Så här lägger du till en länk till din instagram-historia på android

Thistaaches du Hur länkar du en webbsida till en bild eller video i din Instagram-historia, med Android. Du måste vara ett verifierat konto och / eller har 10 000 anhängare att lägga till en länk till din berättelse.

Steg

  1. Bild med titeln Lägg till en länk till din Instagram-berättelse på Android Steg 1
1. Öppet Instagram på din Android. Instagram-ikonen ser ut som en vit kameraikon på en lila och orange bakgrund. Du kan hitta den på din Apps-meny.
  • Bild med titeln Lägg till en länk till din Instagram-historia på Android Steg 2
    2. Tryck på den lilla husikonen. Den här knappen finns på en navigeringsfält i nedre vänstra hörnet på skärmen. Det öppnar ditt hemmatning.
  • Bild med titeln Lägg till en länk till din Instagram-historia på Android Steg 3
    3. Knacka på
    Bild med titeln Android7Camera1.jpg
    ikon. Den här knappen är i det övre vänstra hörnet av din skärm. Det öppnar din kamera.
  • Bild med titeln Lägg till en länk till din Instagram-historia på Android Steg 4
    4. Ta ett foto eller video för din berättelse. Tryck på ikonen för vit cirkel längst ner på skärmen för ett foto, eller håll ner det för video.
  • Alternativt kan du trycka på Galleri-ikonen i nedre högra hörnet på skärmen och välj en bild eller video från din Androids kamerarulle.
  • Bild med titeln Lägg till en länk till din Instagram-historia på Android Steg 5
    5. Tryck på länkikonen längst upp. Den här knappen ser ut som två kedjor kedja kopplade samman bredvid klistermärkeikonen längst upp på skärmen. Det låter dig lägga till en webb länk till din berättelse bild eller video.
  • Du måste vara ett verifierat konto och / eller har 10 000 anhängare för att lägga till en länk till din berättelse. Annars ser du inte den här ikonen på din skärm.
  • Bild med titeln Lägg till en länk till din Instagram-berättelse på Android Steg 6
    6. Ange en URL-länk till Ange länk fält. Du kan använda tangentbordet för att skriva en URL-länk här, eller klistra in text från ditt urklipp.
  • Bild med titeln Lägg till en länk till din Instagram-historia på Android Steg 7
    7. Tryck på den blå kryssrutan. Den här knappen är i det övre högra hörnet av din skärm. Det sparar din URL-länk och bädde den till din bild eller video.
  • Bild med titeln Lägg till en länk till din Instagram-historia på Android Steg 8
    8. Knacka på + Din historia knapp. Den här knappen är i nedre vänstra hörnet av din bild eller video. Det kommer att skicka din dagliga historia. Tittarna kommer nu att kunna svepa upp på din berättelse och besöka den länkade webbsidan.
  • Tips

    Varningar

    Om du inte är ett verifierat konto, eller har minst 10 000 anhängare, låter Instagram inte lägga till en länk till din berättelse.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande