Så här laddar du ner pc-spel

Historiskt såldes PC-spel på diskett eller cd-rom och förpackades i lådor mycket större än nödvändigt. Köpa ett PC-spel krävs en resa till video- eller elektronikbutiken. Nu kan du spara tid och pengar genom att ladda ner datorspel direkt till din dator, antingen via spelmakaren, genom en tredje parts webbplats som ånga eller genom torrenter.Notera: Den här artikeln handlar om att ladda ner spel för PC-datorer som kör Windows eller Linux. För hjälp med nedladdning av spel för Mac, Klicka här.

Steg

Metod 1 av 4:
Ladda ner direkt från en webbsida
  1. Bild med titeln Ladda ner PC-spel Steg 2
1. Skriv in ordet "Ladda ner" och det spel du vill ladda ner i sökfältet i en webbläsare, som Google.De första 2-3 träffarna som visas kommer att vara för webbplatser som erbjuder direktköp.Här köper du spelet och ladda ner det. Vanligtvis kommer du att riktas till tillverkaren, Amazon.com, eller en webbplats som ånga, som är gjord för nedladdningar av videospel.
  • Om du inte hittar spelet i de första länkarna kan det inte vara tillgängligt för nedladdning på internet.
  • Ladda ner inte ett spel om du inte är säker på var programmet kommer ifrån, eftersom filen kan innehålla ett virus.
  • Bild med titeln Ladda ner PC-spel Steg 3
    2. Jämför de nödvändiga och rekommenderade specifikationerna.De rekommenderade specifikationerna är de minsta PC-krav som din dator behöver kunna spela spelet smidigt.Minsta och rekommenderade specifikationer kommer att listas på informationssidan för alla spel du vill ladda ner.Leta upp spelen rekommenderade specs och kolla datorns specifikationer för att se till att din dator kan köra spelet efter det nedladdningar.
  • Du kan kontrollera ditt systems specifikationer, inklusive din DirectX-version och grafikkort, med hjälp av DXDIAG-programmet. I XP klickar du på Start och kör sedan och skriv sedan "dxdiag" i lådan.
  • Windows gör det enkelt att kontrollera dina specifikationer via kontrollpanelen.
  • Bild med titeln Ladda ner PC-spel Steg 4
    3. Klicka på länken för att köpa spelet.Det här kan vara en knapp som säger "Inköp", "Köp nu", Lägg till i kundvagn eller något liknande.Detta öppnar ett formulär som du måste fylla i för att köpa spelet.
  • Om webbplatsen har en vagn klickar du på ikonen Kundvagn i övre högra hörnet och väljer sedan alternativet för att gå till kassan eller slutföra ditt köp.
  • Bild med titeln Ladda ner PC-spel Steg 5
    4. Välj en betalningsmetod och fyll i formuläret för att slutföra transaktionen.Du kommer sannolikt att behöva ett kredit- eller betalkort för att slutföra ditt köp.Använd formuläret för att ange din kredit- eller betalkortinformation och fylla i någon annan information som den frågar formulär.Välj sedan alternativet för att slutföra ditt köp för att slutföra transaktionen.
  • Bild med titeln Ladda ner PC-spel Steg 6
    5. Klicka på alternativet för att ladda ner spelet.Det här kan vara en knapp som säger Ladda ner eller något liknande.Detta kommer att ladda ner en installationsfil till din dator.
  • Bild med titeln Ladda ner PC-spel Steg 7
    6. Öppna installationsfilen.Installationsfilen kommer sannolikt att vara en ",exe" fil med namnet på spelet i filnamnet.Du kan öppna nedladdade filer från din webbläsare, eller din "Nedladdningar" mapp på din dator.
  • I de flesta webbläsare får du ett fönster som ber dig antingen att köra eller spara en körbar fil med en förlängning av ".exe." Välj att spara det på skrivbordet. Dubbelklicka sedan på den efter det att det slutar nedladdning för att installera spelet.Du kan också hitta filer du har laddat ner i din "Nedladdningar" Mapp i File Explorer.
  • Vissa spel kommer komprimerade. För att få dem, ladda ner dem och exportera sedan innehållet i zip eller rar-filen till din dator. När du är klar kan du dubbelklicka på .EXE-fil, eller klicka på README för fler instruktioner.
  • Bild med titeln Ladda ner PC-spel Steg 8
    7. Följ tillverkarens instruktioner för att ladda ner spelet. Under installationsprocessen kommer du sannolikt att behöva välja en installationsplats på din dator, samt godkänna villkoren för service och / eller licensavtal.Läs anvisningarna och följ anvisningarna för att slutföra installationen.
  • Vissa spel har seriella koder som måste matas in i det installerade spelet för att spela. De tillhandahålls vanligtvis på inköp eller i ett bekräftelsemail.
  • Bild med titeln Ladda ner PC-spel Steg 9
    8. Öppna spelet.När ett spel är klickat på, klicka på spelets ikon på skrivbordet eller Windows Start-menyn för att öppna spelet.
  • Metod 2 av 4:
    Torrenting PC-spel
    1. Bild med titeln Ladda ner PC-spel Steg 23
    1
    Förstå riskerna och lagenligheten av torrenting. Torrenting är ett peer-to-peer-delningssystem, vilket innebär att du kan komma åt och ladda ner filerna på någon annans dator (som ett spel) så länge de ger tillstånd. Det betyder att du kan ladda ner något spel som kan tänkas så länge du kan hitta någon som är värd för det. Men torrenting för betald innehåll, som spel, är olagligt utan att utgivaren är tillåtna på många områden. Dina online-åtgärder kan spåras av din Internetleverantör. Dessutom är nedladdning av spel via torrents ett enkelt sätt att infektera din dator med virus och skadlig kod som kan skada din dator.Ladda ner programvara genom torrenter på egen risk.
    • Om du aldrig är torrent tidigare, bekanta dig med processen och riskerna innan du går vidare.
    • Du behöver fortfarande kontrollera datorns specifikationer för att se till att din dator kan hantera spelet en gång nedladdad.
    • För att skydda din integritet medan Torrenting, rekommenderas det Använd en VPN.Detta kan hjälpa till att skydda din onlineaktivitet från din Internetleverantör.
    • Se till att du har ansökt antivirusprogram Innan du laddar ner torrents.
  • Bild med titeln Ladda ner PC-spel Steg 24
    2
    Ladda ner en Torrent-klient. Torrentklienter är de program som drar torrenter från webben och konverterar dem till användbara filer för din dator. Det finns en mängd olika, juridiska torrentklienter där ute.Dessa inkluderar utrent och qbittorrent.Du kan hitta dessa kunder via en Google-sökning.
  • Du kan behöva tillfälligt inaktivera din antivirusprogram innan du kan installera en torrentklient.
  • Bild med titeln Ladda ner PC-spel Steg 25
    3. Sök efter en torrent webbplats.På grund av lagligheten av torrent fildelning, är många torrentplatser inte aktiva för länge.Urlerna för torrentplatser kan förändras ofta.Använda sig av Google att söka "Torrent webbplatser".Detta kommer sannolikt att producera en mängd webbplatser som listar nuvarande torrentplatser.
  • Varning:Många torrentplatser har sexuellt uttryckliga annonser och länkar som innehåller skadlig kod.Sök torrent webbplatser på egen risk.Ge aldrig personlig information, inklusive namn, telefon, e-post eller adress, till en webbplats i gengäld för en torrent.Om du inte litar på en webbplats, av någon anledning, lämna.
  • Den mest populära Torrent-webbplatsen är Piratbåten.
  • Bild med titeln Ladda ner PC-spel Steg 26
    4. Sök på webbplatsen för torrents i det spel du vill ha. Använd sökfunktionen för Torrent-webbplatsen för att söka efter titeln på det spel du vill ladda ner.Detta kommer att visa tillgängliga torrents för det spelet.
  • Bild med titeln Ladda ner PC-spel Steg 27
    5. Visa Torrent-informationen.De flesta torrenter som anges på en torrentplats innehåller en detaljerad förklaring av vad de torrentfilen nedladdningar.Kontrollera att filen innehåller allt du behöver.Om spelet du vill hämta är inte lagligt, måste filen innehålla en metod för att installera programvaran.Detta kan vara ett serienummer, en unik installatör, en CD-nyckelgenerator eller en ReadMe-fil med speciella instruktioner om hur du installerar spelet.
  • Om Torrent-filen tillåter kommentarer, läs kommentarerna för att se till att filen är en kvalitetsfil som fungerar.
  • Bild med titeln Ladda ner PC-spel Steg 28
    6. Kontrollera antalet "fröare". En sårare är en annan person som torrented filen och låter andra torrent från dem. Fler sädare betyder att filen laddas ner mycket snabbare. Det betyder också att fler människor litar på filen.
  • Det finns inget "perfekt" mängd såddare att leta efter, men mer än fem är en bra start.
  • Bild med titeln Ladda ner PC-spel Steg 29
    7. Ladda ner Torrent-filen. När du har hittat länken på en torrentplats du litar på, klicka på länken som säger "Få denna torrent", "Ladda ner den här torrenten" eller något liknande.
  • Torrentfiler innehåller inte spelet.De innehåller information om filen som har spelet.En torrentklient använder torrentfiler för att ladda ner filer från en annan användares dator.
  • Var försiktig.Många torrentplatser har falska nedladdningslänkar som leder till externa webbplatser som innehåller skadlig kod och virus eller pornografiskt material.
  • Bild med titeln Ladda ner PC-spel Steg 30
    8. Öppna Torrent-filen i din Torrent-klient.Som standard kan nedladdade filer hittas i din "Nedladdningar" mapp.Öppna din Torrent-klient och dra och släpp Torrent-filen till klienten för att börja ladda ner den.Den tid det tar att ladda ner kan ta ett tag, beroende på antalet tillgängliga frön, din anslutningshastighet och anslutningshastigheten för dem du laddar ner filen från.
  • Bild med titeln Ladda ner PC-spel Steg 31
    9
    Skanna de nedladdade filerna för virus.Ladda ner programvara via torrents är ett enkelt sätt att få virus.För att skydda dig, se till att du skannar allt du laddar ner med ett pålitligt antivirusprogram.
  • Ta bort Torrent-filen från ditt Torrent-klientprogram omedelbart om du inte vill frö det för andra att ladda ner.
  • Bild med titeln Ladda ner PC-spel Steg 32
    10. Öppna den nedladdade filen.Torrent-filen innehåller sannolikt flera filer.De kan var och en hämtas individuellt, eller de kan vara innehållna i a Zip fil eller en Iso-fil.Du kan öppna dessa filer med ett arkivprogram som Winzip, WinRAR eller 7-Zip.
  • Bild med titeln Ladda ner PC-spel Steg 33
    11. Klicka på Readme eller Install-filen. Det kommer sannolikt att vara specifika instruktioner för att slutföra installationen av ditt spel när du har laddat ner det. Öppna readme eller andra nedladdade ".Text" fil för att läsa instruktionen.Ibland måste du använda en serienummergenerator som är ansluten i spelfilen. Ibland behöver du använda ett program som heter Power ISO för att lura din dator till att tro att den spelar en skiva. Power ISO kan laddas ner genom torrents.Installationsprocessen skiljer sig från spel till spel, så du måste hitta instruktionerna och följ dem för att spela ditt spel.
  • Du måste nästan alltid använda ett program som heter "Spricka" att komma in i spelet. Återigen kommer din installationsfil att berätta exakt hur man använder och hittar den.
  • Om du inte hittar den här installationsfilen, högerklicka på Torrent i din klient och välj "Visa i mapp." Du ser en mapp märkt efter din torrent som innehåller .txt-fil.
  • Bild med titeln Ladda ner PC-spel Steg 34
    12. Starta spelet.Du kan göra det genom att dubbelklicka på det på skrivbordet eller genom att klicka på det i Windows Start-menyn.
  • Metod 3 av 4:
    Använder ånga
    1. Bild med titeln Ladda ner PC-spel Steg 10
    1. Gå till https: // Store.ångdriven.com / I en webbläsare.Detta är webbplatsen för ånga.Steam är den största distributören av PC-spel.Du kan registrera dig för ett Steam-konto och ladda ner ångklienten från webbplatsen.
    • Andra digitala distributionsklienter för PC-spel inkluderar Ursprung för elektroniska konst (EA), och Epic Games Store.
  • Bild med titeln Ladda ner PC-spel Steg 11
    2. Registrera dig för ett Steam-konto.Om du inte redan har ett Steam-konto, använd följande steg för att registrera dig för ett gratis Steam-konto.
  • Klick Logga in i det övre högra hörnet.
  • Klick Gå med i Steam.
  • Ange din e-postadress i de två bästa raderna.
  • Klicka på kryssrutan bredvid "Jag är inte en robot"
  • Bläddra ner och klicka på kryssrutan bredvid "Jag håller med och är 13 år eller äldre".
  • Klick Fortsätta.
  • Kolla din mail
  • Öppna verifierings-e-postmeddelandet och klicka på Skapa mitt konto.
  • Ange önskat ång användarnamn i första raden på Steam-webbplatsen.
  • Ange och bekräfta ditt önskade lösenord i de följande två raderna.
  • Klick "Komplett anmälan "
  • Bild med titeln Ladda ner PC-spel Steg 12
    3. Installera ångklienten.Ångklienten låter dig köpa och ladda ner spel på din dator samt starta spel.Använd följande steg för att ladda ner Steam Client:
  • Klick Installera ånga I övre högra hörnet av Steam-webbplatsen.
  • Klick Installera ånga
  • Öppna "Steamsetup.exe" Fil i din webbläsare eller nedladdningsmapp.
  • Klick Ja.
  • Klick Nästa.
  • Välj ditt språk och klicka på Nästa.
  • Klick Bläddra och välj en installationsplats (tillval).
  • Klick Installera.
  • Bild med titeln Ladda ner PC-spel Steg 13
    4. Öppna ångklienten.Ångklienten har en blå ikon som liknar en roterande kolv.Klicka på ikonen på skrivbordet eller Windows Start-menyn för att öppna ånga.
  • Bild med titeln Ladda ner PC-spel Steg 14
    5. Logga in på ångan.Ange användarnamnet och lösenordet som du använde för att skapa ditt Steam-konto.Klicka sedan Logga in.
  • Bild med titeln Ladda ner PC-spel Steg 15
    6. Lägg till en betalningsmetod på ditt konto (valfritt).Många spel på ånga är gratis-to-play.Du kan ladda ner och spela dessa spel utan kostnad.Men många spel kräver att du köper dem för att spela dem.För att kunna köpa spel, använd följande steg för att lägga till en betalningsmetod till ditt konto:
  • Klicka på ditt kontonamn i övre högra hörnet.
  • Klick Kontouppgifter.
  • Klick Lägg till en betalningsmetod på det här kontot.
  • Fyll i formuläret med din kreditkortsinformation, namn, adress och telefonnummer.
  • Klick Fortsätta.
  • Bild med titeln Ladda ner PC-spel Steg 16
    7. Klick Lagra.Det är det första alternativet på toppen av ångklienten i övre vänstra hörnet.
  • Bild med titeln Ladda ner PC-spel Steg 17
    8. Ange namnet på ett spel i sökfältet och tryck på ↵ Ange.Detta söker ånga för det spel du vill ladda ner.
  • Alternativt kan du bläddra i spel på framsidan av Steam, eller använd "Spel" rullgardinsmenyn på toppen för att bläddra i spel av genre.
  • Bild med titeln Ladda ner PC-spel Steg 18
    9. Klicka på det spel du vill ladda ner.Detta visar informationssidan om spelet.
  • Bild med titeln Ladda ner PC-spel Steg 19
    10. Bläddra ner och kontrollera systemkraven.Systemkraven är de minsta specifikationerna din dator behöver kunna spela ett spel.Bläddra ner och kontrollera systemkraven och se till att datorn har de minsta specifikationerna som behövs för att spela spelet.
  • Bild med titeln Ladda ner PC-spel Steg 20
    11. Klick Spela nu eller Lägg i varukorgen.Det är den gröna knappen under installationssidan.Om spelet är gratis att spela, säger knappen Spela nu.Om spelet har ett inköpspris, klicka på Lägg till i kundvagn.Klicka sedan Köpa till mig själv och följ anvisningarna för att bekräfta ditt köp.
  • Bild med titeln Ladda ner PC-spel Steg 21
    12. Välj en installationsplats och klicka på Nästa och avsluta sedan.Som standard kommer spel du laddat ner från Steam hämtas till ångmappen.Klick Nästa att fortsätta.Detta hämtas och installerar spelet.När spelet är klart installerat klickar du på Avsluta.
  • Bild med titeln Ladda ner PC-spel Steg 22
    13. Öppna spelet.När spelet är klart installerat kan du klicka på spelikonen på skrivbordet eller Windows Start-menyn för att öppna spelet.Alternativt kan du hitta ångspel du har köpt och laddat ner under "Bibliotek" I ångklienten.Klicka på ett spel i ditt bibliotek för att visa informationssidan.Bläddra sedan ner och klicka på Spela spel För att öppna spelet
  • Metod 4 av 4:
    Kontrollera datorns specifikationer
    1. Bild med titeln Ladda ner PC-spel Steg 35
    1. Förstå att inte alla datorer kan spela varje spel. Precis som du inte kan spela ett Xbox ett spel på en original Xbox, förhindrar förändringar i hårdvara och programvara äldre eller billigare datorer från att spela några spel. Alla spel kommer att märkas med både "Minsta specifikationer" behövs för att köra spelet och "Rekommenderade specifikationer" För den roligaste, smidiga prestanda.
    • Om din dator är ny är chansen bra att du kan köra alla äldre spel. De enda möjliga undantagen är bara toppnivå, grafiska intensiva titlar som Krysstock.
    • Om din dator redan kör flera spel kan det vanligtvis köra spelen från en liknande era.
  • Bild med titeln Ladda ner PC-spel Steg 36
    2. Kontrollera ditt grafikkort mot spelets rekommenderade kort. Använd följande steg för att kontrollera datorns grafikkort och videodrivrutiner:
  • Klicka på Windows Start
  • Typ "Springa" och tryck på Stiga på.
  • Skriv in programmet "dxdiag" och tryck på "Stiga på".Detta ger dig en diagnostikrapport om dina videofunktioner.
  • Bild med titeln Ladda ner PC-spel Steg 37
    3. Kontrollera din processor och mängden RAM du har. Processorn bestämmer hur mycket data din dator kan behandla per sekund.Antalet gigabyte (GB) av RAM som du har bestämmer hur mycket information din dator kan lagra på en gång. Du kan kontrollera båda från samma skärm:
  • Klicka på Windows Start-menyn.
  • Klicka på Inställningar / redskap ikon.
  • Klick Systemet.
  • Klick Handla om längst ner på panelen till vänster.
  • Kontrollera datorns specifikationer nedan "Enhetsspecifikationer".
  • Bild med titeln Ladda ner PC-spel Steg 38
    4. Kontrollera om du har tillräckligt med hårddiskutrymme. Använd följande steg för att kontrollera om du har tillräckligt med hårddiskutrymme:
  • Tryck Vinna + e För att öppna File Explorer.
  • Högerklicka på din "C": Kör (eller annan intern hårddisk) i panelen till vänster.
  • Klick Egenskaper.
  • Kontrollera mängden utrymme som är tillgängligt bredvid "Fritt utrymme".
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande