så du kan börja med de namnen och arbeta utåt.
  • Leta efter "föreslagna" Vänner, som det vanligtvis dyker upp i mitten av ditt foder.
  • Del 2 av 4:
    Generering av innehåll
    1. Bild med titeln Bli Instagram Influencer Steg 5
    1. Välj en Feed Planner för ditt konto. Dessa appar hjälper dig att hantera ditt konto. Du kan ladda upp foton för att posta senare, redigera foton, spåra efterföljare och en hel del andra saker genom dessa appar. De gör det lättare att hantera din Instagram-sida.
    • Redigeringsverktygen i dessa appar är mycket mer sofistikerade än vad du har på ditt Instagram-konto. De tillåter dig också att göra saker som Redigera videor, och i vissa fall, Schema inlägg För ett senare datum.
    • Till exempel, prova vsco, unum, förhandsgranskning eller planoly.
  • Bild med titeln Bli Instagram Influencer Steg 6
    2. Ta bilder som passar ditt Instagram-fokus. Nu är det dags att komma till den roliga delen! Börja ta bilder varje dag av de saker som passar in i ditt konto. Få en vecka eller 2 uppbyggd innan du börjar posta, så du har massor av kvalitetsbilder för att skicka på ditt konto.
  • Du kan använda din smartphone eller du kan våren för en dyrare kamera. Vad som än känns rätt till dig!
  • Bild med titeln Bli Instagram Influencer Steg 7
    3. Skapa en enhetlig känsla för dina foton. När du har laddat upp dina foton till din foderplanerare, omordna dem som behövs för att göra sidan att känna sig mer kohesiv och organiserad. Tänk på hur bilderna ser ut som en hel på sidan och leker med olika filter. Foderplaneraren låter dig applicera ett filter på alla foton på en gång, och du kan också flytta bilder runt så att layouten på hela sidan ser planerat. Försök att välja 1 filter för alla dina foton så att de alla kommer att se ut som ditt varumärke.
  • Försök att applicera partiella filter genom att lägga till filtret och sänka procentandelen halvvägs. Använd inte mer än 1 filter för dina foton.
  • Bild med titeln Bli Instagram Influencer Steg 8
    4. Lägg till äkta och intressanta bildtexter till dina foton. Ett foto ensam är inte tillräckligt för att få folk att följa dig. De vill höra historien bakom bilden, även om det bara är en kort quip. Nyckeln är att vara så öppen och äkta som möjligt, eftersom dina anhängare kommer att känna när du är äkta och vill ansluta till det.
  • Till exempel, om du lägger upp en bild av din frukost som en matblogger, kan du skriva, "Real Talk: Varje morgon kan inte vara omeletter, bacon och belgiska våfflor. Ibland träffar en enkel skål med vanlig yoghurt och frukt platsen. Plus, jag kan ta det när jag kör ut dörren!" Med en bildtext som den här, medger du att varje måltid du gör är inte fint, vilket hjälper dig att humanisera dig till dina anhängare.
  • Bild med titeln Bli Instagram Influencer Steg 9
    5. Använd upp till 4 relevanta Hashtags. Hashtags hjälper till att kategorisera dina bilder, och i själva verket kryper vissa människor genom hashtags för att hitta nya konton att följa. Välj därför noggrant. I grund och botten kan du använda något ord eller fras utan mellanslag som en hashtag genom att skriva "#" följt av ordet. När du skriver, var uppmärksam på hur många gånger varje hashtag har använts och plockar den med högsta numren.
  • Till exempel, om du lägger upp en bild av din katt, kolla på hashtagerna "#katt" och "#cats." En sannolik har fler användningsområden än den andra, så välj den där och lämna den andra.
  • Använd inte för många hashtags, som Instagram kan begrava inlägg som översvämmas med för många.
  • Bild med titeln Bli Instagram Influencer Steg 10
    6. Klicka på en plats för fotot. Platsetiketter gör ditt inlägg mer synligt eftersom folk kan gräva genom platser. Du kan välja en viss plats, till exempel en restaurang eller en park du är på, eller du kan göra det mer generiskt, till exempel en del av din stad.
  • Platsförslag pop upp under bildtexten när du är på den sista sidan innan du skickar ditt foto. Välj en som verkar rätt eller föreslå en annan.
  • Del 3 av 4:
    Uppgång av dina fotografiska färdigheter
    1. Bild med titeln Bli Instagram Influencer Steg 11
    1. Vänd din telefon eller kamera horisontellt. Med en smartphone kan det vara frestande att alltid skjuta i fyrkantigt läge eller vertikalt läge. Även om Instagram brukar använda kvadratläge, får du en bättre chans att fånga allt i skottet om du använder horisontellt läge. Du kan alltid redigera den senare.
    • Horisontellt läge fungerar även bra för porträttbilder, som du kan fånga mer av bakgrunden.
  • Bild med titeln Bli Instagram Influencer Steg 12
    2. Ta en kvalitet Foton med förinställda lägen. När du börjar, var inte rädd för att använda kamerans förinställda lägen. Försök till exempel använda "porträtt," som använder en bredare bländare och dämpar färgerna lite. Å andra sidan, "landskap" använder en liten bländare, och det förstärker färgen. Dessutom, se till att stabilisera kameran, antingen med hjälp av ett stativ eller till och med något som en beanbag på en plan yta. En stabil kamera tar ett mycket tydligare fotografi.
  • Var inte rädd för att leka med olika inställningar. Se vad som fungerar bäst för de skott du tar!
  • Bild med titeln Bli Instagram Influencer Steg 13
    3. Applicera regeln för tredjedelar till dina foton. I grund och botten säger denna regel att du inte vill centrera allt i mitten av fotot. Istället, föreställ dig att bilden har 2 vertikala linjer och 2 horisontella linjer som delar upp bilden till jämn tredjedelar varje väg. När du är "centrering" Det huvudsakliga ämnet för ditt foto, sikta på att placera det längs en av linjerna eller vid ett korsning.
  • Till exempel, om du tar en bild av en person, ställ dem till höger eller vänster i bilden istället för dödscentrum.
  • Bild med titeln Bli Instagram Influencer Steg 14
    4. Prova den platta layvinkeln. För denna typ av foto, stå ovanför ditt ämne, vanligtvis på en stol, för att få ett brett skott av vad det än är din fotografering. Denna typ av skott fungerar särskilt bra för konstnärliga skott av mat eller saker som bordsdekorationer och liknande. Lägg ut dina föremål eller mat på en plan yta med en neutral bakgrund.
  • Berätta en historia med den här typen av foto. Det är, om du tar ett foto av en bok du läser, som Harry Potter, Försök lägga ut objekt på bilden som passar temat, som en trollstav, blixtbult, glasögon eller en halsduk i husfärger.
  • Var inte rädd för att lämna några områden tomma för det här fotot. Du kan fortfarande använda tredjedelarnas regel.
  • Bild med titeln Bli Instagram Influencer Steg 15
    5. Skapa ett sammanhängande foto med färger och texturer. När du planerar ut ditt foto, försök att begränsa det till 2-3 färger för att knyta bilden tillsammans. Samtidigt, införliva olika texturer på bilden för att lägga till visuellt intresse.
  • Till exempel, lägg till något silkeslen och något av grovt trä. Du kan också blanda gamla och nya. Få kreativitet!
  • Bild med titeln Bli Instagram Influencer Steg 16
    6. Experimentera med andra vinklar. Ta flera skott från många olika vinklar. Du är inte trolig att få det perfekta skottet på ett foto, och att använda olika vinklar kommer dina chanser att få en bra en.
  • Försök till exempel ta ett foto från under ditt ämne och ovanifrån. Försök skjuta från vänster och höger. Titta på olika sätt du kan rama skottet med saker i bakgrunden.
  • Bild med titeln Bli Instagram Influencer Steg 17
    7. Använd naturligt ljus för dina foton så mycket som möjligt. Naturligt ljus är det bästa ljuset för att skapa glödande, vackra bilder. Medan du inte kan ta varje foto i naturligt ljus, försök att göra så många som möjligt.
  • Till exempel, om du vill ta ett foto av något du gjorde för lunch men ditt köksbord inte har mycket naturligt ljus i närheten, flytta installationen till ett fönster eller dörr där du får mjukt naturligt ljus.
  • Del 4 av 4:
    Engagera anhängare och märken
    1. Bild med titeln Bli Instagram Influencer Steg 18
    1. Välj de viktigaste bilderna för att posta. Du kan översvämma ditt Instagram-konto med 10 bilder per dag, men du kan börja stänga av några efterföljare, särskilt om bilderna är lika. I stället väljer du de bästa kvalitetsskott du tar och väljer de som har störst betydelse för dig och ditt konto.
    • Försök att posta minst en gång om dagen men gå inte över 2-3 bilder om dagen om det inte är en speciell händelse.
  • Bild med titeln Bli Instagram Influencer Steg 19
    2. Analysera vad som drar dig till Instagram-konton. Försök att titta på dina foton och bildtexter objektivt. Skulle du följa ditt konto? Om du inte skulle det, det kan vara dags att ompröva vad du gör. Det finns alltid utrymme att lära och växa!
  • Vartligen, vad drar anhängare till konton är rena, färgglada bilder med en viss stil eller känsla som slår dem ihop. Intressanta bildtexter är också viktiga.
  • Bild med titeln Bli Instagram Influencer Steg 20
    3. Posera frågor med dina foton. Enkla frågor uppmuntrar dina anhängare att kommentera ditt inlägg. Fler kommentarer betyder att du kommer att bli högre upp i människors flöden. Du vill att dina inlägg ska dyka upp så ofta som möjligt, så ju mer exponering du kan få, desto bättre.
  • Till exempel kan du ställa frågor som "Vad är det för middag i ditt hus?" eller "Vilken låt lyssnar du på?" Du kan också prova något som, "Granatäpplen: Kärlek eller hat?" Även kommentarer med 1-ords svar är bra!
  • Bild med titeln Bli Instagram Influencer Steg 21
    4. Svara på kommentarer kvar av dina anhängare. När dina anhängare lämnar en kommentar på ditt inlägg, försök att "tycka om" eller svara så många som möjligt. Som hjälper till att skapa ett förhållande mellan dig och dina anhängare, eftersom det får dem att känna sig inkluderade i vad du gör.
    Expertips
    Ramin Ahmari

    Ramin Ahmari

    Social Media Influencerramin Ahmari är VD och grundare av Finesse, ett AI-LED-modehus med hjälp av maskininlärning på sociala medier för att prognostisera trender och eliminera modees problem med överproduktion.Före sin tid på Finesse arbetade han med influencers på tillväxt och sponsring och har arbetat med stora varumärken om genomförande av influencer och marknadsföringsstrategi genom att utnyttja sin expertis inom datavetenskap och artificiell intelligens om sociala data.
    Ramin Ahmari
    Ramin Ahmari
    Social Media Influencer

    Ramin Ahmari, medgrundaren och VD för Finesse, säger: "Något som är riktigt kraftfullt om Instagram är att en DM låter dig ansluta direkt till ditt följande, vilket är ett otroligt kraftfullt verktyg. Ta dig tid att ansluta till din publik. Skriv till dem och svara på deras DMS. Tänk inte på dig själv som en auktoritativ figur-Lyssna på din efterföljande feedback och anpassa sig till den. De mest kraftfulla influenserna har personliga förbindelser med deras efterföljande att de har noggrant utformats och underhålls över tiden."

  • Bild med titeln Bli Instagram Influencer Steg 22
    5. Följ konton du gillar och interagera med sina sidor. Fokusera på konton som liknar ditt varumärke, eftersom du är mer benägna att få folk att följa dig i gengäld. Då, som och kommentera sina foton. Det kommer att uppmuntra dem att kolla in din sida också.
  • Försök att klicka på hashtags för att hitta bilder som liknar din sida.
  • Bild med titeln Bli Instagram Influencer Steg 23
    6. Hitta ett nätverk som kommer att koppla upp med varumärken. Du kan hitta många webbplatser som erbjuder ett sätt att möta varumärken. Du kan titta igenom erbjudanden och arbeta med varumärken som passar din nisch, så du marknadsför något du inte tror på!
  • Dessa nätverk är vanligtvis webbplatser från Main Instagram-kontot. Du kan söka online för att hitta en.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande